Inscrie firma »

acte necesare modificare casa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre acte necesare modificare casa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vanzare apartament 3 camere in zona bld.n.titulescu

Vanzare apartament 3 camere in zona Bld.N.Titulescu


,sup.utila 68mp ( in acte),1balcon,1 baie,vedere mixta,constructie 1983,ulterior a fost... modificat si marit cu 20mp,avand o sup.utila actuala de 88mp,are 3 cai de acces...,fiind folosit ca sediu firma,necesita renovare totala si eventual recompartimentare ... »

Pret: 77000 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Administrare personal

Administrare personal


modificarea contractelor; - intocmirea si inregistrarea documentelor necesare pentru... care presupune: - intocmirea si inregistrarea actelor aditionale pentru... informatiilor personale; - completarea informatiilor privind Casa de Asigurari ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Administrare de personal

Administrare de personal


; o clauza de confidentialitate - intocmirea actelor aditionale de modificare... documentele necesare prevazute de lege; - solicitarea declaratiilor pe proprie... raspundere necesare determinarii bazei impozabile, a persoanelor coasigurate, etc ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


fisiere declaratii: sanatate, somaj, CAS si salvare pe discheta; liste carduri pentru..., decizie numire conducator loc de munca, adresa inaintare acte,angajament utilizare... sistem informatic,adeverinta scoala, adresa depunere acte pentru inregistrare cim ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 15 ani
Valcea
 Fuziuni. achizitii. privatizare

Fuziuni. Achizitii. Privatizare


-privatizare, inclusiv participarea la intocmirea si modificarea diverselor acte normative... sau mari case de avocatura, fie in mod independent. Domeniu de activitate Serviciile... legale si solutii in litigii si desfasoara procedurile interne necesare de analiza ... »
Oferit de:Dragan & Mazilu
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Paste 2009 in israel 7 nopti

Paste 2009 in Israel 7 nopti


pentru Israel). ACTE NECESARE Pasaport valabil inca 6 luni de la data..., vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sf Petru. Tabgha, unde Isus... inainte de data de plecare. Programul actiunii poate fi modificat de catre ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Cuba linda

CUBA Linda


: conform Contractului de Prestari Servicii, semnat la inscriere Acte necesare pentru... vizita casa unei familii de tarani, ne vom opri la Playa Coral pentru snorkeling... modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare în judecata - actiune în

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea civila contractuala


-o de a-mi tencui casa, iar în caz de refuz sa fiu autorizat ca lucrarile sa le... necorespunzatoare efectuate la casa, iar în caz de refuz sa fiu autorizat sa le execut eu... la casa, plus cheltuieli de judecata. Motivele actiunii: În fapt, (se ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Model de motive de recurs depuse prin cerere separata

MODEL DE MOTIVE DE RECURS DEPUSE PRIN CERERE SEPARATA


dispuneti_(casarea sau, dupa caz, modificarea) sentintei/deciziei atacate, iar î.... 312 alin. (2) si (3) C. proc. civ., respectiv modificarea pentru motivele... a solutionat procesul fara a intra în cercetarea fondului sau când modificarea ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"acte necesare modificare casa" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea