Inscrie firma »

antena trafic gps garmin - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre antena trafic gps garmin
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sistem navigatie gps garmin streetpilot 7200

Sistem Navigatie Gps Garmin STREETPILOT 7200


11 FM TMC. Serviciile de informatii despre trafic accesate cu antena GXM 30.... - Validare WAAS; 12 canale GPS paralele. - Antena : de tip GPS incorporata; conector..., distractii, trafic si starea vremii pe un ecran de mari dimensiuni citibil chiar in cazul ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Sistem navigatie gps garmin streetpilot 2820

Sistem Navigatie Gps Garmin STREETPILOT 2820


de trafic cu ajutorul unui receptor de radio optional FM TMC sau cu o antena inteligenta... XM. Adaugand la StreetPilot 2820 serviciile de trafic si un receptor / o antena...Pilot 2820 : navigatorul GPS de la Garmin cu toate facilitatile pentru automobilul ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Sistem navigatie gps garmin streetpilot i3

Sistem Navigatie Gps Garmin STREETPILOT I3


de navigatie prin GPS. Dar StreetPilot I3 este dovada faptului ca marimea nu conteaza cand... e vorba de receptoare GPS. Are un sistem inteligent de navigatie cu rutare... Detour permite ocolirea zonelor blocate sau cu trafic intens. Voce: Instructiuni ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Sistem navigatie gps garmin zumo 550

Sistem Navigatie Gps Garmin ZUMO 550


si amplasarea camerelor de supraveghere a traficului, si include alerte de proximitate..., compatibil cu Garmin Tour Guide - o utilitate gratuita care va permite sa realizati si sa...-road de ultima ora. Adaugati optiuni de trafic, starea vremii si radio. Cu abonamente ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Streetpilot 7500

STREETPILOT 7500


de management a traficului face ca navigarea cu GPS sa fie esentiala, chiar daca stiti bine... WAAS; GPS cu 12 canale paralele. - Antena : pentru GPS, de tip patch... de amuzament, starea traficului si a vremii, pe un ecran de mari dimensiuni, lizibil chiar ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Nuvi 760

Nuvi 760


suplimentare incluse in pachet . Acesta contine in plus receptor de trafic ( functional... in tarile care ofera servicii de informatii de trafic ) Preincarcat cu harta detaliata... camerelor de supraveghere a traficului . Pachetul contine: -Preincarcat cu City ... »

Pret: 1931.82 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea