Inscrie firma »

administrare si consultanta raporturi de munca - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre administrare si consultanta raporturi de munca
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Administrare/ consultanta resurse

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


, oferindu-va consultanta si consiliere, interpretarea si aplicarea codului muncii... in administrare si consultanta in domeniul resurselor umane / salarizare, cu studii juridice...Prezentare produs Relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca, cu AJOFM ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Salarizare si administrare personal ,

Salarizare si administrare personal , consultanta RU


de munca - Intocmirea documentelor necesare incetarii raporturilor de munca... legislative , externalizarea si administrarea acestui segment ( prezent in fiecare... situatiei privind locurile de munca vacante - Recomandari privind clauzele ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Administrare de personal

Administrare de Personal


.t.c. * Incheiere si executare raporturi de munca. * Definirea si evaluarea posturilor...Modulul Administrarea de personal ofera posibilitatea externalizarii... Administrare de personal cuprinde: * Completarea si inregistrarea contractelor ... »
Oferit de:STEPA IT S.R.L
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Dreptul muncii - asistenta juridica

Dreptul muncii - asistenta juridica


Consultanta raporturi de munca. Litiigii raporturi de munca: obligarea.... Recrutarea, angajarea, administrarea si motivarea fortei de munca sunt provocari ... »
 Consultanta juridica

CONSULTANTA JURIDICA


administrativ, dreptul muncii. La solicitarea clientilor aceste domenii pot fi extinse... clientului in raporturile cu autoritatile administratiei publice centrale sau locale... a salariatilor - reprezentarea in raporturile cu Inspectoratele Teritoriale de Munca ... »
Buyer Member 17 ani
Salaj
 Servicii dreptul muncii

Servicii dreptul muncii


; - asistenta si reprezentare in raporturile cu organe ale administratiei publice...; - consultanta prealabila actiunii de divort; - redactarea actiunii de divort, pregatirea...; - consultanta cu privire la modalitatile prevazute de lege pentru exercitarea autoritatii ... »
Buyer Member 8 ani
Timis
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


si asistenta cu privire la drepturile si obligatiile administratorilor; - consultanta... intereselor debitorului în raporturile cu creditorii, administratorul judiciar...DREPTUL AFACERILOR Consultanta si asistenta juridica privind constituirea ... »
Buyer Member 8 ani
Timis
 Avocat timisoara

Avocat Timisoara


, administrativ, muncii...Cabinetul nostru ofera servicii specifice de : a) consultatii si cereri..., a notarilor publici si a executorilor judecatoresti, a organelor administratiei publice ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Autorizatii puncte de lucru Cesiune parti sociale Consultanta fiscala... Consultanta privind actele pentru constituirea unei societati comerciale Consultanta... si sustinerea acestora in instanta; Numirea sau revocarea unui administrator Obtinerea ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"administrare si consultanta raporturi de munca" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea