Inscrie firma »

abonamente mobile oferte - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre abonamente mobile oferte
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Abonament mentenanta  it

Abonament mentenanta IT


Firma Intely Tech a creat special pentru nevoile dumneavoastra un abonament.... Abonamentul "Externalizare departament IT" se poate extinde prin extraoptiuni in functie..., se va face un singur abonament personalizat care sa contina toate locatiile ... »
Oferit de:Intely Tech
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Sistem de control acces automatizat la evenimente

Sistem de control acces automatizat la evenimente


compune din terminale mobile cu cititor de coduri de bare si un software instalat.... Eliberare bilete Biletele si abonamentele sunt personalizate cu coduri de bare... Manager si legat la o imprimanta. La punctele de acces biletele si abonamentele ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 17 ani
Mures
 Service it&c

Service IT&C


de calculatoare si serviceAdministrare retele calculatoare Pretul abonamentului...: Datorita multitudinii de factori care influenteaza pretul unui abonament de mentenanta... prezentam o parte din factorii care influenteaza pretul unui abonament: - numarul ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Monitorizare insatalare si paza

monitorizare insatalare si paza


. OFERTA DE PRET: Contravaloarea abonamentului lunar pentru servicii...OFERTA DE PRESTARI SERVICII OFERTA MONITORIZARE INTERVENTIE..., bluzon, geaca, bocanci; - Statii de radio emisie-receptie/ telefoane mobile ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Video telefon dual sim 3g techfaith wg2 dst3g (placa philips + chipset

Video Telefon Dual SiM 3G TechFaith WG2 DST3G (placa Philips + chipset 3G Qualcomm USA)


.Mobil, publicam aici pe scurt oferta lor: cu un abonament de 2 euro, de pe DiGi.mobil spre Di... gratuite in retea, apeluri mobile la tarif de fix, si apeluri internationale la tarif... internationale din UE, SUA si Canada sunati cu 5 centi, spre retele mobile internationale ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea