Inscrie firma »

angajament de audit - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre angajament de audit
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Audit financiar

Audit financiar


in timpul angajamentelor de audit si asigurare, confidentialitatea fiind considerata cea...DFK Romania este autorizata de CAFR pentru a efectua auditul companiilor romane..., care isi folosesc experienta si cunostintele pentru a va oferi servicii de audit ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Audit financiar 2006. standarde & codul etic

Audit financiar 2006. Standarde & Codul etic


(standarde) privind misiunile (angajamentele) de audit si Codul etic al celor...Autor: Federatia Internationala a Contabililor, Camera Auditorilor Financiari... extrem de utile pentru profesionistii membri ai Camerei Auditorilor Financiari ... »
Oferit de:Editura Irecson
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Iso 9001

ISO 9001


international. Un sistem de management al calitatii certificat demonstreaza angajamentul dvs..., implementare (audituri de urmarire), audit intern, actiuni corective, analiza de management... si asistenta la auditul de certificare. - Consultanta post-certificare o Mentenanta ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Consulting change management & erp implementation

Consulting Change management & ERP implementation


; -Angajamentul salariatilor este proportional puterii de care ei dispun pentru a stapani... mediul lor cotidian (a actiona si a anticipa in loc de a suporta) ; -Angajamentul...; -Componentele unei bune performante manageriale sunt multiple, un audit se face cu metoda ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta in vederea obtinerii  certificarii si mentinerii

CONSULTANTA in vederea obtinerii CERTIFICARII SI MENTINERII SISTEMELOR DE MANAGEMENT ALE CALITATII


clientului; - audit de diagnoza (evaluarea starii de fapt a organizatiei client...); - audit intern; - analiza efectuata de management; - certificarea sistemului.... are competenta si capabilitatea de a-si onora cu strictete toate angajamentele asumate ... »

Pret: 3000 RON
Buyer Member 12 ani
Galati
 Certificare ohsas 18001:2007

Certificare OHSAS 18001:2007


Romania, are sediul in Iasi si dispune de auditori acreditati AENOR, IRCA sau IEMA... legilor existente in domeniu -Demonstreaza partilor interesate angajamentul companiei ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Kit documente sistem de management al calitatii pe cd

Kit documente Sistem de Management al Calitatii pe CD


% ! * Angajamentul consultantului de a va acorda ajutorul necesar pe tot parcursul derularii... # model Program de audit intern # model Chestionar de audit intern # Analiza GAP ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 19 ani
Constanta
 Erp organizatii non-profit

ERP organizatii non-profit


angajamentelor din mai multe surse vis-a-vis de bugetele aprobate, pentru a oferi o imagine... a fondurilor si mentinerea unor costuri scazute -Analiza si auditul operatiunilor ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


/lichidator; - reprezentarea clientilor în cadrul negocierilor referitoare la angajamente de plata...; - servicii de audit juridic în cazul contractelor de vânzare - cumparare ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Casti asus cinevibe

Casti ASUS CINEVIBE


placere auditiva exceptionala, ultra-confort si estetica de invidiat. Mai mult, ASUS... foloseste, fara adaos de halogen. Setul audio reprezinta angajamentul ASUS de protejare ... »

Pret: 188.91 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"angajament de audit" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea