Inscrie firma »

accesorii pompe de caldura - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre accesorii pompe de caldura
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pompe de caldura

Pompe de caldura


Pompe de caldura<>ACCESORII pompe de caldura ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Antigel pentru pompe de caldura

Antigel pentru pompe de caldura


antigel concentrat pentru circuitul colector al pompelor de caldura etilen... colector schimbator de caldura cu pamantul pentru pompele de caldura sol-apa &... de 10 l furnizam toate materialele si accesoriile necesare pentru circuitul ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Camin carosabil pentru pompe de

Camin carosabil pentru pompe de caldura


de a fi montat pe circuitul colector al pompelor de caldura sol-apa imbinarea intre... si accesoriile necesare pentru circuitul colector schimbator de caldura cu pamantul pentru... pompele de caldura sol-apa - sonde verticale PEXa - sonde verticale PE ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Chillere cu pompa de caldura

Chillere cu pompa de caldura


cu functionare in pompa de caldura pentru utilizarea in diverse medii precum: locuinte... - puteri de la 47 la 82 kW Chillere cu functionare in pompa de caldura pentru... accesorii hidraulice, precum pompa si modulul vas de acumulare, sunt montate ... »
Oferit de:SC FLUIDIQA SRL
Light Member 11 ani
Timis
 Chiller cu pompa de caldura

CHILLER CU POMPA DE CALDURA


cu functionare in pompa de caldura care asigura rezolvarea celor mai diverse exigente... de caldura in placi sudate prin brazare cu izolatie termica. Tablou electric conform...: pompa de circulatie, vas de acumulare, supapa de siguranta, manometru, robineti ... »
Oferit de:SC FLUIDIQA SRL
Light Member 11 ani
Timis
 Ciment pentru cimentarea sondelor pompelor de

Ciment pentru cimentarea sondelor pompelor de caldura


imbunatatita, pentru cimentarea sondelor verticale in foraje, pentru pompele de caldura sol... de caldura cu pamantul pentru pompele de caldura sol-apa - sonde verticale PEXa...; furnizam toate materialele si accesoriile necesare pentru circuitul colector schimbator ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Distribuitoare complet echipate pentru pompele de

Distribuitoare complet echipate pentru pompele de caldura


circuitul colector schimbator de caldura cu pamantul pentru pompele de caldura sol.... Presiune de lucru 6 bar furnizam toate materialele si accesoriile necesare pentru ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Pompe de caldura aer-apa clint

pompe de caldura aer-apa CLINT CHA/K/ST


Agregatele pentru racirea apei si pompele de caldura CHA/K/ST 91&#195;&... remarcabila fiabilitate. Larga gama de accesorii, livrate separat, completeaza modul ... »
Oferit de:SC SOLART SRL
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Sonde verticale pentru pompe de

Sonde verticale pentru pompe de caldura


circuitul colector schimbator de caldura cu pamantul pentru pompele de caldura sol... a surplusului de caldura provenit de la un sistem solar - teava nu se poate poza direct..., 125, 140 si 150 m furnizam toate materialele si accesoriile necesare pentru ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Pompe de caldura emicon - serie gpe

Pompe de Caldura EMICON - Serie GPE


vorba de pompe de caldura cu 4 tevi cu circuite separate non interschimbabile.... MODALITATEA 3: Functionare in versiunea pompa de caldura. Aparatul functioneaza precum... pompa de caldura si deci produce apa calda. In aceasta configuratie, pentru ... »
Oferit de:SC FLUXON SRL
Buyer Member 9 ani
Timis
 Pompa de caldura midyline cha/ml/st

Pompa de caldura MIDYLINE CHA/ML/ST 51T


antigel in instalatie) Functii pompa de caldura: Incalzire/ACM Capacitate incalzire... Debit apa (l/s): 0.75 Putere nominala pompa circulatie (kW): 0.5 Nivel de zgomot... Accesorii optionale: EH-Rezistente electrice aditionale, KC-Gestionare functionare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pompa de caldura midyline cha/ml/st

Pompa de caldura MIDYLINE CHA/ML/ST 71T


antigel in instalatie) Functii pompa de caldura: Incalzire/ACM Capacitate incalzire....07 Putere nominala pompa circulatie (kW): 0.5 Nivel de zgomot (dB): 52 Greutate... Garantie extinsa (luni): 24 luni Durata medie de exploatare (ani): 10 Accesorii ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pompa de caldura midyline cha/ml/st

Pompa de caldura MIDYLINE CHA/ML/ST 41M


antigel in instalatie) Functii pompa de caldura: Incalzire/ACM Capacitate incalzire... Debit apa (l/s): 0.54 Putere nominala pompa circulatie (kW): 0.5 Nivel de zgomot... Accesorii optionale: EH-Rezistente electrice aditionale, KC-Gestionare functionare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pompa de caldura midyline

Pompa de caldura MIDYLINE CHA/ML/WP/ST 41T


antigel in instalatie) Functii pompa de caldura: Incalzire/ACM Capacitate incalzire....54 Putere nominala pompa circulatie (kW): 0.5 Nivel de zgomot (dB): 52 Greutate... Garantie extinsa (luni): 24 luni Durata medie de exploatare (ani): 10 Accesorii ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pompa de caldura midyline cha/ml/st

Pompa de caldura MIDYLINE CHA/ML/ST 51M


antigel in instalatie) Functii pompa de caldura: Incalzire/ACM Capacitate incalzire... la pornire (A): 64 Debit apa (l/s): 0.75 Putere nominala pompa circulatie (kW): 0... de exploatare (ani): 10 Accesorii optionale: EH-Rezistente electrice aditionale, KC ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pompa de caldura midyline cha/ml/st

Pompa de caldura MIDYLINE CHA/ML/ST 71M


antigel in instalatie) Functii pompa de caldura: Incalzire/ACM Capacitate incalzire... Debit apa (l/s): 1.07 Putere nominala pompa circulatie (kW): 0.5 Nivel de zgomot... Accesorii optionale: EH-Rezistente electrice aditionale, KC-Gestionare functionare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pompa san electrica beurer by40	 - beurer

Pompa san electrica Beurer BY40 - Beurer


de lapte.Comanda online: http://www.buburuza.ro/articole-gravide-si-mamici/accesorii-pentru-alaptat/pompa...Pompa san electrica Beurer BY40 Laptele matern este cel mai pretios aliment... pentru nou-nascuti. Acesta pompa pentru san va ajuta proaspata mamica in procesul ... »

Pret: 445 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tun de caldura cu ardere indirecta ec 85 calore

Tun de caldura cu ardere indirecta EC 85 CALORE


Tun de caldura cu ardere indirecta EC 85 CALORE Putere calorica 90,6kW (77... 150mm Diametru Tub Iesire Caldura 400/300mm (1 iesire/2 iesiri) Putere electrica 1... si cupla pentru racordare termostat de ambianta! Arzator automat de motorina (Pompa ... »

Pret: 9109 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sterilizator electric cu abur 3 in 1 + accesorii

Sterilizator Electric cu Abur 3 in 1 + Accesorii


biberoane si accesoriile aferente, precum si pompa de san Continutul ramane steril pana...Accesorii incluse: 2x biberon PP 125ml, 2x biberon PP 260ml Cu dimensiunea lui..., sterilizatoarele Philips Avent utilizeaza caldura intensa a aburului pentru eliminarea ... »

Pret: 446 RON
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Sterilizator electric cu abur 3 in 1 + accesorii

Sterilizator Electric cu Abur 3 in 1 + Accesorii


biberoane si accesoriile aferente, precum si pompa de san Continutul ramane steril pana... Accesorii incluse: 2x biberon PP 125ml, 2x biberon PP 260ml Cu dimensiunea lui..., sterilizatoarele Philips Avent utilizeaza caldura intensa a aburului pentru eliminarea ... »

Pret: 446 RON
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Pompa san electrica jby40

Pompa san electrica JBY40


Laptele matern este cel mai pretios aliment pentru nou-nascuti. Aceasta pompa..., testate, in conformitate cu normele de siguranta si calitate ale U.E. Accesorii... a fi usor de utilizat - indicator de timp - baza antialunecare - accesoriile ... »

Pret: 437 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Pompa san electrica jby60

Pompa san electrica JBY60


Laptele matern este cel mai pretios aliment pentru nou-nascuti. Aceasta pompa..., testate, in conformitate cu normele de siguranta si calitate ale U.E. Accesorii... biberoane Avent - maner pompare manuala 2 nivele - suport pentru sticla - gentuta ... »

Pret: 738 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Tun de caldura pe motorina 13 kw calore dg-k45

Tun de caldura pe motorina 13 kW Calore DG-K45


Tun de caldura pe motorina 13 kW Calore DG-K45 Descriere Tun de caldura... cu pompa de joasa presiune - cu compresor. Control manual al arzatorului de combustibil... Comutator reglaj consum/putere calorica NU Accesorii suplimentare NU Dimensiuni ... »

Pret: 1139 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Sterilizator electric cu abur 3 in 1 + accesorii

Sterilizator electric cu abur 3 in 1 + accesorii Philips Avent


Sterilizator electric cu abur 3 in 1 + accesorii, marca Philips Avent...-se pe principii medicale, sterilizatoarele Philips Avent utilizeaza caldura intensa.... - Capacitate mare: sterilizeaza simultan 6 biberoane si accesoriile aferente, precum ... »

Pret: 384 RON
Buyer Member 10 ani
Galati
 Sterilizator electric cu abur 3in1 + accesorii -

Sterilizator electric cu abur 3in1 + accesorii - Philips Avent


biberoane si accesoriile aferente, precum si pompa de sanContinutul ramane steril pana...Sterilizator electric cu abur 3 in 1 + accesorii - Philips Avent Cu dimensiunea..., sterilizatoarele Philips Avent utilizeaza caldura intensa a aburului pentru eliminarea ... »

Pret: 473 RON
Oferit de:SC Besimpro SRL
Buyer Member 6 ani
Covasna
992 produse / 40 pagini
25 produse pe pagina.

"accesorii pompe de caldura" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea