Inscrie firma »

adeziv aplicat cant abs - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre adeziv aplicat cant abs
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Masina de aplicat cant drept si curb mcr model k70

Masina de aplicat cant drept si curb MCR model K70 SCD


de aplicat adeziv - Inaltime masa de lucru 1500 mm - Dispozitiv de avans mecanic... - Grosimea cantului 1-3 mm - Grup de pornire si taiere automata cant - Vas si rola ... »

Pret: 4800 EUR
Oferit de:PROLEGNO SRL
Buyer Member 14 ani
Galati
 Masina de aplicat cant abs

Masina de aplicat cant ABS


Masina este special conceputa pentru aplicarea cantului ABS cu grosimi cuprinse... actionat cu un redactor.Incalzirea adezivului se face intr-o baie de adeziv controlata... cu un termoregulator care se poate regal la o temperature adecvata impusa de adezivul folosit care ... »
Oferit de:PROSYS SRL
Buyer Member 19 ani
Neamt
 Masina manuala de aplicat cant

Masina manuala de aplicat cant


Model: KAM 40Profi Lipire cu: adeziv (tip granule) Material aplicat: ABS... si METALE, va pune la dispozitie in COMANESTI (BC): Masina manuala de aplicat cant...: Masa pentru fixarea echipamentului. Dispozitiv de curatare a surplusului de cant ... »
Buyer Member 18 ani
Bacau
 Masina manuala de aplicat cant, cehisa

Masina manuala de aplicat cant, CEHISA


Masina manuala de aplicat cant, CEHISA Cod: sh 605 Lipire cu: adeziv (tip... a cantului din rola 2: Aplicare adeziv pe suprafata de PAL : Dotari: 1: Brat... granule) Material aplicat: ABS,PVC, furnir Temperatura de lucru: 120 - 220 grade ... »
Buyer Member 18 ani
Bacau
 Masina de aplicat cant abs model kam 40 profi

Masina de aplicat cant ABS model KAM 40 Profi


Masina manuala pentru aplicat cant KAM 40 Profi cu motor electric si dispozitiv... Poate fi folosit pentru PVC, ABS, sau furnir Completare usoara cu granule de adeziv... pentru aplicat clei. Este un produs conceput dupa cea mai moderna tehnologie ... »

Pret: 1165 EUR
Oferit de:INFOMARK Srl
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Masina de aplicat cant drept si curb  winter

Masina de aplicat cant drept si curb WINTER


aplica material pe cant cu grosime de la 0,3 mm pana la 3 mm (inlcusiv ABS). Latimea... la dispozitie in COMANESTI (BC): Masina de aplicat cant drept si curb WINTER Masina... materialului de cant utilizat se va incadra in intervalul 10 - 60 mm. Aplica atat ... »
Buyer Member 18 ani
Bacau
 Masina mobila pentru aplicat cant cormak ebm 50

Masina mobila pentru aplicat cant Cormak EBM 50


Ideala pentru prelucrarea canturilor de ABS, PVC, cant melaminat si furnir... de adezivi Acest model poate fi utilizat si stationar Aplicarea adezivului poate fi... ajustata cu ajutorul unui bolt ajustabil Rola pentru aplicarea adezivului speciala ... »

Pret: 6163.84 RON
Bronze Member 8 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina stationara pentru aplicat cant holzmann kam

Masina stationara pentru aplicat cant Holzmann KAM 535


Aceasta masina de aplicat cant este prevazuta cu proceduri semi-automate Masina... de aplicat cant KAM 535 nu este adecvata pentru piese de lucru drepte ci si pentru piese... curbe Masina de aplicat cant semi-automata pentru ambele fete Cilindrii de presiune ... »

Pret: 11004.54 RON
Bronze Member 8 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina stationara pentru aplicat cant winter contour

Masina stationara pentru aplicat cant Winter Contour 350


reglata electronic si este afisata digital Aceasta masina poate aplica cant pe raze...Caracteristici: Aceasta masina este ideala pentru prelucrarea canturilor de ABS..., PVC, cant melaminat si furnir Masina de cant Contour 350 este recomandata pentru ... »

Pret: 10847.33 RON
Bronze Member 8 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina stationara pentru aplicat cant pe suprafete

Masina stationara pentru aplicat cant pe suprafete curbe Nikmann KZM 7


Aceasta masina este ideala pentru prelucrarea canturilor de ABS, PVC, cant... in atelierele de prelucrare a lemnului Aceasta masina de aplicat cant pe curb se... Este prevazuta cu rola speciala pentru aplicarea adezivului Elementele de control ... »

Pret: 16008 RON
Bronze Member 8 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina stationara pentru aplicat cant ebm 200

Masina stationara pentru aplicat cant EBM 200


EBM 200 este o masina automata de aplicat cant ABS si PVC ideala pentru... aplicarea cantului este prevazuta cu urmatoarele grupuri de lucru aplicare adeziv... atelierele de productie de mobilier mici si medii Aceasta masina de aplicat cant este ... »

Pret: 30907.5 RON
Bronze Member 8 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina de aplicat cant pvc/abs mkz6

Masina de aplicat cant PVC/ABS MKZ6 2RTF


Masina de aplicat cant PVC/ABS MKZ6 2RTF UNITÄ‚ÈšI... DE LUCRU Masina de aplicat cant PVC/ABS 6- 2RTF CNC Func...;. Role de presarea muchiilor groase dec cant din PVC / ABS ... »

Pret: 160596.9 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Masina de aplicat cant pvc/abs 6t

Masina de aplicat cant PVC/ABS 6T Compact Glue scraper


Masina de aplicat cant PVC/ABS 6T Compact Glue scraper UNITÄ‚È...;šI DE LUCRU Masina de aplicat cant PVC/ABS 6T Compact Glue scraper...FuncÈ›ii Role de presarea cant PVC / ABS.  -Unitate daiere la capete ... »

Pret: 60488.55 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Masina de aplicat cant pvc/abs 6tf4

Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF4


Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF4 UNITÄ‚ÈšI DE LUCRU... Masina de aplicat cant PVCABS 6TF4 FuncÈ›ii... PVC / ABS. A Unitate daiere la capete cant Nik ... »

Pret: 87564.43 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Masina de aplicat cant pvc/abs 6t

Masina de aplicat cant PVC/ABS 6T Compact Edge scraper


Masina de aplicat cant PVC/ABS 6T Compact Edge scraper UNITÄ‚...;ÈšI DE LUCRU Masina de aplicat cant PVC/ABS 6T Compact Glue scraper...FuncÈ›ii Role de presarea cant PVC / ABS.  -Unitate daiere la capete ... »

Pret: 62584.78 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Masina de aplicat cant pvc/abs 6tf5

Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF5


Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF5 UNITÄ‚ÈšI DE LUCRU... Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF5 FuncÈ›ii... PVC / ABS. A Unitate daiere la capete cant Nik ... »

Pret: 89317.29 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Masina de aplicat cant pvc/abs 6pro

Masina de aplicat cant PVC/ABS 6PRO RTF


Masina de aplicat cant PVC/ABS 6PRO RTF UNITÄ‚ÈšI... DE LUCRU Masina de aplicat cant PVC/ABS 6PRO RTF Func.... Role de presarea cant PVC / ABS. A Unitate daiere ... »

Pret: 118571.35 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Masina de aplicat cant pvc/abs 6tf2

Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF2


Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF2 UNITÄ‚ÈšI DE LUCRU... Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF2 FuncÈ›ii... PVC / ABS. A Unitate daiere la capete cant Nik ... »

Pret: 85030.86 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Masina de aplicat cant pvc/abs 6tf1

Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF1


Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF1 UNITÄ‚ÈšI DE LUCRU... Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF1FuncÈ›ii Unitate de pre... materialului. Role de presarea cant PVC / ABS.  -Unitate daiere la capete ... »

Pret: 76938.69 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Masina de aplicat cant pvc/abs 6tf3

Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF3


Masina de aplicat cant PVC/ABS 6TF3 UNITÄ‚ÈšI DE LUCRU... Masina de aplicat cant PVCABS 6TF3 FuncÈ›ii... PVC / ABS. A Unitate daiere la capete cant Nik ... »

Pret: 87047.6 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Masina automata pentru aplicat folie

Masina automata pentru aplicat folie cant ES 3-50


Masina automata pentru aplicat folie cant pe panouri drepte. Domeniul... de lucru : -debitare folie din bobina, cu ghilotina pneumatica -aplicare adeziv... mecanismului de avans sunt sincronizate cu axul de aplicare a adezivului. Ghilotine ... »
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Masina automata pentru aplicat folie

Masina automata pentru aplicat folie cant cu prefrezare KANTOMAX SPEED FU


Masina automata pentru aplicat folie cant pe panouri drepte. Domeniul... ) -debitare folie din bobina, cu ghilotina pneumatica -aplicare adeziv pe panou -presare... baghete Inaltimea panoului: 10 - 50 mm Viteza de aplicare: 0-15 m / min, reglabila ... »
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Masina automata pentru aplicat folie

Masina automata pentru aplicat folie cant KANTOMAX SPEED


Masina automata pentru aplicat folie cant pe panouri drepte. Domeniul... unitati de lucru : -debitare folie din bobina, cu ghilotina pneumatica -aplicare... adeziv pe panou -presare folie -taiere la capete cu ferastraie circulare ( separat ... »

Pret: 34956 RON
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Masina mobila pentru aplicat cant holzkraft kag 4

Masina mobila pentru aplicat cant Holzkraft KAG 4


Ideal pentru prelucrarea canturilor de ABS, PVC, cant melaminat si furnir... Aceasta masina mobila de aplicat cant este mobila fiind usor de utilizat Este ideala... asamblate, pentru aplicatii mobile etc. Este ideala pentru aplicarea cantului pe piese ... »

Pret: 6863.57 RON
Bronze Member 8 ani
Iasi
Comanda acum
 Masina mobila pentru aplicat cant cormak ebm 60 d

Masina mobila pentru aplicat cant Cormak EBM 60 D


Masina mobila pentru aplicat cant Cormak EBM 60 D poate fi utilizata pentru... aplicarea canturilor atat pe piese drepte, cat si pe piese curbe Masina de aplicat cant... EBM 60 D este recomandata pentru prelucrarea canturilor de ABS, PVC, cant ... »

Pret: 8747.44 RON
Bronze Member 8 ani
Iasi
Comanda acum
59 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"adeziv aplicat cant abs" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea