Inscrie firma »

acte modificare casa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre acte modificare casa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vanzare case / vile ultracentral ploiesti glx500560

vanzare Case / Vile Ultracentral Ploiesti GLX500560


din 18 iunie 2001, modificata si republicata. Casa construita in 1891, renovata...GLX500560 Casa de vanzare in Ploiesti situat in zona ultracentrala incadrat... etc.Beci in suprafata de 10 mp.Acoperis din tabla.Vecinatati: Case, vile, scoala ... »

Pret: 75000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Vanzare case / vile 13 septembrie bucuresti glx88

vanzare Case / Vile 13 Septembrie Bucuresti GLX88


GLX88 GLX030502 MODIFICARE DE PRET-CASA PARTER SI POD 3 CAMERE SI DEPENDINTE...,TERMOPAN,PARCHET MASIV.CASA ESTE IDEALA PENTRU LOCUIT SI DATORITA AMPLASAMENTULUI IN PLANUL 2.ZONA....ASPECT CLAR,CURAT FARA VICII ASCUNDE DE NICI O NATURA.SE DETIN ACTE FARA PROBLEME ... »

Pret: 169900 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Infiintari case de schimb valutar

Infiintari case de schimb valutar


Case de schimb valutar Modificarea O.M.F.P. 664/2012 prin Ordinul 86.../2014. Ministerul Finantelor Publice Ordinul nr. 86/2014 pentru modificarea si completarea... efectuate de urmatoarele categorii de entitati: a) case de schimb valutar, organizate ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vanzare apartament 3 camere in zona bld.n.titulescu

Vanzare apartament 3 camere in zona Bld.N.Titulescu


,sup.utila 68mp ( in acte),1balcon,1 baie,vedere mixta,constructie 1983,ulterior a fost... modificat si marit cu 20mp,avand o sup.utila actuala de 88mp,are 3 cai de acces ... »

Pret: 77000 EUR
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta pentru infiintari societati comerciale si asistenta de

Consultanta pentru infiintari societati comerciale si asistenta de specialitate in afaceri.


de consultanta urmaresc: - vanzare de apartamente, case, terenuri, spatii comerciale..., garsoniere; - infiintari societati comerciale; - intocmiri de acte aditionale la actele... Ianuarie 2008; - autorizari societati si puncte de lucru; - acte privind inceperea ... »
Oferit de:DUCATTO INVEST
Light Member 18 ani
Galati
 Administrare personal

Administrare personal


care presupune: - intocmirea si inregistrarea actelor aditionale pentru... modificarea contractelor; - intocmirea si inregistrarea documentelor necesare pentru... informatiilor personale; - completarea informatiilor privind Casa de Asigurari ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Administrare de personal

Administrare de personal


; o clauza de confidentialitate - intocmirea actelor aditionale de modificare... individuale de munca, a actelor aditionale, a deciziilor de suspendare sau de incetare... angajati in vederea depunerii acestora la Casa Teritoriala de Pensii; - intocmirea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Salarizare si resurse umane

Salarizare si resurse umane


; •Intocmirea actelor aditionale la contractele individuale de munca...; •Depunerea cartilor de munca la ITM; •Completarea actelor... aditionale cu modificare salarii, functie, norma de lucru sau durata de munca; & ... »
Buyer Member 11 ani
Bistrita-Nasaud
 Apartament 2 camere 1mai-turda, vedere mixta, etaj 2, constructie 1985

APARTAMENT 2 CAMERE 1MAI-TURDA, VEDERE MIXTA, ETAJ 2, CONSTRUCTIE 1985


:1985, destinatii:rezidenta ACTE: contr. vanzare-cumparare, poseda numar cadastral... renovat si modificat prin largirea accesului din holul de la intrare inspre bucatarie... de tramvai Podul Grant. Apartamentul are vedere spre zona de case din spatele strazii ... »

Pret: 85000 EUR
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


fisiere declaratii: sanatate, somaj, CAS si salvare pe discheta; liste carduri pentru..., decizie numire conducator loc de munca, adresa inaintare acte,angajament utilizare... sistem informatic,adeverinta scoala, adresa depunere acte pentru inregistrare cim ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 15 ani
Valcea
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


Contabilitatea primara include: - contabilitatea registrului de casa; - contabilitatea...; - programarea pentru semnarea actelor la ONRC; - consultanta, ulterioara infiintarii... fiscal teritorial; - efectuarea de modificari, la ONRC, legate de actele ... »
Buyer Member 11 ani
Bistrita-Nasaud
 Fuziuni. achizitii. privatizare

Fuziuni. Achizitii. Privatizare


-privatizare, inclusiv participarea la intocmirea si modificarea diverselor acte normative... sau mari case de avocatura, fie in mod independent. Domeniu de activitate Serviciile ... »
Oferit de:Dragan & Mazilu
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Model de actiune în constatare nulitate absoluta si anulare

Model de actiune în constatare nulitate absoluta si anulare


folosesc de interogatoriul parâtului(ei), de proba cu acte si martorii...ârâtului(ei), acte, expertiza si martorii__ Depun actiunea în dublu exemplar, pentru..._ DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI_ Explicatii teoretice NULITATEA ACTELOR 1 ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Paste 2009 in israel 7 nopti

Paste 2009 in Israel 7 nopti


, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sf Petru. Tabgha, unde Isus... pentru Israel). ACTE NECESARE Pasaport valabil inca 6 luni de la data... inainte de data de plecare. Programul actiunii poate fi modificat de catre ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Cuba linda

CUBA Linda


vizita casa unei familii de tarani, ne vom opri la Playa Coral pentru snorkeling...: conform Contractului de Prestari Servicii, semnat la inscriere Acte necesare pentru... modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Model de cerere de chemare în judecata - actiune în

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea civila contractuala


-o de a-mi tencui casa, iar în caz de refuz sa fiu autorizat ca lucrarile sa le... necorespunzatoare efectuate la casa, iar în caz de refuz sa fiu autorizat sa le execut eu... la casa, plus cheltuieli de judecata. Motivele actiunii: În fapt, (se ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Model de motive de recurs depuse prin cerere separata

MODEL DE MOTIVE DE RECURS DEPUSE PRIN CERERE SEPARATA


dispuneti_(casarea sau, dupa caz, modificarea) sentintei/deciziei atacate, iar î.... 312 alin. (2) si (3) C. proc. civ., respectiv modificarea pentru motivele... a solutionat procesul fara a intra în cercetarea fondului sau când modificarea ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"acte modificare casa" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea