Inscrie firma »

amorsa acrilica pentru perete emex - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre amorsa acrilica pentru perete emex
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Amorsa acrilica pentru perete emex

Amorsa Acrilica pentru Perete EMEX


Amorsa Acrilica pentru Pereti EMEX este un un produs pe baza de polimeri... Acrilica pentru Pereti EMEX este utilizata pentru pregatirea suprafetelor de baza... pentru Pereti Emex: - Aderenta ridicata la suport; - Aplicare usoara; - Timp ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Amorsa de perete antimucegai

Amorsa de Perete Antimucegai EMEX


Amorsa Acrilica Antimucegai EMEX este un un produs pe baza de rasini acrilice... suportului la aer; - Caracter nepoluant. Amorsa Acrilica Antimucegai EMEX este..., aditivi, agenti antifungici si antibacterieni, pentru pregatirea tencuielilor ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Amorsa siliconica de pereti emex

Amorsa Siliconica de Pereti EMEX


Amorsa Siliconica de Pereti EMEX este un un produs pe baza de polimeri acrilici...; - Caracter nepoluant. Amorsa Siliconica pentru Pereti EMEX este utilizata pentru.... Elemente caracteristice principale ale Amorsei Siliconice pentru Pereti Emex ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Amorsa de perete acrilica emex -  4

Amorsa de Perete Acrilica EMEX - 4 litri


: Amorsa Acrilica de Perete EMEX este folosita pentru pregatirea suprafetelor...Amorsa Acrilica de Perete EMEX este un produs superior, de dispersie... acrilica, dar este recomandata cu prioritate pentru: Vopsea Lavabila Premium EMEX GOLD ... »

Pret: 31.55 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Amorsa silicatica pentru pereti emex

Amorsa Silicatica pentru Pereti Emex


Amorsa Silicatica de Pereti EMEX este un un produs pe baza de polimeri acrilici... suportului la aer; - Caracter nepoluant. Amorsa Silicatica pentru Pereti EMEX.... Elemente caracteristice principale ale Amorsei Silicatice pentru Pereti Emex ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund de egalizare si umplere pori pentru pereti emex

Grund de Egalizare si Umplere Pori pentru Pereti EMEX


de copolimeri acrilici, aditivi si fileri, pentru finisarea superioara a suprafetelor...Grundul de Egalizare si Umplere Pori EMEX este un produs profesional, pe baza.... Elemente caracteristice principale ale Grundului de Egalizare si Umplere Pori Emex ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Amorsa de perete silicatica

Amorsa de Perete Silicatica EMEX - 4 litri


: Amorsa Silicatica pentru Pereti EMEX este folosita pentru pregatirea suprafetelor...Amorsa de Perete Silicatica EMEX este un produs de dispersie, hidrosolubil... de teste, pentru fiecare tip de suport pe care se va aplica amorsa si ulterior vopseaua ... »

Pret: 50.34 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Amorsa antimucegai de perete emex -

Amorsa Antimucegai de Perete EMEX - 4 litri


Descriere: Amorsa Acrilica de Perete Antimucegai EMEX este... de Utilizare: Amorsa Acrilica Antimucegai EMEX este folosita pentru pregatirea..., dupa amorsare se recomanda si aplicarea Grundului de Egalizare si Umplere Pori EMEX ... »

Pret: 32.99 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Amorsa siliconica de perete emex -

Amorsa Siliconica de Perete EMEX - 4 litri


Amorsa Siliconica de Perete EMEX este un produs de dispersie, hidrosolubil.... - Caracter nepoluant. Domenii de Utilizare: Amorsa de Perete Siliconica EMEX..., pe baza de polimeri acrilici, rasini siliconice si aditivi specifici, pentru ... »

Pret: 47.32 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund de amorsare egalizare si umplere pori

Grund de Amorsare Egalizare si Umplere Pori EMEX


de amorsare. Acest tip de grund de amorsare pentru pereti este folosit cu succes...Grundul de Amorsare Slefuibil EMEX este un produs profesional, hidrosolubil..., pe baza de copolimeri acrilici, aditivi specifici si fileri, pentru pregatirea ... »

Pret: 76.63 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Amorsa de perete economica

Amorsa de Perete Economica Acrilica NEOMATT ECO - 4 litri


: Amorsa de Perete Economica EMEX este folosita cu bune rezultate pentru pregatirea...Amorsa Acrilica Economica de Perete NEOMATT ECO este un produs de dispersie..., hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex si aditivi specifici, pentru ... »

Pret: 12.49 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea superlavabila de exterior emex

Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX


va pregati suprafata cu Amorsa Acrilica de Perete, Amorsa Antimucegai, sau alt...Vopseaua Acrilica de Exterior EMEX Ultraacoperitor este o vopsea lavabila... la aer; - Caracter nepoluant. Vopseaua Acrilica de Exterior EMEX ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea superlavabila de interior emex

Vopsea Superlavabila de Interior EMEX


Vopseaua Acrilica de Interior EMEX Ultraacoperitor este o vopsea lavabila... la aer; - Caracter nepoluant. Vopseaua Acrilica de Interior EMEX... pregati suprafata cu un Grund de Umplere Pori, cu o Amorsa de Perete normala ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila premium emex gold

Vopsea Lavabila Premium EMEX Gold


, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea tencuielilor interioare... suprafata cu Grund de Umplere Pori si se va slefui, apoi se va aplica Amorsa de Perete...Vopseaua Lavabila Premium EMEX Gold este o vopsea lavabila profesionala ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea superlavabila de interior "emex"

Vopsea Superlavabila de Interior "Emex"


superioara, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea suprafetelor.... Domenii de Utilizare: Vopseaua Superlavabila de Interior EMEX este folosita pentru..., inainte de aplicarea vopselei, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea pentru tigla si azbociment

Vopsea pentru Tigla si Azbociment EMEX


pregatite cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa Antimucegai EMEX. Zonele atacate...Vopseaua pentru Tigla din Beton si Placi de Azbociment EMEX este..., carton, polistiren expandat. Vopseaua pentru Azbociment si Tigla EMEX poate fi ... »

Pret: 14.2 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila lucioasa emex gloss

Vopsea Lavabila Lucioasa Emex Gloss


, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa Antimucegai EMEX...., pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea tencuielilor interioare...Vopseaua Lavabila Lucioasa EMEX GLOSS este un produs hidrosolubil profesional ... »

Pret: 231 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila silicatica interior emex / bidon 15 l

Vopsea Lavabila Silicatica Interior EMEX / Bidon 15 L - Alb


de aplicarea vopselei, suprafetele vor fi pregatite cu Amorsa Silicatica de Perete EMEX....Vopseaua Lavabila Silicatica de Interior EMEX este un produs de dispersie..., hidrosolubil, pe baza de silicat de potasiu, aditivi si fileri, pentru finisarea ... »

Pret: 360.8 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila premium  emex gold / bidon 15 l - alb

Vopsea Lavabila Premium Emex Gold / Bidon 15 L - Alb


vopselei, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa..., pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea tencuielilor interioare...Vopseaua Lavabila Premium EMEX GOLD este un produs hidrosolubil profesional ... »

Pret: 174.82 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea superlavabila exterior emex / bidon 15 l - alb

Vopsea Superlavabila Exterior EMEX / Bidon 15 L - Alb


obligatoriu, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa... superioara, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru zugravirea suprafetelor... EMEX este folosita pentru protejarea si finisarea superioara a suprafetelor ... »

Pret: 159.04 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea superlavabila de interior emex / bidon 15 l -

Vopsea Superlavabila de Interior EMEX / Bidon 15 L - Alb


vopselei, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa... superioara, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea suprafetelor...Vopseaua Superlavabila de Interior EMEX este un produs emulsionat de calitate ... »

Pret: 145.11 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila satinata emex silk / bidon 15 l - alb

Vopsea Lavabila Satinata EMEX SILK / Bidon 15 L - Alb


de aplicarea vopselei, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX... superioara, pe baza de rasini acril vinil versatate, pigmenti si aditivi speciali, pentru... sau cu Amorsa Antimucegai EMEX. ... »

Pret: 173.5 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila silicatica de exterior emex / bidon

Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX / Bidon 15 L - Alb


de Perete EMEX Aceasta vopsea lavabila este recomandata si ca strat de fond pentru...Vopseaua Lavabila Silicatica de Exterior EMEX este un produs de dispersie..., hidrosolubil, pe baza de silicat de potasiu, aditivi si fileri, pentru finisarea ... »

Pret: 407.46 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila lucioasa

Vopsea Lavabila Lucioasa


, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa Antimucegai EMEX...., pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea tencuielilor interioare...Vopseaua Lavabila Lucioasa EMEX GLOSS este un produs hidrosolubil profesional ... »

Pret: 303.63 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila practica de interior neomatt plus / bidon 15 l - alb

Vopsea Lavabila Practica de Interior NEOMATT PLUS / Bidon 15 L - Alb


cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa Antimucegai EMEX.... sau fungi vor fi curatate cu Sanitizant Forte EMEX., si se vor acoperi cu Amorsa... hidrosolubil, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, aditivi specifici si fileri ... »

Pret: 94.9 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
27 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea