Inscrie firma »

Furnizori prefabricate termoizolante

SC MENATWORK EST PREFABRICATE SRL
DESCRIEREA COMPANIEI: Menatwork Est Prefabricate este specializata in distributia materialelor prefabricate utilizate in constructii, amenajari interioare si finisaje, dar si a produselor si echipamentelor specifice sectorului electric, de ventilatie si de ... »
Buyer Member 13 ani
Locatie: Ilfov
 Prezentare firma
SC FRIGOMATIC SRL
Productie panouri prefabricate termoizolante pentru constructii. Panourile se utilizeaza pentru realizarea de pereti exteriori cat si pentru realizarea ... »
Activitate firma: panouri prefabricate - prefabricate termoizolante - panouri termoizolante
Buyer Member 13 ani
Locatie: Tulcea
 Prezentare firma
ITACA SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Jaluzele [ Tip firma: Producator ]
Construim:hale industriale, centre comerciale, reprezentante auto pe baza de structuri metalice si invelitori din panouri termoizolante Producem timplarie PVC si Al. Executam pereti cortina.Comercializam mobilier fier forjat Hale prefabricate (Proiectare, montaj, ... »
Buyer Member 15 ani
Locatie: Valcea
 Prezentare firma
CONCRETE WORKS SRL
Concrete Works este o firma specializata in antreprenoriat general in constructii, proiectarea, productia, montajul de structuri metalice prefabricate, structuri ... »
Activitate firma: hale metalice - constructii metalice - hale industriale
Buyer Member 9 ani
Locatie: Ilfov
 Prezentare firma
Isihia impex s.r.l.
Constructii civile, industriale, amenajari interiooare, mansardari etc. comercializam materiale de constructii, gresie, faianta, adezivi, vopseluri etc Mansardari ( Lucrari de mansardari, ferestre de mansarda, sisteme de invelitori si termoizolatii, inchideri de fatade, mansardari ... »
Buyer Member 15 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
SC METAL WORK INDUSTRY SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Confectii Metalice [ Tip firma: Producator ]
, din sectorul sistemelor prefabricate, datorita ansamblului modern de productie compania oferind o gama variata de produse: profile metalice pentru sisteme gips-carton; profile ... »
Activitate firma: profile metalice - structura gips carton - plafoane modulare
Buyer Member 13 ani
Locatie: Ilfov
 Prezentare firma
TECHNOSPORTS LIMITED
–  FURNIZARE SI MONTAJ PARDOSEALA ELASTICA TARTAN POLIURETAN GRANULE DE CAUCIUC FONO ABSORBANTA ■ FURNIZARE SI MONTAJ PARDOSEALA ELASTICA TARTAN POLIURETAN GRANULE DE CAUCIUC ... »
Activitate firma: PARDOSEALA ELASTICA TARTAN POLIURETAN GRANULE DE CAUCIUC - FURNIZARE SI MONTAJ GAZON SINTETIC ARTIFICIAL - FURNIZARE SI MONTAJ PAVELE PAVAJE CAUCIUC TARTAN POLIURETAN ANTITRAUMA SOC ABSORBANT LOC DE JOACA COPII
Buyer Member 3 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
 
7 companii / 1 pagini
25 companii pe pagina.

"prefabricate termoizolante" in Produse Hot - 22 Rezultat(e)