Inscrie firma »

actionari straini - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre actionari straini
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Viza de lunga sedere pentru alte scopuri

Viza de lunga sedere pentru alte scopuri


asociat/actionar este compania straina; Celor detasati de un angajator cu sediul... categorii de straini: Celor desemnati ca administratori ai unei societati comerciale...; Celor detasati de catre o companie straina cu sediul pe teritoriul unui stat membru ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati comerciale

Viza de lunga sedere pentru desfasurarea de activitati comerciale


, strainilor care sunt sau urmeaza sa devina actionari ori asociati ai unor societati... tip de viza se acorda, pe baza avizului Agentiei Romane pentru Investitii Straine ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fuziuni. achizitii. privatizare

Fuziuni. Achizitii. Privatizare


detinute anterior de Stat precum si o infuzie de capital privat strain si - intr-o mai..., inclusiv a contractelor privind actionariatul, asistenta post-privatizare. Fuziuni... (cerinte la constituire, pacte de actionari, re-autorizare, aspecte de drept fiscal ... »
Oferit de:Dragan & Mazilu
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica

CONSULTANTA JURIDICA


in relatiile cu: Asociatii sau actionarii - exemplu: verificarea respectarii cerintelor... muncii (modalitati de angajare speciale pentru cetatenii straini, motivarea legala ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Litigii si arbitraj

Litigii si arbitraj


in executare a hotararilor instantelor straine si deciziilor instantelor arbitrale... solutionarea litigiilor de drept societar, inclusiv litigii intre actionari... de stergere mentiuni la registrul comertului, protectia drepturilor actionarilor ... »
Oferit de:Dragan & Mazilu
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica - lawcenter

CONSULTANTA JURIDICA - LAWCENTER


societate comerciala cu capital strain sa aiba in componenta un asociat cetatea roman... administrata doar de un cetatean strain? 8. Care sunt facilitatile fiscale sau de alta... nominative de la actionarul decedat catre mostenitorii sai? 14. Ce avantaje prezinta ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


platite de persoanele juridice actionarilor peste pretul pietei... despre deductibilitatea cheltuielilor efectuate in favoarea actionarilor... obtinute de persoanele juridice straine din vazarea - cesionarea titlurilor ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Seminar tva all inclusive - noutati 2010.

Seminar TVA All Inclusive - Noutati 2010.


efectuate in favoarea actionarilor Situatii specifice privind aplicarea... de persoanele juridice straine din vazarea - cesionarea titlurilor de participare ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"actionari straini" in Firme Hot - 9 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea