Inscrie firma »

aeroterme electrice pentru hale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aeroterme electrice pentru hale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aeroterme

Aeroterme


Importator direct aeroterme electrice, aeroterme gaz. Fixe sau mobile. Ideale... pentru incalzirea spatiilor comerciale, spatiilor industriale. Putere termica 2 ... »
Oferit de:AV CLIMA
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aeroterme electrice industriale

Aeroterme electrice industriale


|Aeroterme electrice industriale| POWER TEC 22kw : Carcasa metalica Termostat... Capilar intern , senzor de temperatura Spatii recomandate pentru |Aeroterme... incinte diverse Avantaje |Aeroterme electrice industriale| Oprire ... »

Pret: 1849 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Br 50 t aeroterma electrica

BR 50 T aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele electrice de incalzire pot fi utilizate pentru incalzirea... Aerotermele cu flux BR 50 T de aer au o structura metalica solida , sunt... cu un termostat de protectie , care fereste aeroterma de pericolul supraincalzirii sau a unui ... »

Pret: 779 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Br 90 t aeroterma electrica

BR 90 T aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele electrice de incalzire pot fi utilizate pentru incalzirea... Aerotermele cu flux de aer BR 90 T au o structura metalica solida , sunt... cu un termostat de protectie , care fereste aeroterma de pericolul supraincalzirii sau a unui ... »

Pret: 1042 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Br 220 t aeroterma electrica

BR 220 T aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele electrice de incalzire pot fi utilizate pentru incalzirea... Aerotermele cu flux de aer BR 220 T au o structura metalica solida , sunt... cu un termostat de protectie , care fereste aeroterma de pericolul supraincalzirii sau a unui ... »

Pret: 2010 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Br 180 t aeroterma electrica

BR 180 T aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele electrice de incalzire pot fi utilizate pentru incalzirea... Aerotermele cu flux de aer BR 180 T au o structura metalica solida , sunt... cu un termostat de protectie , care fereste aeroterma de pericolul supraincalzirii sau a unui ... »

Pret: 1934 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Br 150 t aeroterma electrica

BR 150 T aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor . Deasemenea ele... si pentru incalzirea unor spatii mari , ca de exemplu in sere , sali de sport , hale... Aerotermele cu flux de aer au o structura metalica solida , sunt vopsite ... »

Pret: 1746 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Aeroterma electrica br 180t

Aeroterma electrica BR 180T


Aeroterma electrica BR 180T Aerotermele cu flux de aer ,au o structura... unei supraincalziri sau incendiu.Aerotermele pot fi utilizate pentru incalzirea... domeniu si sunt ideale pentru spatii mici si mijlocii ,sali de asteptare ... »

Pret: 1230 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Br 9 aeroterma electrica trifazata

BR 9 Aeroterma electrica trifazata


Aeroterma electrica BR 9 cu ajutorul careia se pot incalzi spatii mici..., case de vacanta etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor... spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale. Model BR 9 ... »

Pret: 764.68 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Br 15 aeroterma electrica trifazata

BR 15 Aeroterma electrica trifazata


Aeroterma electrica BR 15 ce poate fi folosita pentru incalzirea locuintelor... comerciale, magazine, case de vacanta, etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru... ideale pentru spatii mici si mijlocii, sali de spectacole, birouri, garaje, spatii ... »

Pret: 1217.83 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Br 18 aeroterma electrica trifazata

BR 18 Aeroterma electrica trifazata


Aeroterma electrica BR 18 cu ajutorul careia se pot incalzi spatii mici..., case de vacanta etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor... spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale. Model BR 18 ... »

Pret: 1291.46 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Br 22 aeroterma electrica trifazata

BR 22 Aeroterma electrica trifazata


Aeroterma electrica BR 22 cu ajutorul careia se pot incalzi spatii mici..., case de vacanta etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor... spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale. Model BR 22 ... »

Pret: 1817.4 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Br 5 aeroterma electrica trifazata

BR 5 Aeroterma electrica trifazata


Aeroterma electrica BR 5 cu ajutorul careia se pot incalzi spatii mici..., case de vacanta etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor... spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale. Model BR 5 ... »

Pret: 713.7 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Br c 3 aeroterma electrica

BR C 3 aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele de aer cald pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor... , sali de sport , hale industriale . Arotermele electrice de incalzire constituie o... Aerotermele cu flux de aer BR C 3 au o structura metalica solida , sunt ... »

Pret: 784 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Br 33 m aeroterma electrica

BR 33 M aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele de incalzire Braco pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor... in sere , sali de sport , hale industriale . Incalzitoarele electrice constituie... Aerotermele cu flux de aer BR 33 M au o structura metalica solida , sunt ... »

Pret: 784 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Aeroterma electrica steelmobile sl 3

Aeroterma electrica STEELmobile SL 3


Aeroterma electrica STEELmobile SL 2 rapida si eficienta creeaza o conditie... mecanice, perfecta pentru utilizarea pe termen lung. Este fabricata in conformitate... protejata impotriva coroziunii. In plus , este echipata  cu un termostat pentru ... »

Pret: 512.43 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Aeroterma electrica steelmobile sl 5

Aeroterma electrica STEELmobile SL 5


Aeroterma electrica STEELmobile SL 5 rapida si eficienta creeaza o conditie... mecanice, perfecta pentru utilizarea pe termen lung. Este fabricata in conformitate... protejata impotriva coroziunii. In plus , este echipata  cu un termostat pentru ... »

Pret: 809.1 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Aeroterma electrica steelmobile sl 2

Aeroterma electrica STEELmobile SL 2


Aeroterma electrica STEELmobile SL 2 rapida si eficienta creeaza o conditie... mecanice, perfecta pentru utilizarea pe termen lung. Este fabricata in conformitate... protejata impotriva coroziunii. . In plus , este echipata  cu un termostat pentru ... »

Pret: 388.37 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Aeroterma electrica steelmobile sl 9

Aeroterma electrica STEELmobile SL 9


Aeroterma electrica STEELmobile SL 9 rapida si eficienta creeaza o conditie... mecanice, perfecta pentru utilizarea pe termen lung. Este fabricata in conformitate... protejata impotriva coroziunii. In plus , este echipata  cu un termostat pentru ... »

Pret: 1267.59 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Aeroterma electrica steelmobile sl 12

Aeroterma electrica STEELmobile SL 12


Aeroterma electrica STEELmobile SL 12 rapida si eficienta creeaza o conditie... mecanice, perfecta pentru utilizarea pe termen lung. Este fabricata in conformitate... protejata impotriva coroziunii. In plus , este echipata  cu un termostat pentru ... »

Pret: 1672.14 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Aeroterma electrica steelmobile sl 15

Aeroterma electrica STEELmobile SL 15


Aeroterma electrica STEELmobile SL 15 rapida si eficienta creeaza o conditie... mecanice, perfecta pentru utilizarea pe termen lung. Este fabricata in conformitate... protejata impotriva coroziunii. In plus , este echipata  cu un termostat pentru ... »

Pret: 1753.05 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Aeroterma electrica steelmobile sl 22

Aeroterma electrica STEELmobile SL 22


Aeroterma electrica STEELmobile SL 22 rapida si eficienta creeaza o conditie... mecanice, perfecta pentru utilizarea pe termen lung. Este fabricata in conformitate... protejata impotriva coroziunii. In plus , este echipata  cu un termostat pentru ... »

Pret: 2966.7 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Aeroterma electrica br c3

Aeroterma electrica BR C3


Aeroterma electrica BR C3 Aerotermele cu flux de aer ,au o structura metalica... unei supraincalziri sau incendiu.Aerotermele pot fi utilizate pentru incalzirea... domeniu si sunt ideale pentru spatii mici si mijlocii ,sali de asteptare ... »

Pret: 460 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aeroterma electrica industriala  br 180 t

Aeroterma electrica industriala BR 180 T


.Aerotermele electrice de incalzire Braco BR 180 T pot fi utilizate pentru incalzirea... Aerotermele cu flux de aer Braco BR 180 T au o structura metalica solida... maxima .Elementele de incalzire ale modelului de aeroterma industriala Braco BR 180 ... »

Pret: 1479 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Aeroterma electrica  br 150 t kw

Aeroterma electrica BR 150 T Kw


.Aerotermele de aer cald BR 150 T pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor... Aerotermele cu flux de aer BR 150 T au o structura metalica solida , sunt... de protectie , care fereste aeroterma de pericolul supraincalzirii sau a unui incendiu ... »

Pret: 1392 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
98 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"aeroterme electrice pentru hale" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea