Inscrie firma »

aditivi superplastifianti pentru beton - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aditivi superplastifianti pentru beton
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aditivi superplastifianti pentru beton  conplast

Aditivi superplastifianti pentru beton CONPLAST SP337


Aditivi superplastifianti pentru beton Imbunatatesc semnificativ... lucrabilitatea betonului Faciliteaza punerea in opera ,turnarea si compactarea mai rapida.... Cresc rezistenta betonului fara a creste dozajul de ciment. Sunt utilizate ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Aditivi superplastifianti pentru beton conplast sp430

Aditivi superplastifianti pentru beton CONPLAST SP430


Aditivi superplastifianti pentru beton Imbunatatesc semnificativ... lucrabilitatea betonului Reduc riscul segregarii si al mustirii betonului . Cresc... rezistenta betonului la toate varstele fara a creste dozajul de ciment. Este ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Aditiv superplastifiant pentru beton  conplast sp430

Aditiv superplastifiant pentru beton CONPLAST SP430


Aditiv superplastifiant pentru beton Imbunatateste semnificativ... lucrabilitatea betonului Reduce riscul segregarii si al mustirii betonului . Creste... rezistenta betonului la toate varstele fara a creste dozajul de ciment. Este ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Aditiv superplastifiant pentru beton  conplast sp337

Aditiv superplastifiant pentru beton CONPLAST SP337


Aditiv superplastifiant pentru beton Imbunatateste semnificativ... lucrabilitatea betonului Faciliteaza punerea in opera ,turnarea si compactarea mai rapida.... Creste rezistenta betonului fara a creste dozajul de ciment. Este utilizat ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Fibre metalice

Fibre metalice


), agregate grele sau usoare, fibre discontinue, apa si aditivi superplastifianti. Ideea... hidrotehnice, elemente prefabricate pentru tuburi de beton, dale, pontoane plutitoare... a utilizarii betonului a condus la teorii noi si la ideea asocierii betonului in special ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare

Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare


pentru beton monolit si superplastifiant prefabricate baza: naftalin-sulfonat dozaj... monocomponenta pentru hidroizolatie prin beton, realizeaza si etansarea fisurilor... generatie pentru superplastifiant betoane speciale si prefabricate baza ... »
Buyer Member 12 ani
Hunedoara
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"aditivi superplastifianti pentru beton" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea