Inscrie firma »

acte declarare punct de lucru - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre acte declarare punct de lucru
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Infiintari firme,acte aditionale,

INFIINTARI FIRME,ACTE ADITIONALE,


- OBTINERE AUTORIZARE - LICENTIERE -DECLARARE PUNCTE LUCRU -RECODIFICARI CAEN ... »
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Acte registrul comertului

Acte Registrul Comertului


Redactarea Contractelor de Comodat sau de inchiriere pentru punctul de lucru Redactarea..., radierii punctelor de lucru, extinderii, restrangerii, modificarii obiectului... de redactare de acte juridice, asistenta juridica si reprezentare in fata Oficiilor ... »
 Declarare fiscalizare la anaf - dgfp bucuresti

Declarare Fiscalizare la ANAF - DGFP Bucuresti


la ANAF punct de lucru si ANAF sediu social - serviciu optional oferit de Sedona (in... achizitioneaza separat la pretul de 60 lei/tva inclus Pentru punctul 4 (declarare fiscalizare... si Ilfov:- La ANAF de care apartine punctul de lucru - in maxim 24 ore ... »

Pret: 120 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Model de actiune în declararea sau constatarea

Model de actiune în declararea sau constatarea simulatiei


ÎN DECLARAREA (CONSTATAREA) SIMULATIEI, împotriva p..., lucru nereal, fiind vorba de un contract simulat, fictiv, î...-mi predea imobilul, în calitate de cumparator real. Refuza acest lucru si fata ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Autorizatii de functionare la primarie

AUTORIZATII DE FUNCTIONARE LA PRIMARIE


- obtinerea certificatului fiscal - fotografierea punctului de lucru - pregatirea... - declararea societatii la primarie - completarea declaratiilor de salubritate... si activitate - eliberarea actelor ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Depunere dosar la dgfp bucuresti

Depunere dosar la DGFP Bucuresti


la ANAF punct de lucru si ANAF sediu social - serviciu optional oferit de Sedona (in...:- Cele care au punctul de lucru la care urmeaza sa instaleze aparatul fiscal deschis... si a judetului Ilfov. punctul 4 (declarare fiscalizare la ANAF) se achizitioneaza separat ... »

Pret: 60 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Registrul comertului infiintare firma 7.800.000 lei un srl

REGISTRUL COMERTULUI INFIINTARE FIRMA 7.800.000 lei un SRL


( PSI, Protectia Muncii, Mediu, Sanitar si Veterinar) pentru punct de lucru si sediu... social cu activitate; - schimbare de sediu social; - infiintare de puncte de lucru... Decembrie 2002; - declarare obiect de activitate principal; - declarare ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Autorizatii puncte de lucru Cesiune parti sociale Consultanta fiscala... Deschidere punct de lucru Diminuari de capital social Evidenta contabila Evidenta... Consultanta privind actele pentru constituirea unei societati comerciale Consultanta ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


, impozitul pe dividende (cote, termen de plata, declarare), definirea veniturilor... global si declaratii speciale; - Impozitul pe veniturile obtinute in Romania... impozitului datorat de nerezidenti, scutiri, declaratii; - Impozite si taxe locale ... »
Buyer Member 12 ani
Bistrita-Nasaud
 Infiintare - modificari firme/pfa/i.i./ong

INFIINTARE - MODIFICARI FIRME/PFA/I.I./ONG


principal; Radiere obiect secundar de activitate; Infiintare / Radiere punct de lucru...: Radiere obiect secundar de activitate: Infiintare / Radiere punct de lucru: Numire... pentru constituirea si modificarea actelor constitutive; Informare, documentare ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Modele de conventii matrimoniale privind alegerea de catre soti a

Modele de conventii matrimoniale privind alegerea de catre soti a regimului comunitatii conventionale


declaram ca am lichidat regimul matrimonial avut anterior, al comunitatii legale...)obligativitatea acordului ambilor soti pentru încheierea anumitor acte de administrare; î...;n natura sau, daca acest lucru nu este posibil, prin echivalent, din valoarea activului ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Contabilitate pfa

Contabilitate PFA


de lucru, atunci, pe langa actele specificate mai sus va mai sunt necesare: copie dupa... Certificatul Constatator pentru punctul de lucru, copie dupa declaratia de sediu secundar..., - copie B.I./C.I. pentru persoana delegata. Daca se doreste registru pentru punctul ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Modele de conventii matrimoniale privind alegerea de catre viitori

Modele de conventii matrimoniale privind alegerea de catre viitori soti a regimului comunitatii conventionale


)obligativitatea acordului ambilor soti pentru încheierea anumitor acte de administrare; î...;n natura sau, daca acest lucru nu este posibil, prin echivalent, din valoarea activului... matrimoniala[3]sau Noi, partile declaram ca notarul public ne-a adus ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Modele de convenþii matrimoniale privind alegerea de

Modele de convenþii matrimoniale privind alegerea de cãtre viitori soþi a regimului comunitãþii convenþionale


)obligativitatea acordului ambilor soþi pentru încheierea anumitor acte de administrare..., dacã acest lucru nu este posibil, prin echivalent, din valoarea activului...þie matrimonialã[3]sau Noi, pãrþile declarãm c ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Modele de convenþii matrimoniale privind alegerea de

Modele de convenþii matrimoniale privind alegerea de cãtre viitori soþi a regimului comunitãþii convenþionale


)obligativitatea acordului ambilor soþi pentru încheierea anumitor acte de administrare..., dacã acest lucru nu este posibil, prin echivalent, din valoarea activului...ã[3]sau Noi, pãrþile declarãm cã notarul ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Noul cod civil. persoana fizica. despre familie

Noul Cod civil. Persoana fizica. Despre familie


si de exercitiu, cat si declararea judeca­ toreasca a mortii), identificarea persoanei... juridice (nume, domiciliu, resedinta, actele de stare civila), ocrotirea persoanei...-si exprime diverse puncte de vedere, binevenite, care fac sa creasca valoarea stiintifica ... »

Pret: 125 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


; - redactare si certificare acte aditionale; - inregistrare mentiuni; - infiintare puncte... / închidere puncte de lucru / sucursale, filiale / sediu permanent, reprezentante... de lucru, filiale, reprezentante etc.; - reprezentare în fata Oficiului ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


sau angajatorul dvs nu va pot obliga sa faceti acest lucru. - Alegeti organizatia pe care o... a mediului, pentru stabilirea directiilor, conceptelor si actelor normative de interes... aveti venituri din salarii: - completati declaratia 230 (punctele A si B) Nu va ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


acest lucru. - Alegeti organizatia pe care o doriti dvs.! Este dreptul dvs... si actelor normative de interes pentru ecoturism; 7-Eliminarea 'contradictiei" intre...: - completati declaratia 230 (punctele A si B) Nu va faceti probleme daca atunci nu ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Multifunctionala samsung 16 ppm laserjet  1200x1200, scan color

Multifunctionala Samsung 16 ppm LaserJet 1200x1200, Scan color 4800dpi,Copier 18cpm, SCX-3200/SEE


un factor cheie in cadrul oricãrui birou sau grup de lucru profesional. Imprimanta... pentru hârtie de format Letter) vã va trimite la lucru imediat. În modul Pregãtit..., a aranja ºi a edita acele puncte de referinþã ºi resurse utile pe care le puteþi gãsi ... »

Pret: 451.94 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Model de actiune în constatare nulitate absoluta si anulare

Model de actiune în constatare nulitate absoluta si anulare


folosesc de interogatoriul parâtului(ei), de proba cu acte si martorii...ârâtului(ei), acte, expertiza si martorii__ Depun actiunea în dublu exemplar, pentru..._ DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI_ Explicatii teoretice NULITATEA ACTELOR 1 ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Model de actiune restituire împrumut

Model de actiune restituire împrumut


MODEL DE CERERE DE CHEMARE ÎN JUDECATA Cazul de la punctul 1 este... ma folosesc de interogatoriul pâratului(ei), de proba cu acte, expertiza... si de declaratiile urmatorilor martori: Depun prezenta actiune în dublu exemplar, actul ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
22 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"acte declarare punct de lucru" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea