Inscrie firma »

aditivi plastifianti pentru beton - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aditivi plastifianti pentru beton
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aditivi plastifianti pentru beton, reducatori de apa

Aditivi plastifianti pentru beton, reducatori de apa si intarzietori de priza


Aditivi plastifianti pentru beton, reducatori de apa si intarzietori de priza ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Aditiv plastifiant pentru beton, reducator de apa si

Aditiv plastifiant pentru beton, reducator de apa si intarzietor de priza


Aditiv plastifiant pentru beton, reducator de apa si intarzietor de priza ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Aditivi plastifianti pentru beton,  reducatori de apa

Aditivi plastifianti pentru beton, reducatori de apa , intarzietori de priza


Aditivi plastifianti pentru beton, reducatori de apa , intarzietori de priza... si impermeabilizanti Cresc lucrabilitatea betonului. Cresc rezistenta betonului la acelasi... dozaj de ciment. Cresc durabilitatea betonului. Scad permeabilitatea betonului ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Aditiv plastifiant pentru beton,  reducator de apa ,

Aditiv plastifiant pentru beton, reducator de apa , intarzietor de priza


Aditiv plastifiant pentru beton, reducator de apa , intarzietor de priza... si impermeabilizant Creste lucrabilitatea betonului. Creste rezistenta betonului la acelasi... dozaj de ciment. Creste durabilitatea betonului. Scade permeabilitatea betonului ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Antipor 65 (st)- plastifiant pentru pavele, dale,

ANTIPOR 65 (ST)- Plastifiant pentru pavele, dale, tuburi


ANTIPORŸ 65(ST) aditiv ce se preteaza a fi folosit pentru obtinerea de beton... semi-umed cu proprietati de reducere a eflorescentei, pentru producerea de beton... pentru pavele, palisade, dale si tuburi. ANTIPORŸ 65(ST) are proprietati hidrofobe ... »
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Plastifiant pentru pavele, dale, tuburi - elementan

Plastifiant pentru pavele, dale, tuburi - ELEMENTAN classic(ST)


Aditiv folosit in special pentru producerea de beton semi-umed, cu rezistenta... classic(ST) imbunatateste rezistenta betonului la atacul chimic, optimizeaza... compactabilitatea betonului, asigura o structura omogena, densa cu suprafata inchisa. ELEMENTAN ... »
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Plastifiant

Plastifiant


Aditiv pentru beton. Are ca efect o mai buna dispersie a particulelor de ciment ... »
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Plastifiant pentru pavele, dale, tuburi- antipor 57

Plastifiant pentru pavele, dale, tuburi- ANTIPOR 57 (BV)


ANTIPORŸ 57(BV) este un aditiv folosit pentru producerea de beton semi... si produse similare. Prin folosirea de ANTIPOR Ÿ57(BV) se obtine un beton o textura densa... rezistenta la compresiune si incovoiere a betonului. ... »
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Antipor 63 (bv)- plastifiant pentru pavele, dale,

ANTIPOR 63 (BV)- Plastifiant pentru pavele, dale, tuburi


ANTIPORŸ 63(BV) este un aditiv universal plastifiant dezvoltat pentru industria... de betoane prefabricate. ANTIPORŸ 63(BV) este adecvat in special pentru producerea...) se cresc rezistentele initiale si finale ale amestecului de beton ... »
Buyer Member 7 ani
Iasi
 Floor protect - aditiv pentru sapa incalzire in

FLOOR PROTECT - Aditiv pentru sapa incalzire in pardoseala - 5 Kg


FLOOR PROTECT - Aditiv pentru sapa incalzire in pardoseala - 5 Kg Aditiv... plastifiant profesional reducator de apa, formulat special pentru sapele care acopera... kg ciment adaugati intre 0,5 si 1 kg aditiv) Pentru eficienta maxima, se ... »

Pret: 55.9 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Floor protect - aditiv pentru sapa incalzire in

FLOOR PROTECT - Aditiv pentru sapa incalzire in pardoseala - 10 Kg


FLOOR PROTECT - Aditiv pentru sapa incalzire in pardoseala - 10 Kg Aditiv... plastifiant profesional reducator de apa, formulat special pentru sapele care acopera... kg ciment adaugati intre 0,5 si 1 kg aditiv) Pentru eficienta maxima, se ... »

Pret: 93.9 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Vopsea clorcauciuc pentru piscina

Vopsea clorcauciuc pentru piscina


), pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici. Produsul, foarte rezistent... utilizarea pentru acoperirea interioara a piscinelor sau a bazinelor din beton, dar... si vopsirea pardoselilor din beton, fie pentru protejare, fie doar pentru marcare ... »
Buyer Member 11 ani
Neamt
 Masa de spaclu pentru reparatii emex lq

Masa de Spaclu pentru Reparatii EMEX LQ


Masa de Spaclu pentru Reparatii EMEX LQ este un produs plastifiat, gata... si din placile de acoperire (beton, rigips, s.a.) si pentru corectarea defectelor, fisurilor... de aplicare, pe baza de polimeri, extenderi si aditivi, destinat netezirii suprafetelor ... »

Pret: 13.14 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Glet de finisaj pe baza de ciment alb pentru interior

Glet de finisaj pe baza de ciment alb pentru interior Apla Fill - 5 kg


cu aditivi speciali si plastifianti care ii confera o buna lucrabilitate in timp, de 5 kg...Glet de finisaj pe baza de ciment alb pentru interior Apla Fill - 5 kg Apla...Fill este un glet sub forma de pudra pentru interior pe baza de ciment alb, imbogatit ... »

Pret: 11.66 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Glet de finisaj pe baza de ciment alb pentru interior

Glet de finisaj pe baza de ciment alb pentru interior Apla Fill - 10 kg


cu aditivi speciali si plastifianti care ii confera o buna lucrabilitate in timp, de 10...Glet de finisaj pe baza de ciment alb pentru interior Apla Fill - 10 kg Apla...Fill este un glet sub forma de pudra pentru interior pe baza de ciment alb, imbogatit ... »

Pret: 22.33 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Glet de finisaj pe baza de ciment alb pentru interior

Glet de finisaj pe baza de ciment alb pentru interior Apla Fill - 20 kg


cu aditivi speciali si plastifianti care ii confera o buna lucrabilitate in timp, de 20...Glet de finisaj pe baza de ciment alb pentru interior Apla Fill - 20 kg Apla...Fill este un glet sub forma de pudra pentru interior pe baza de ciment alb, imbogatit ... »

Pret: 38.35 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Matrita forma pavaj ln 03

Matrita forma pavaj LN 03


in conditiile folosirii de componente pentru beton de calitate corespunzatoare ( aditivi...Matritele pentru pavaje sunt din import, realizate din PP de cea mai buna... plastifianti, decofrant, coloranti, etc. ). Formele de pavaj au dimensiunile 24x17 cm ... »
Oferit de:sc lunca srl
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Matrita forma pavaj ln 06

Matrita forma pavaj LN 06


in conditiile folosirii de componente pentru beton de calitate corespunzatoare ( aditivi...Matritele pentru pavaje sunt din import, realizate din PP de cea mai buna... plastifianti, decofrant, coloranti, etc. ). Formele de pavaj au dimensiunile 24x10.5 cm ... »
Oferit de:sc lunca srl
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Matrita forma pavaj ln 03.1

Matrita forma pavaj LN 03.1


in conditiile folosirii de componente pentru beton de calitate corespunzatoare ( aditivi...Matritele pentru pavaje sunt din import, realizate din PP de cea mai buna... plastifianti, decofrant, coloranti, etc. ). Formele de pavaj au dimensiunile 24x18 cm ... »
Oferit de:sc lunca srl
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Matrita forma pavaj ln 07

Matrita forma pavaj LN 07


in conditiile folosirii de componente pentru beton de calitate corespunzatoare ( aditivi...Matritele pentru pavaje sunt din import, realizate din PP de cea mai buna... plastifianti, decofrant, coloranti, etc. ). Formele de pavaj au dimensiunile 26x18 cm ... »
Oferit de:sc lunca srl
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Matrita forma pavaj ln08.1

Matrita forma pavaj LN08.1


in conditiile folosirii de componente pentru beton de calitate corespunzatoare ( aditivi...Matritele pentru pavaje sunt din import, realizate din PP de cea mai buna... plastifianti, decofrant, coloranti, etc. ). Formele de pavaj au dimensiunile 25x12 cm ... »
Oferit de:sc lunca srl
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Matrita forma pavaj ln 08.2

Matrita forma pavaj LN 08.2


in conditiile folosirii de componente pentru beton de calitate corespunzatoare ( aditivi...Matritele pentru pavaje sunt din import, realizate din PP de cea mai buna... plastifianti, decofrant, coloranti, etc. ). Formele de pavaj au dimensiunile 19,5x14 cm ... »
Oferit de:sc lunca srl
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Matrita forma pavaj ln 08.3

Matrita forma pavaj LN 08.3


in conditiile folosirii de componente pentru beton de calitate corespunzatoare ( aditivi...Matritele pentru pavaje sunt din import, realizate din PP de cea mai buna... plastifianti, decofrant, coloranti, etc. ). Formele de pavaj au dimensiunile 15x14 cm ... »
Oferit de:sc lunca srl
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Matrita forma pavaj ln 16

Matrita forma pavaj LN 16


in conditiile folosirii de componente pentru beton de calitate corespunzatoare ( aditivi...Matritele pentru pavaje sunt din import, realizate din PP de cea mai buna... plastifianti, decofrant, coloranti, etc. ). Formele de pavaj au dimensiunile 19x33 cm ... »
Oferit de:sc lunca srl
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Matrita forma pavaj ln 14.2

Matrita forma pavaj LN 14.2


in conditiile folosirii de componente pentru beton de calitate corespunzatoare ( aditivi...Matritele pentru pavaje sunt din import, realizate din PP de cea mai buna... plastifianti, decofrant, coloranti, etc. ). Formele de pavaj au dimensiunile 20x10 cm ... »
Oferit de:sc lunca srl
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
52 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"aditivi plastifianti pentru beton" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea