Inscrie firma »

aeroterma pentru hale industriale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aeroterma pentru hale industriale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aeroterme

Aeroterme


pentru incalzirea spatiilor comerciale, spatiilor industriale. Putere termica 2...Importator direct aeroterme electrice, aeroterme gaz. Fixe sau mobile. Ideale ... »
Oferit de:AV CLIMA
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Aeroterme electrice industriale

Aeroterme electrice industriale


|Aeroterme electrice industriale| POWER TEC 22kw : Carcasa metalica Termostat... Capilar intern , senzor de temperatura Spatii recomandate pentru |Aeroterme... incinte diverse Avantaje |Aeroterme electrice industriale| Oprire ... »

Pret: 1849 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Aeroterma industriala  brt 22

Aeroterma industriala BRT 22


.Aerotermele de aer cald BRT 15 pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor... . Deasemenea aceste modele de aeroterme industriale BRT 22 au aplicatii in agricultura... mari , ca de exemplu in sere , sali de sport , hale industriale . Generatoarele ... »

Pret: 2682 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aeroterma industriala  brt 15

Aeroterma industriala BRT 15


.Aerotermele de aer cald BRT 15 pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor... incalzirea unor spatii mari , ca de exemplu in sere , sali de sport , hale industriale... Aerotermele cu flux de aer BRT 15 au o structura metalica solida , sunt ... »

Pret: 2350 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aeroterma industriala c 15 calore

Aeroterma Industriala C 15 Calore


Aeroterma industriala de la Calore C 15 are elementele de incalzire... comerciale,magazine,case de vacanta ,etc.Aeroterma industriala Calore C 15 pote fi...,sali de sport,hale industriale.Detalii tehnice:Put. calorica( kW): 5/10/15Tensiune ... »

Pret: 1680 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aeroterma electrica industriala  br

Aeroterma electrica industriala BR 180 T


maxima .Elementele de incalzire ale modelului de aeroterma industriala Braco BR 180... .Aerotermele electrice de incalzire Braco BR 180 T pot fi utilizate pentru incalzirea... mari , ca de exemplu in sere , sali de sport , hale industriale . Tunurile ... »

Pret: 1479 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aeroterma industriala c 15 sial munters

Aeroterma Industriala C 15 Sial Munters


, garaje ,spatii comerciale,magazine,case de vacanta ,etc.Aeroterma industriala sial..., ca de exemplu in sere,sali de sport,hale industriale.Detalii tehnice:Put. calorica( kW): 5...Cadou: Livrare Gratuita * . in perioada (01-01-2015 : 28-02-2015)Aeroterma ... »

Pret: 1764 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aeroterma industriala 9 kw br 90 t

Aeroterma industriala 9 Kw BR 90 T


.Aerotermele electrice BR 90 T de incalzire pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor... , ca de exemplu in sere , sali de sport , hale industriale . Generatoarele de caldura BR... Aerotermele cu flux de aer BR 90 T au o structura metalica solida , sunt ... »

Pret: 814 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aeroterma electrica industriala

Aeroterma electrica industriala Stanley 400V 2500/5000W


Aeroterma electrica industriala Stanley 400V 2500/5000W, cu ajutorul careia se... pentru incalzirea unor spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale... industriale. Aeroterma industriala destinata incalzirii spatiilor, locuintelor , garaje ... »

Pret: 1034 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Inchiriez hala parc industrial

Inchiriez hala Parc Industrial Prejmer Brasov


Hala Parc Industrial Startimob va propune spre inchiriere o hala industriala...,canalizare, electricitate, instalatie incalzire cu aeroterme, hidranti. Hala are urmatoarele... situata in Parcul Industrial Prejmer , construita in 2010, cu o suprafata utila de 828 ... »

Pret: 2500 EUR
Light Member 9 ani
Brasov
 C 15 aeroterma industriala 15 kw , 380 v

C 15 Aeroterma Industriala 15 kW , 380 V


Aeroterma industriala de la Calore C 15 are elementele de incalzire... comerciale,magazine,case de vacanta ,etc.Aeroterma industriala Calore C 15 pote fi...,sali de sport,hale industriale.Detalii tehnice:Put. calorica( kW): 5/10/15Tensiune ... »

Pret: 1680 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Br 50 t aeroterma electrica

BR 50 T aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele electrice de incalzire pot fi utilizate pentru incalzirea... in sere , sali de sport , hale industriale . Generatoarelele de caldura... Aerotermele cu flux BR 50 T de aer au o structura metalica solida , sunt ... »

Pret: 779 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Br 90 t aeroterma electrica

BR 90 T aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele electrice de incalzire pot fi utilizate pentru incalzirea... in sere , sali de sport , hale industriale . Generatoarele de caldura constituie... Aerotermele cu flux de aer BR 90 T au o structura metalica solida , sunt ... »

Pret: 1042 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Br 180 t aeroterma electrica

BR 180 T aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele electrice de incalzire pot fi utilizate pentru incalzirea... in sere , sali de sport , hale industriale . Tunurile de caldura Braco constituie o... Aerotermele cu flux de aer BR 180 T au o structura metalica solida , sunt ... »

Pret: 1934 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Br 220 t aeroterma electrica

BR 220 T aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele electrice de incalzire pot fi utilizate pentru incalzirea... in sere , sali de sport , hale industriale . Generatoarele de caldura constituie o... Aerotermele cu flux de aer BR 220 T au o structura metalica solida , sunt ... »

Pret: 2010 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Br 150 t aeroterma electrica

BR 150 T aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor . Deasemenea ele... si pentru incalzirea unor spatii mari , ca de exemplu in sere , sali de sport , hale... industriale . Generatoarele de caldura constituie o investitie pe termen lung pentru ... »

Pret: 1746 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aeroterma electrica br 180t

Aeroterma electrica BR 180T


unei supraincalziri sau incendiu.Aerotermele pot fi utilizate pentru incalzirea... unor spatii mari, ca de exemplu in sere,sali de sport,hale industriale. Descriere...Aeroterma electrica BR 180T Aerotermele cu flux de aer ,au o structura ... »

Pret: 1230 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Br 9 aeroterma electrica trifazata

BR 9 Aeroterma electrica trifazata


, case de vacanta etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor... spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale. Model BR 9...Aeroterma electrica BR 9 cu ajutorul careia se pot incalzi spatii mici ... »

Pret: 764.68 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Br 15 aeroterma electrica trifazata

BR 15 Aeroterma electrica trifazata


Aeroterma electrica BR 15 ce poate fi folosita pentru incalzirea locuintelor... comerciale, magazine, case de vacanta, etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru... incalzirea unor spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale ... »

Pret: 1217.83 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Br 18 aeroterma electrica trifazata

BR 18 Aeroterma electrica trifazata


, case de vacanta etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor... spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale. Model BR 18...Aeroterma electrica BR 18 cu ajutorul careia se pot incalzi spatii mici ... »

Pret: 1291.46 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Br 22 aeroterma electrica trifazata

BR 22 Aeroterma electrica trifazata


, case de vacanta etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor... spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale. Model BR 22...Aeroterma electrica BR 22 cu ajutorul careia se pot incalzi spatii mici ... »

Pret: 1817.4 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Br 5 aeroterma electrica trifazata

BR 5 Aeroterma electrica trifazata


, case de vacanta etc. Aerotermele se pot folosi in grup pentru incalzirea unor... spatii mari, ca de exemplu in sere, sali de sport, hale industriale. Model BR 5...Aeroterma electrica BR 5 cu ajutorul careia se pot incalzi spatii mici ... »

Pret: 713.7 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Br c 3 aeroterma electrica

BR C 3 aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele de aer cald pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor... , sali de sport , hale industriale . Arotermele electrice de incalzire constituie o... Aerotermele cu flux de aer BR C 3 au o structura metalica solida , sunt ... »

Pret: 784 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Br 33 m aeroterma electrica

BR 33 M aeroterma electrica


incendiu .Aerotermele de incalzire Braco pot fi utilizate pentru incalzirea locuintelor... in sere , sali de sport , hale industriale . Incalzitoarele electrice constituie... Aerotermele cu flux de aer BR 33 M au o structura metalica solida , sunt ... »

Pret: 784 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aeroterma electrica br c3

Aeroterma electrica BR C3


unei supraincalziri sau incendiu.Aerotermele pot fi utilizate pentru incalzirea... unor spatii mari, ca de exemplu in sere,sali de sport,hale industriale. Descriere...Aeroterma electrica BR C3 Aerotermele cu flux de aer ,au o structura metalica ... »

Pret: 460 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
90 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"aeroterma pentru hale industriale" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea