Inscrie firma »

administrare personal iasi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre administrare personal iasi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Administrare personal

Administrare Personal


locului de munca vacant/nou creat; - Intocmirea dosarului de personal (cerere ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Consultanta resurse umane

Consultanta Resurse Umane


;i salarizarea personalului;  Consiliere privind programele de instruire... a personalului;  Consultanþã în aplicarea facilit ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Servicii de salarizare

Servicii de salarizare


 Preluarea ºi verificarea documentelor necesare angajãrii salariaților;  Calculul salariilor și generarea statului de plata din programul informatic;  Întocmirea ºi transm... ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Administrare de personal

Administrare de Personal


Modulul Administrarea de personal ofera posibilitatea externalizarii... Administrare de personal cuprinde: * Completarea si inregistrarea contractelor... si deciziilor: decizii interne cu privire la miscarea de personal, rata fluctuatiei (cu ... »
Oferit de:STEPA IT S.R.L
Buyer Member 18 ani
Iasi
 Salarizare si administrare personal , consultanta ru

Salarizare si administrare personal , consultanta RU


legislative , externalizarea si administrarea acestui segment ( prezent in fiecare... si stabilizare a personalului in care deja ati investit , si , de ce nu , o diminuare... la ITM Iasi - Intocmirea de acte ce intervin in derularea contractului individual ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


in domenii variate, cum ar fi: recrutare, formalitati administrative, comunicare interna... noastra va vine in ajutor in relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca Iasi... in administrare si consultanta in domeniul resurselor umane / salarizare, cu studii juridice ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Cursuri de programare - web design, iasi, aprilie

CURSURI DE PROGRAMARE - WEB DESIGN, IASI, APRILIE 2013


in Google! Euro Personal SRL organizeaza in luna APRILIE 2013 la IASI cursuri... cauta angajatorii persoane care stiu sa creeze si sa administreze site-uri? Vrei sa... in ordinea inscrierilor. Locatia desfasurarii cursului este Iasi, str. Garii nr.2 (Rapa ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Servicii recrutare si plasare forta de munca

Servicii recrutare si plasare forta de munca


ca externalizarea serviciilor de recrutare si administrare de personal, inclusiv salarizare... de Administrare Personal si Salarizare , Recrutarea unui numar de 3 posturi , anual , este ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Servicii de resurse umane

Servicii de resurse umane


servicii profesionale de resurse umane, administrare de personal si salarizare...SC RADDA EVOLUTION SRL este o firma de resurse umane din Iasi care va ofera... evidenta a salariatilor (REVISAL); * Intocmirea dosarului de personal; * Intocmirea ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Ratistop forte pasta=masterat- solutie antisoareci si sobolani la

Ratistop Forte Pasta=Masterat- solutie Antisoareci si Sobolani la Punga de 200 gr


cauzate de brodifacoum la personalul cu expunere ocupationala. ANTIDOT SPECIFIC... ore) induceti voma doar daca persoana este constienta . Nu administrati niciodata ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Contabilitate

Contabilitate


si contabilitate, instruirea personalului, servicii de consultanta fiscala si financiara... si servicii de reprezntare, serviciide administrare si management, cursuri... de contabilitate in conformitate cu IAS-uri, raportare conform IAS, translatari si implementari ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 O cutie de varachet la bucata (se vinde una bucata fara set)

O cutie de Varachet la Bucata (se vinde una bucata fara set)


de administrare, si a exclude problemele cu acest acarian. Seria de expirare a produselor care... din Constantin Langa nr 64, Comuna Miroslava, Judetul Iasi (situat pe centura Iasului... reteta pt eliberarea acestui produs. Exista posibilitatea Ridicarii Personale ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Varachet forte- serviciul care include livrarea a 10 cutii la adresa

Varachet Forte- serviciul care include livrarea a 10 cutii la adresa dv in Romania


, Comuna Miroslava, Judetul Iasi (situat pe centura Iasului), pe baza Prescriptiei..., maximiza eficienta lui de administrare, si a exclude problemele cu acest acarian... si TVA-ul inclus este de 19%. Exista posibilitatea Ridicarii Personale din Sediul ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Bye mite-byemite produs f eficient fara concurenta pt insectele in

Bye Mite-byemite produs F eficient fara concurenta pt insectele in adaposturile de pasari(10000 gaini la inbutelierea de 1 litru)


, Comuna Miroslava, Judetul Iasi (situat pe centura Iasului), pe baza Prescriptiei... administrare, avand in vedere ciclul de dezvoltare a parazitului. descrierea produsului... FIECARE SPECIE, CALE (CAI) DE ADMINISTRARE SI MOD DE ADMINISTRARE Pregatiti solutia ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Viata si opera lui cuza voda

Viata si opera lui Cuza Voda


de atunci si personalitatea domnitorului. Volumul cuprinde o introducere semnata de Dinu... Ioan Cuza fata de viata economica, administrativa si culturala a tarii, precum... la 5/17 ianuarie 1859, la Iasi: Prin innaltarea ta pe tronul lui Stefan cel Mare, S ... »

Pret: 15.3 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Mameldin crema 20 gr ircon

Mameldin Crema 20 gr Ircon


secretia de substante opioide din grupa proopiomelanocortinei), dupa administrare... lactotrope), dupa administrarea de droguri psihotrope, de TRH, de antagonisti... de alimente si activitatii psiho-afective in limite normale.Administrarea de L ... »

Pret: 9.9 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"administrare personal iasi" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea