Inscrie firma »

analiza apa uzata - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre analiza apa uzata
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Analize chimice din probele de apa

Analize chimice din probele de apa uzata


ANALIZE POTENTIOMETRICE, CONDUCTOMETRICE, TITRIMETRICE, GRAVIMETRICE: - p...) - halogenuri organice adsorbabile (AOX) ANALIZE PRIN METODA GC SI HPLC - total..., organici solubile in apa (alcooli, cetone..ex:glicoli.) - polibromurati bifenileteri ... »
Light Member 13 ani
Cluj
 Analiza apelor uzate

Analiza apelor uzate


Prelevam probe de apa uzata si executam analiza acestora. Laboratorul... de analiza este acreditat international. ... »
 Analize ape (potabile, freatice,

Analize ape (potabile, freatice, uzate)


mediului pentru toate tipurile de probe de apa (potabila, freatica, uzata). Analize...WESSLING Romania ofera toate tipurile de analiza a indicatorilor de protectia.../2005. Analizele se efectueaza in regim acreditat SR EN ISO 17025. ... »
Buyer Member 16 ani
Mures
 Mini-laborator portabil pentru analiza apei aqua

Mini-laborator portabil pentru analiza apei AQUA CHECK


(ferme piscicole, apa potabila, ape uzate, cercetare, educatie,etc.)Rezultate afisate digital... ml apa deionizata, un set de eprubete, un suport pentru eprubete....Recomandat pentru: ferme piscicole, analiza apei potabile, analiza apelor reziduale, cercetare ... »

Pret: 2873.85 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Mini-laborator portabil pentru analiza apei aqua

Mini-laborator portabil pentru analiza apei AQUA CHECK2


(ferme piscicole, apa potabila, ape uzate, cercetare, educatie,etc.)Rezultate afisate digital... dozati in fiole pentru 390 de determinari , un flacon 250 ml apa deionizata, un set...: ferme piscicole, analiza apei potabile, analiza apelor reziduale, cercetare ... »

Pret: 5679.18 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Aparat cco-cr

APARAT CCO-Cr


termorezistenta - Se utilizeaza pentru determinarea consumului chimic de oxigen din ape uzate ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Mediu levine emb agar

MEDIU LEVINE EMB AGAR


apei si apelor uzate - Compozitie(g/l): Peptona 10,0; Lactoza 10 ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Agitator orbital seria reax 20 kh64.1

Agitator orbital seria REAX 20 KH64.1


uzate si analiza de noroi, in conformitate cu DIN 36414 - Viteza reglabila..., cu o lungime de 160-290 mm si diametrul de pana la 136 mm - Ideal pentru apa, ape ... »
Oferit de:Global Step
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Sisteme de fose septice cu pat filtrant

SISTEME DE FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT


cu jet de apa apoi se introduce la loc.; 11.Apa rezultata dupa trecerea prin patul... sistemelor de canalizare respectiv cele mai performante sisteme de epurare a apelor uzate...: analiza, alegerea fosei, montarea ei, punerea in functiune, transport, livrarea ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Incercari neacreditate

incercari neacreditate


-ape uzate si de suprafataSR EN ISO 7027-01 44.Duritate - apa potabila STAS 3026...-90 8.Determinarea continutului de carburant(diluent) in uleiuri uzate STAS 3981... subtire - uleiuri, titei, bitum IP 469 - 00 12.Analiza compusi organici ... »
 Servicii protectia mediului

Servicii protectia mediului


de Gospodarire a apelor Acordului de preluare ape uzate Raportari.../Monitorizari Analize, masurari, ce au in vedere o gama diversa de analize fizico...: - Monitorizarea factorilor de mediu (aer, apa, sol si zgomot)conform legislatiei specifice ... »
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Bioseptic

Bioseptic


* separatoare de grasimi * lacuri si bazine de tratare a apelor uzate Activitate... in biomasa din care sunt compuse apele uzate, are loc activarea procesului de epurare... reducere cantitativa a incarcarii organice cu materii poluante din apa tratata ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Fosa septica ecologica

FOSA SEPTICA ECOLOGICA


a substantei organice cu ajutorul bacteriilor prezente in apa uzata. Din prima camera apa... . Aceasta apa intra in primul compartiment al fosei septice.Aici au loc procesele... apa se ridica la suprafata formand un strat de spuma).Tot in primul compartiment ... »
Buyer Member 12 ani
Neamt
 Consultanta privind proiectarea, implementarea sistemelor de

consultanta privind proiectarea, implementarea sistemelor de management (ISO)


), servicii epurare ape uzate, salubrizare, apa-canal, proiectare software, etc... al resurselor, de realizare a produsului, de masurare, analiza si imbunatatire..., control, monitorizare, actiuni corective, audit si analiza pentru a se asigura ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Bioactivatori fose septice

Bioactivatori fose septice


a apelor uzate; - closete uscate; Activitate biologica: - In prezenta... uzate, are loc activarea procesului de epurare anaeroba; - Procesul de epurare... cu materii poluante din apa tratata, cu valori cuprinse intre 60-90 %. Prin activitatea ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Tds-metru, tester tds pentru controlul calitatii si puritatii apei,

TDS-metru, tester TDS pentru controlul calitatii si puritatii apei, Total Dissolved Solids


interpretata ca un indice al prezentei in apa a unei largi game de contaminanti chimici... si fizici, cu precadere in apa definita ca potabila. Surse primare ale solidelor... dizolvate in apa sunt substantele utilizate ca fertilizanti si erbicide in agricultura ... »
Oferit de:DigitalWORLD
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Colectare deseuri periculoase toxice chimice

COLECTARE DESEURI PERICULOASE TOXICE CHIMICE


chimici expirati/utilizati in analize, toxice si precursori I, II, III - solventi... - ape uzate - ambalaje din sticla, plastic si ambalaje metalice contaminate... - uleiuri uzate - deseuri medico-farmaceutice (medicamente, substante farmaceutice ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Modernizari ascensoare

Modernizari ascensoare


metalice Inlocuirea cablurilor uzate cu unele noi 3) Panoul de comanda... variabile sunt analizate instantaneu, rezultatul fiind un raspuns prompt al ascensorului... estetice, antivandal, protectiei la apa si agenti corozivi, ca si versiunilor pentru ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"analiza apa uzata" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea