Inscrie firma »

agregati de granit - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre agregati de granit
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Agregate de cariera

Agregate de cariera


Agregate de cariera granit din Turcoaia jud. Tulcea si calcar dolomitic din N ... »
Oferit de:SC TARMAC SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cribluri

Cribluri


Cribluri pentru mixturi asfaltice... ... »
Oferit de:SC TARMAC SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Transport agregate de balastiera

Transport agregate de balastiera


Transport agregate de balastiera,nisip constrictii,pietris 4-8 mm...(margaritar),transporturi pietris, nisip,balastru,granit concasat 0-60mm, piatra de rau de la 4 la 24 mc ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Ulei granit vcl 5l

Ulei Granit VCL 5L


Uleiul pentru compresor GRANIT este un rafinat select de calitate superioara.... Utilizari: Uleiul de compresor GRANIT este potrivit compresoarelor pentru dejectii... si pompelor de vid potrivite pentru toate agregatele de muls. Corespunde normei DIN 51 506 ... »

Pret: 180 RON
Light Member 7 ani
Vrancea
 Ulei granit u.t.t.o. 20l

Ulei Granit U.T.T.O. 20L


, hidraulice si frane umede Domenii de utilizare: Uleiul hidraulic de transmisie GRANIT.../de transmisie la tractoarele tuturor producatorilor. Este adecvat pentru agregate cu frane ... »

Pret: 350 RON
Light Member 7 ani
Vrancea
 Ulei granit 20w-20 20l (ulei de motor si hidraulic)

Ulei Granit 20W-20 20L (Ulei de motor si hidraulic)


Uleiul de motor SAE 20W-20 GRANIT este un ulei modern destinat motoarelor... marcheaza calitatea de exceptie a produsului. Uleiul de motor SAE 20W-20 GRANIT se... de agregate. Caracteristici: rezistenta ridicata la oxidare formeaza un strat subtire ... »

Pret: 430 RON
Light Member 7 ani
Vrancea
 Beton

Beton


proprii sunt: betoane de diferite clase cu 3 sau 4 sorturi de agregate C8/10, C12....5, BcR5; sape S100, S200. Betoanele sunt produse cu agregate minerale bazaltice... si granitice din cariera Niculitel, cu ciment LAFARGE, cu diferiti aditivi in functie ... »
Buyer Member 13 ani
Tulcea
 Concasor mobil cu impact tesab 623 620x450mm 100to/h de vanzare second

Concasor mobil cu impact Tesab 623 620x450mm 100to/h de vanzare second hand pret foarte bun import oferta statie de concasare mobila second hand import


Concasor  cu impact cu un extra track (cale) pentru producerea de agregate Deschidere... Ideal pentru sf?râmarea granit, bazalt, calcar, dolomitica, pietris, etc Concasorul... cu impact este special construit pentru producerea de linii cubice agregate. Revizia ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Statie de concasare mobila tesab 623 cu impact capac 60-100 t/h second

Statie de concasare mobila TESAB 623 cu impact capac 60-100 t/h second hand vand concasor mobil cu impact second hand pret bun import


separata pentru macinare agregateCapacitate 60-100 t/h Gura deschidere 620 x 450 mm...Marime ciur  150 mm Ideal pentru macinare granit, bazalt, calcar, dolomitica, pietris... agregate. Revizuit complect si revopsit!In stare excelenta! Pret: [pret ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Trei dinti din fata

Trei dinti din fata


. Intamplarile se afla de multe ori la granita fragila dintre vis si veghe, dintre starile... de agregare ale fiintei. Numai istoria (comunista) ramane limpede, doar ea scoate ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Fabrica de mobila -de vanzare

Fabrica de mobila -de vanzare


si de granita de Vest a Romaniei, pe drumul european E60. Suprafata totala : :38.000m2.../angajat Dotari tehnologice : a) agregate de prelucrare in coordonate cu comanda numerica tip ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Statii de sortare extec s-7 de vanzare statii de sortare ciururi

STATII DE SORTARE EXTEC S-7 de vanzare statii de sortare ciururi mobile Tripla punte 4 5 sorturi capacitate mare EXTEC RO


, cu 3 punti de sortare. Construit pentru producatorii de agregate care au nevoie.... es Aplicatii: Minerale: Nisip, carbune, granit, fier, calcar, pietris, gravel..., coal, limestone, granite iron ore. Reciclare: Sol, beton, cosntructii si demolari ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"agregati de granit" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea