Inscrie firma »

alarma impotriva rozatoarelor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre alarma impotriva rozatoarelor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ultrasonic 1200 - aparat impotriva rozatoarelor

ULTRASONIC 1200 - aparat impotriva rozatoarelor


preventiv. Alarma este superioara altor metode de combatere a rozatoarelor (otravuri.... Alarma se foloseste si preventiv pentru a nu patrunde rozatoarele in anumite spatii... a soareci, sobolani, rozatoare, in spatii mai mari. Se recomanda folosirea in depozite ... »
Oferit de:Colas S.R.L.
Buyer Member 14 ani
Timis
 Aparat cu ultrasunete impotriva rozatoarelor

Aparat cu Ultrasunete Impotriva Rozatoarelor PestChaser


Aparat pentru alungat rozatoarele UltraSonic Pest Chaser, alunga orice intrus... rozatoare, alungandu-i. Sunetul NU este detectabil la om. Aparat cu ultrasunete pentru... indepartarea rozatoarelor, cu o suprafata de actiune de 46m. Ultrasunetele emise sunt ... »

Pret: 33 RON
Buyer Member 10 ani
Buzau
 Ultrasonic 300 - aparat impotriva rozatoarelor

ULTRASONIC 300 - aparat impotriva rozatoarelor


de curte. Rozatoarele sesizeaza rapid ultrasunetele ca pe un semnal de alarma, ( le...Aparat cu ultrasunete folosit pentru indepartarea rozatoarelor: soareci... de oameni si nici nu deranjeaza animalele sau pasarile de curte. Rozatoarele sesizeaza ... »
Oferit de:Colas S.R.L.
Buyer Member 14 ani
Timis
 Aparat cu ultrasunete si senzor infrarosu impotriva

Aparat cu ultrasunete si senzor infrarosu impotriva animalelor


Dispozitivul impotriva animalelor reprezinta o metoda umana, ecologica..., iepurilor, veveritelor si a altor rozatoare de camp din curtile si gradinile Dvs. fara... si a activa alarma ultrasonica doar cand este nevoie. Dispozitivul poate fi montat oriunde ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Dispozitiv portabil impotriva cainilor si pisicilor -

Dispozitiv portabil impotriva cainilor si pisicilor - Animal Away Plus


Dispozitiv fix impotriva salbaticiunilor- Animal Away Plus Descriere..., in alungarea pasarilor, cainilor, pisicilor, iepurilor, veveritelor si a altor rozatoare... de curent si a activa alarma ultrasonica doar cand este nevoie.Important! Dispozitivul ... »

Pret: 174.18 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Rozatoarelor de sub capota autovehiculelor

rozatoarelor de sub capota autovehiculelor


Dispozitivul cu ultrasunete impotriva rozatoarelor AUTO Pestrepeller, alunga... sau opreste patrunderea rozatoarelor precum soareci, sobolani, dihori, etc.... Daca rozatoarele deja au vizitat compartimentul motor este recomandat a se spala ... »

Pret: 70 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Ultrasonic pest repeller

Ultrasonic PEST REPELLER


Aparat impotriva soareci,sobolani, gandaci, insecte etc., utilizeaza... ataca sistemul nervos si auditiv al rozatoarelor, insectelor care renunta si vor...), obiectele moi (absorbante de sunete)atenueaza puterea de emitere. Alarma este conceputa ... »
Oferit de:Colas S.R.L.
Buyer Member 14 ani
Timis
 Aparat anti-cartite solar 04

Aparat anti-cartite solar 04


cartitele departe de gradinile Dumneavoastra! Descriere generalaAlarma sonica pentru... alungarea cartitelor si rozatoarelor de camp, alimentata cu baterii solare. Pentru... suprafetei afectate. Eficient impotriva:cartitelorsobolanilor de campa altor animale ... »

Pret: 149 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Aparat anti-cartite solar 04

Aparat anti-cartite solar 04


Tineti cartitele departe de gradinile Dumneavoastra! Descriere generala Alarma... sonica pentru alungarea cartitelor si rozatoarelor de camp, alimentata cu baterii... in centrul suprafetei afectate. Eficient impotriva: -cartitelor-sobolanilor de camp ... »

Pret: 138 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Dispozitiv mobil cu baterii animal away plus 100mp

Dispozitiv mobil cu baterii Animal Away Plus 100mp


Produs nou 2014 Dispozitiv impotriva cainilor, pisicilor, pasarilor - Animal..., veveritelor si a altor rozatoare de camp din curtile si gradinile dumneavoastra fara a le... a reduce consumul de curent si a activa alarma ultrasonica doar cand este nevoie ... »

Pret: 174.18 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea