Inscrie firma »

adeziv piatra naturala gresie c2 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre adeziv piatra naturala gresie c2
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Adeziv piatra naturala si gresie

Adeziv piatra naturala si gresie portelanata, Keraflex Maxi S1


, travertin, gresii, piatra sparta). Adezivul are timp mare de lucrabilitate permitand..., tixotropic, fara alunecare (SR-EN 12004 C2TE; flexibil EN 12002 - S1). *NOU ! Fabricat... un adeziv performant indicat in special pentru lipirea de placi ceramice din gresie ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Adeziv gresie si piatra naturala

Adeziv gresie si piatra naturala Adesilex P9 Express


, tixotropic, SR EN 12004 C2FT. Ideal pentru placi ceramice absorbante (faianta, gresie... naturale (granit, travertin). Aderenta adezivului dupa EN 12004 (N/mmp): - dupa 28... cicluri inghet/dezghet: 1,5 Grosime de aplicare adeziv: pana la 10 mm. CONSUM: 2 ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Adeziv alb piatra naturala

Adeziv alb piatra naturala


, alunecare redusa, caracteristici suplimentare si aderenta sporita, clasa C.2.T.E.S2...Adeziv mineral de tip flexibil, pe baza de ciment Portland, cu open time extins.... Se utilizeaza la fixarea placilor ceramice de tip gresie, faianta, gresie ... »
 Adezivi imbunatatiti gresie si

Adezivi imbunatatiti gresie si piatra naturala Mapei Catalog


si individualizarea unui Adeziv C2 denumit si "Superior sau Imbunatatit": Pe sac gasiti... inscriptionat simbolul C2 (C) = adeziv pe baza de ciment, (2) imbunatatit, adica cu valori... Adeziv imbunatatit -C2 Ambalajul este inscriptionat cu simbolul C2. Diferenta fata ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Adeziv placari gresie pe

Adeziv placari gresie pe gresie Keraquick


Adeziv flexibil imbunatatit (C2FT/S1), pe baza de ciment de culoare gri sau alb... din roci naturale stabile la umiditate si placi ceramice neabsorbante (gresie... adezivului dupa EN 12004 (N/mmp): - dupa 28 zile: 2,0 - dupa expunere la caldura: 1 ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Adeziv poliuretanic placari pereti, keralastic t

Adeziv poliuretanic placari pereti, Keralastic T


Adeziv poliuretanic bicomponent (R- adeziv pe baza de rasini reactive...), imbunatatit (2), tixotropic (T), fara apa, de inalta performanta, culoare gri sau alb..., pentru orice tip de placi ceramice si placi din roci naturale sensibile la umiditate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Adeziv poliuretanic hidroizolant placari ceramice

Adeziv poliuretanic hidroizolant placari ceramice Keralastic


adezivului dupa EN 12004 (N/mmp): - initiala: 2,6 - dupa imersie in apa: 2,0 - dupa...Adeziv poliuretanic bicomponent (R- adeziv pe baza de rasini reactive...), imbunatatit (2), fara apa, de inalta performanta, culoare gri sau alb, pentru lipirea ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Adeziv flexibil placari rapide granirapid

Adeziv flexibil placari rapide Granirapid


, cu priza si hidratare rapida (C2F), flexibil (S1), de inalta performanta. Lipeste orice...Adeziv imbunatatit, bicomponent, pe baza de ciment gri sau alb si latex... fel de placi ceramice absorbante sau neabsorbante, placi din roci naturale ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Adeziv placari pardoseli si piscine elastorapid

Adeziv placari pardoseli si piscine Elastorapid


alunecare verticala (C2FTE) pentru placi ceramice absorbante, neabsorbante si placi... din roci naturale. Ideal pentru lucrari rapide de suprapozare (gresie pe gresie.... Aderenta adezivului dupa EN 12004(N/mmp): - dupa 28 zile: 2,5 - dupa expunere ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Benzi adezive

BENZI ADEZIVE


. Suprafetele din marmura, gresie cu modele, piatra naturala trebuie sigilate. Se... si rezista la temperaturi cuprinse intre -30 C si +60 C. Banda adeziva antiderapanta...Banda adeziva antiderapanta creata special pentru a fi aplicata pe suprafete ... »

Pret: 170 RON
Buyer Member 6 ani
Ilfov
 Adeziv epoxidic placari ceramice kerapoxy adhesive

Adeziv epoxidic placari ceramice Kerapoxy Adhesive


Adeziv epoxidic bicomponent pe baza de rasini de reactie, conf. SR-EN 12004 R2T... si monta orice tipuri de placi ceramice sau placi din piatra naturala. Lipeste piese.... Adeziv epoxidic universal, tixotropic, fara alunecare. Se foloseste pentru a lipi ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Adeziv bicomponent pentru parchet masiv lignobond

Adeziv bicomponent pentru parchet masiv Lignobond


, pe pardoseli din piatra naturala, pe pardoseli din mozaic, si in general pe pardoseli...: cu spatula dintata pentru adezivul parchet sau spatulele nr. 2 sau 4. Ambalaj: galeata...Lignobond, adeziv epoxi-poliuretanic bicomponent, fara apa sau solventi ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Adeziv premium extrafix penosil - 310 ml

Adeziv Premium ExtraFix Penosil - 310 ml


, PVC , metal , piatr? natural? , beton , gips-carton , ceramica , silica?i , c... din lemn , rame de usi , profile si panouri , fixarea de pietre naturale , gresie...Adeziv Premium ExtraFix Penosil - 310 ml Se utilizeaza la fixarea pragurilor ... »

Pret: 14.03 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Chit rosturi mozaic kerapoxy design

Chit rosturi mozaic Kerapoxy Design


din lemn, a placilor ceramice (gresie, faianta) sau din piatra naturala. Kerapoxy...; - ca adeziv: 2-4 kg/mp functie de dimensiunea placilor. APLICARE: cu spatula adecvata...: argintiu, auriu. Chitul de rosturi epoxidic Kerapoxy Design are si rol de adeziv ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Reer banda antialunecare autoadeziva, 5m 80135

REER Banda antialunecare autoadeziva, 5m 80135


si accidentarii prin alunecari pe suprafetelenetede (gresie, parchet, vinilin, piatra naturala...- Adeziv de inalta calitate, deosebit de rezistent, ce poate fi inlaturat fara alasa... pe aproape toate suprafetele (nu este potrivitpentru zone umede)- Contine o rola 2,5cm x ... »

Pret: 30 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Banda antialunecare autoadeziva, 5m - reer

Banda antialunecare autoadeziva, 5m - REER


, vinilin, piatra naturala, lemn, etc). Utilizare universala: pentru scari, intrari... impotriva caderii si accidentarii prin alunecari pe suprafetele netede (gresie, parchet... antialunecare si foarte rezistent la uzura Adeziv de inalta calitate, deosebit de rezistent ... »

Pret: 30.38 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Banda antialunecare autoadeziva, 5m - reer

Banda antialunecare autoadeziva, 5m - REER


pe suprafetele netede (gresie, parchet, vinilin, piatra naturala, lemn, etc) - Utilizare... - Confectionata dintr-un material antialunecare si foarte rezistent la uzura - Adeziv... pe aproape toate suprafetele (nu este potrivit pentru zone umede) - Contine o rola 2 ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Banda antialunecare autoadeziva 5m reer 80135

Banda antialunecare autoadeziva 5m Reer 80135


si accidentarii prin alunecari pe suprafetele netede (gresie, parchet, vinilin, piatra... naturala, lemn, etc). Caracteristici:- utilizare universala: pentru scari, intrari... antialunecare si foarte rezistent la uzura- adeziv de inalta calitate, deosebit de rezistent ... »

Pret: 32 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Banda antialunecare autoadeziva, 5m reer 80135

Banda antialunecare autoadeziva, 5m REER 80135


netede (gresie, parchet, vinilin, piatra naturala, lemn, etc) - Utilizare universala... dintr-un material antialunecare si foarte rezistent la uzura - Adeziv de inalta... (nu este potrivit pentru zone umede) - Contine o rola 2,5cm x 5m, culoare neagra ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 10 ani
Alba
 Banda antialunecare autoadeziva, 5m reer

Banda antialunecare autoadeziva, 5m REER


netede (gresie, parchet, vinilin, piatra naturala, lemn, etc) - Utilizare... - Confectionata dintr-un material antialunecare si foarte rezistent la uzura - Adeziv... pe aproape toate suprafetele (nu este potrivit pentru zone umede) - Contine o rola 2 ... »

Pret: 31 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Banda antialunecare autoadeziva, 5m

Banda antialunecare autoadeziva, 5m


si accidentarii prin alunecari pe suprafetele\nnetede (gresie, parchet, vinilin, piatra... naturala, lemn, etc)\n- Utilizare universala: pentru scari, intrari, trepte scara... si foarte rezistent la uzura\n- Adeziv de inalta calitate, deosebit de rezistent ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 10 ani
Alba
 Hidroizolatii mapei catalog

Hidroizolatii Mapei Catalog


sau din piatra naturala cu adezivi adecvati tip C2 sau R, direct pe suprafata hidroizolata... speciale sunt compatibile cu adezivii MAPEI iar placarea se executa usor. Plecand... de la ideea de a proteja stratul suport de actiunea apei, considerand ca adezivii pe baza ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Materiale pentru constructii baumit gama baumacol

Materiale pentru constructii BAUMIT gama Baumacol


FlexUni) Adeziv flexibil in pat subtre, clasa C2T EN 12004, rezistent la apa... Basic) Adeziv in pat subtire, clasa C1-EN 12004, rezistent la apa si inghet... ceramice, piatra naturala si artificiala, placute mozaic cu absorbtie redusa ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Ceresit cm 9

CERESIT CM 9


Ceresit CM 9 - Adeziv pentru faianta si gresie, la interior Adeziv in pat... economic DOMENII DE UTILIZARE Pentru placari ceramice sau din piatra naturala... Ceresit CC 83 sau se va utiliza un adeziv flexibil (CM 12 sau CM 16). PREGATIREA ... »

Pret: 18.6 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Case cu structura de lemn din panouri prefabricate tip sandwich.

Case cu structura de lemn din panouri prefabricate tip sandwich.


de un material natural si reciclabil. O constructie din lemn va ofera un confort termic... de 2-4 m lungime, usor manevrabili pe santier si usor de incarcat in mijloacele... pe un strat de pietrisfarmare pentru ruperea capilaritatii apei prin ascensiune. * 2 ... »
Buyer Member 18 ani
Iasi
28 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea