Inscrie firma »

act aditional cesiune actiuni - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre act aditional cesiune actiuni
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Extindere obiect de activitate

Extindere obiect de activitate


de intocmirea unui act aditional: - Cesiune de parti sociale sau de actiuni - Schimbarea ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta

CONSULTANTA


de functionare; - cesiune de actiuni si parti sociale; - excludere si retragere asociati... si redactare act constitutiv, act aditional, hotarare aGA, hotarare actionari ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 13 ani
Timis
 Infiintare - modificari firme/pfa/i.i./ong

INFIINTARE - MODIFICARI FIRME/PFA/I.I./ONG


; Alte completari sau modificari ale actului constitutiv; Redactare act aditional... / Revocare administrator: Majorare capital social: Cesiune parti sociale / actiuni... diverse tipuri de contracte (comodat, cesiune etc); Redactare declaratii pe propria ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Asistenta juridica si reprezentare pentru persoane juridice

ASISTENTA JURIDICA SI REPREZENTARE PENTRU PERSOANE JURIDICE


cesiunea (cumpararea si vanzarea) de actiuni si parti sociale; Consiliere privind... dreptului de proprietate; Consiliere in orice probleme de drept civil; Actiuni si cereri...; Certificarea datei, a continutului actului si a identitatii partilor; Modificari de acte ... »
 Asistenta juridica si reprezentare pentru persoane juridice

ASISTENTA JURIDICA SI REPREZENTARE PENTRU PERSOANE JURIDICE


dreptului de proprietate; Consiliere in orice probleme de drept civil; Actiuni...; Redactare acte constitutive; Certificarea datei, a continutului actului... sau reducere de capital social); Redactare de acte aditionale; Consiliere privind ... »
 Reprezentare si consiliere juridica

REPREZENTARE SI CONSILIERE JURIDICA


cesiunea (cumpararea si vanzarea) de actiuni si parti sociale; Consiliere privind... de proprietate; Consiliere in orice probleme de drept civil; Actiuni si cereri in cadrul... datei, a continutului actului si a identitatii partilor; Modificari de acte ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Servicii juridice profesionale

Servicii juridice profesionale


societati comerciale; - modificari de acte constitutive; - acte aditionale, cesiuni... de data certa, atestarea continutului si a identitatii partilor actului juridic... executarea contractelor; - recuperarea de creante (somatii de plata, actiuni ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica

Consultanta juridica


cesiunea (cumpararea si vanzarea) de actiuni si parti sociale; Consiliere privind...; Certificarea datei, a continutului actului si a identitatii partilor; Modificari de acte... aditionale; Consiliere privind functionarea societatilor comerciale; Consiliere privind ... »
Light Member 20 ani
Constanta
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


; - redactare si certificare acte aditionale; - inregistrare mentiuni; - infiintare puncte... de cesiune parti sociale; - redactarea Hotararii Adunarii Generale a Asociatilor...; - redactare act constitutiv actualizat; - reprezentare în relatia cu Registrul ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"act aditional cesiune actiuni" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea