Inscrie firma »

active necorporale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre active necorporale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Imobilizarile necorporale  evaluare si beneficii

Imobilizarile necorporale Evaluare si beneficii economice


si deseori neglijate de analistii evaluatori.Identificarea activelor necorporale... si cuantificarea activelor necorporale ale unei firme vine in sprijinul evaluarii, indiferent...Prezenta lucrare ofera un cadru cuprinzator de meditatie asupra activelor ... »

Pret: 22 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Imobilizarile necorporale. evaluare, exploatare,

Imobilizarile necorporale. Evaluare, exploatare, daune pentru contrafacere


deseori neglijate de analiºtii evaluatori.Identificarea activelor necorporale... cuantificarea activelor necorporale ale unei firme vine in sprijinul evaluãrii, indiferent...Prezenta lucrare oferã un cadru cuprinzãtor de meditaþie asupra activelor ... »

Pret: 39 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Evaluare terenuri si active

EVALUARE TERENURI SI ACTIVE


, a unei afaceri sau participatii la aceasta, actiuni si/sau active necorporale...., terenuri, active industriale, echipamente si instalatii. In acest context, efectuam..., lichidari, divizari, fuziuni, etc.; - evaluari active independente pentru preluarea ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Servicii de evaluare proprietati imobiliare si bunuri mobile

SERVICII DE EVALUARE PROPRIETATI IMOBILIARE SI BUNURI MOBILE


- licente - active necorporale distincte si tranzactionabile in mod individual... Domenii de activitate 1. Evaluari proprietati imobiliare 2. Evaluari bunuri mobile ... »
 Imobilizari

Imobilizari


Imobilizarile, fie corporale sau necorporale, aduc un plus de siguranta... pe analize economice bine definite. Principalele activitati oferite in cadrul acestui ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Ajutoare de minimis pentru dezvoltarea intreprinderilor

Ajutoare de minimis pentru dezvoltarea intreprinderilor


; - active necorporale: brevete, licente, marci comerciale si alte drepturi si active... sau turistic, destinate realizarii activitatii pentru care s-a solicitat finantare..., pentru sustinerea activitatii intreprinderii; - mobilier si aparatura birotica ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Oportunitate 14 august 2007: 50.000 euro nerambursabili pentru

OPORTUNITATE 14 AUGUST 2007: 50.000 EURO Nerambursabili pentru terenuri, cladiri, constructii, masini, utilaje si echipamente


pentru achizitionarea de active corporale si necorporale de tipul: - terenuri... sau modernizarea de active corporale direct legate de realizarea proiectului de investitii ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Fonduri nerambursabile finantare utilaje fonduri europene pentru

Fonduri Nerambursabile Finantare Utilaje Fonduri Europene pentru achizitii de utilaje bani utilaje finantare leasing


active totale pana la 10 milioane de euro - Intreprinderi mijlocii, intre... euro, sau detine active totale in valoare de 43 milioane de euro... - Solicitantul isi desfasoara activitatea in Romania si codul CAEN este eligibil ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Fonduri europene pentru imm-uri

Fonduri europene pentru IMM-uri


si mijlocii cu activitate cel putin un an integral (2010) incheiat pe profit, pot demara...; - Consultanta specifica si instruire specializata strict legata de activitatile... necorporale cu exceptia leasing-ului; - Cheltuieli privind achizitia de servicii ... »
Buyer Member 12 ani
Timis
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"active necorporale" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea