Inscrie firma »

angajam limba italiana - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre angajam limba italiana
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri limba italiana incepatori, iasi, mai 2013

CURSURI LIMBA ITALIANA INCEPATORI, IASI, MAI 2013


Inveti limba italiana si ai mai multe sanse sa te angajezi in Romania sau sa...!!! Participa in luna MAI 2013 la Iasi, la o noua grupa de curs pentru LIMBA ITALIANA NIVEL... porti o conversatie in mod corect pe diferite teme in LIMBA ITALIANA. Fii prezent ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Cursuri limba italiana incepatori, iasi, mai 2013

CURSURI LIMBA ITALIANA INCEPATORI, IASI, MAI 2013


Inveti limba italiana si ai mai multe sanse sa te angajezi in Romania sau sa...!!! Participa in luna APRILIE 2013 la Iasi, la o noua grupa de curs pentru LIMBA ITALIANA... cunostintele de LIMBA ITALIANA. Pe durata cursului vei avea oportunitatea de a asimila ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Cursuri limbi straine pentru companii

Cursuri limbi straine pentru companii


Realizam programe de studiu a limbilor straine ( engleza, franceza, italiana...) croite pe nevoile companiilor. Organizam testarea angajatilor, evaluarea nevoilor... si alegerea profesorilor potriviti. Predam atat cursuri de limba straina generala, cat ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri de limbi straine pentru firme si institutii

Cursuri de limbi straine pentru firme si institutii


strict nevoilor specifice ale angajatilor firmelor si companiilor. Nu sunt simple... cursuri de invatare a limbilor straine. Sub forma unui curs individual sau in grupa...,acestea sunt programe de invatare a limbilor straine construite si adaptate pentru mediul ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Cursuri de vara pentru limbi straine

Cursuri de vara pentru limbi straine


Cursuri adulti I. CURSURI INTENSIVE pentru limbile engleza, germana..., franceza, spaniola, italiana, turca si rusa. Durata: 30 h, 3 sedinte x 3h.../saptamana Tarif: 360 lei SOCIALIZING ENGLISH ; curs interactiv de limba engleza pentru ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Secretara perfecta

Secretara perfecta


de contabilitate. De asemenea contine modele de scrisori in limba romana sau in limbi straine... (engleza, spaniola, italiana, germana, franceza).Cartea este un instrument folositor... atat pentru angajat cat si pentru angajator.Detaliile cartii: Autor: Georges ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Secretara perfecta

Secretara perfecta


modele de scrisori in limba romana sau in limbi straine (engleza, spaniola, italiana..., germana, franceza).Cartea este un instrument folositor atat pentru angajat cat... si pentru angajator.Detaliile cartii: Autor: Georges Vivien, Veronique Arne Editura ... »

Pret: 13.5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ajutor barman in germania - oferta de munca

Ajutor barman in Germania - oferta de munca


medicale, fara antecedente penale; - cunostinte de limba italiana, engleza sau germana...Selectionam pentru un restaurant cu specific italian din orasul Meckenheim...: - cazare si masa asigurate de angajator; - 800 euro salariul net lunar. ... »

Pret: 800 EUR
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Hostess

Hostess


informatii sau sa poarte o converatie in limba romana, engleza, italiana, spaniola... * stimularea vazarilor * intretinerea atmosferei * cunosterea a cel putin o limba... straina Evenimentele pentru care sunt angajate hosessele: * Evenimente culturale ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Reprezentant vanzari cosmetice de lux in italia - oferta de munca

Reprezentant vanzari cosmetice de lux in Italia - oferta de munca


engleza sau italiana - la nivel conversational; - limba engleza la nivel... si potentialilor clienti; - sa pastreze curatenia in spatiul de lucru. Cerinte: - limba... conversational si Italiana la nivel incepator constituie avantaj; - detinerea permisului ... »

Pret: 1500 EUR
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Cimitirul din praga editia a ii-a

Cimitirul din Praga Editia a II-a


Editia a II-a Traducere din limba italiana de Stefania Mincu Cimitirul... secrete din multe tari sint interesate de munca lui si vor sa‑l angajeze... suprapuse si cu ceasul ale carui limbi se invirt in sens contrar celui obisnuit. Intre ... »

Pret: 34.95 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"angajam limba italiana" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea