Inscrie firma »

acte necesare proiect casa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre acte necesare proiect casa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Constructii de la a la z,dar si

Constructii de la A la Z,dar si proiectare,amenajari,instalatii,izolatii


constructiei. -Acte necesare pentru incheierea contractului - copie dupa actul...CASA ZIDARIE OFERTA VALABILA PANA LA 31.04.2006. - PRET - 13.000.000 lei (1... antiderapante - PROIECTARE, include si toate avizele aferente,pret 05% din valoarea ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Instalatii gaze in apartament

Instalatii gaze in apartament


ACTE NECESARE executarii de instalatii gaze naturale Persoane fizice: copie... de proprietari va trebuie si acordul asociatiei. Daca exista coloana de gaz pe casa scarii... de acorduri. Persoane juridice: aceleasi acte ca si la persoane fizice, in plus mai ... »

Pret: 1900 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Credit ipotecar

Credit ipotecar


necesare la momentul solicitarii creditului Actele de identitate ale solicitantului... (in cazul finantarii unei case 'la rosu') Documente necesare la finalizarea... apartament / unei case cu valoare minima de 10 000 EUR ce va fi eliberata in momentul ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Agroturism oferta de paste

agroturism oferta de Paste


, cu posibilitati de tratament intraspitalicesc sau ambulatoriu (acte necesare : trimitere...Cazare 4 nopti + masa festiva de Paste 150 RON/pers.Casa se compune din 5... cu telecablu. Incalzirea si apa calda sunt asigurate de o centrala termica proprie. Casa se ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Cazare de florii

cazare de Florii


, cu posibilitati de tratament intraspitalicesc sau ambulatoriu (acte necesare : trimitere...cazare 2 nopti + masa de Florii 95 RON/pers. Casa se compune din 5 dormitoare.... Incalzirea si apa calda sunt asigurate de o centrala termica proprie. Casa se inchiriaza ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Zbuget c/s - expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !


.F.P. si este proiectata si asigura functionarea in conformitate cu legislatia din Romania... analitice conturi de terti Raportari operatiuni de casa si virament: Registru jurnal...; Registru de casa; Fise cont; Carte mare sah; Executia bugetara pe tip de buget ... »
Buyer Member 14 ani
Braila
 Circuit venezuela, ecuador si croaziera in galapagos

CIRCUIT VENEZUELA, ECUADOR SI CROAZIERA IN GALAPAGOS


achita insotitorului de grup): 5 usd/zi/pers. ACTE NECESARE - pasaport valabil... la Hostel Casa Grande de Angostura 4* (sau similar) pentru cina si cazare. ZIUA 4 / 23... Casa Grande de Angostura 4* (sau similar). ZIUA 7 / 26.09.2009: CIUDAD BOLIVAR ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Venezuela, ecuador si croaziera in galapagos

VENEZUELA, ECUADOR SI CROAZIERA IN GALAPAGOS


insotitorului de grup): 5 usd/zi/pers. ACTE NECESARE - pasaport valabil inca 6 luni... la Hostel Casa Grande de Angostura 4* (sau similar) pentru cina si cazare. ZIUA 4 / 23... Casa Grande de Angostura 4* (sau similar). ZIUA 7 / 26.09.2009: CIUDAD BOLIVAR ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare în judecata - actiune în

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea civila contractuala


-o de a-mi tencui casa, iar în caz de refuz sa fiu autorizat ca lucrarile sa le... necorespunzatoare efectuate la casa, iar în caz de refuz sa fiu autorizat sa le execut eu... la casa, plus cheltuieli de judecata. Motivele actiunii: În fapt, (se ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila

Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila delictuala


supravegheat, mi-a cules recolta de capsuni, de mere, mi-a spart geamurile de la casa etc..., de proba cu acte, expertiza tehnica, cercetare locala si de martorii:_. Depun...-a produs atacul" (v. art. 44 C. pen.). 2) Starea de necesitate. Daca se dovedeste ca fapta ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"acte necesare proiect casa" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea