Inscrie firma »

Furnizori instalatii electrice

SC Dante Serv SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta ISO [ Tip firma: Producator ]
standardelor in vigoare si certificarii ulterioare a acestuia. - Realizeaza consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca precum si evaluari de riscuri de accidentare si imbolnavire profesionala conform Legii Securitatii muncii L 319/2006 - Presteaza servicii de proiectare si ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
S.C. ARH GEO CONSTRUCT S.R.L.
STRUCTURILOR LA ORICE NIVEL. INSTALATII - PROIECTARE IN DOMENIUL INSTALATIILOR :ELECTRICE, SANITARE, TERMICE, VENTILATIE, CALCUL G CU STAMPILA DE VERIFICATOR. ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
ALDONA srl
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Civile [ Tip firma: Producator ]
# lucrari de izolatii # lucrari de instalatii electrice # lucrari de instalatii sanitare # lucrari de instalatii termice # amenajari exterioare si teritoriu # executie lucrari speciale # executie retele edilitare # constructii ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Sibiu
 Prezentare firma
SC Pasyflorra Design srl
O societate tanara in plina dezvoltare. Ca domenii de activitate suntem axati pe amenajari interioare, instalatii electrice, amenajari gradini. I domeniul amenajarilor interioare executam toata gama de servicii (glet, var, rigips, parchetari, etc) la un inalt nivel ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Neamt
 Prezentare firma
The NewYorker
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructori [ Tip firma: Producator ]
Societatea comerciala The New Yorker, avand sediul social in Galati, este o firma romano-americana de constructii civile si industriale, infiintata de catre Innovative Electric of New York Inc. in calitate de asociat unic cu sediul in New York, S.U.A. The New Yorker ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Galati
 Prezentare firma
Energo Service Import Export srl
Domeniul principal: Energie/Resurse/Metale » Termografie [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Firma cu o vechime de peste 10 ani in domeniul scanarilor termografice in principal in domeniul energetic (depistare conexiuni electrice slabite sau deteriorate, circuite supraincarcate sau dezechilibrate, probleme legate de lubrefierea subansamblelor ce intra in componenta ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
ENISCO SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructori [ Tip firma: Prestator de servicii ]
contine instalatiile electrice, sanitare si de incalzire cu finisari si materiale ) manopera pentru executara fundatiei 15-25 eur / mp pentru alte detalii va ... »
Activitate firma: case din lemn
Light Member 18 ani
Locatie: Harghita
 Prezentare firma
SC Oltgroup PVC SRL
de protectie pentru pentru interioare - Tuburi si tevi pentru instalatiile electrice in sisteme ingropate - U (uscare), T( medii 1), MT (medii 2 ), G ... »
Activitate firma: Granule plastifiate - Tuburi de protectie
Light Member 15 ani
Locatie: Valcea
 Prezentare firma
Stef.Steel.Construct
, turnari betoane - sape, zidarii, tencuieli, gleturi, - compartimentari, plafoane, gipscarton - fier forjat - Finisaje - vopsitorii, zugraveli, placari gresie, faianta, montat, . raschetat, paluxat parchet, profilaturi, stucaturi si ornamente - invelitori tabla si tigla - invelitori ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Giurgiu
 Prezentare firma
SC Agroturism Delta SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari interioare [ Tip firma: Producator ]
) - finisaje interioare (tencuieli interioare, gresie, faianta, parchet, usi acces) - instalatii sanitare (chiuveta, cada / dus, vas toaleta, robineti bucatarie / baie, racorduri) - instalatii termice (centrala termica, calorifere, racorduri) - ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
TITAN ELECTRONIC
si servicii profesionale de intretinere si curatenie a cladirilor, societatea este in plina dezvoltare, deschisa spre nou, orientata spre o gama larga de produse si servicii cu ramificatie in mai multe domenii de activitate (administrare cladiri, realizare proiecte si lucrari de ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. JUMICON S.R.L.
textil cu o reducere de 10%. Pentru prezentarea catalogului de materiale, masuratori, detalii tehnice si financiare ne vom deplasa gratuit la dumneavoastra. Comenzile se executa in cel mai scurt timp posibil 2-10 zile. Executam si reparam instalatii, electrice, ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Galati
 Prezentare firma
SC IMPRESSION SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Proiectare Civila [ Tip firma: Producator ]
. Diaconescu Mugur si are un colectiv de oameni specializati pe lucrari de arhitectura, rezistenta, instalatii electrice , termice si sanitare. Firma S.C. IMPRESSION S.R.L. realizeaza proiecte pentru :- obtinerea a utorizatiei de construire (PAC)- demolare de ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC RUADY SERVICE SRL
, locuinte personale, curatenie dupa constructor, etc - LUCRARI DE INSTALATII TEHNICO-SANITARE DE GAZE SI FRIGO-TEHNICE: montaj si reparatii: centrale termice, boilare, aragazuri, obiecte sanitare, coloane, robineti, masini de spalat, aparate de aer conditionat , frigidere. - ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
ArnAgro
Domeniul principal: Agricultura/Animale » Cereale [ Tip firma: Producator ]
utilitatile necesare desfasurarii activitatii de productie : - Curent electric (putere instalata de 100 kva) - 5 puturi forate pentru alimentarea cu apa - Centrala termica pe Combustibil lichid care asigura incalzirea halelor de productie , - 8 centrale ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
SC Electro-Solar Timisoara SRL
Domeniul principal: Energie/Resurse/Metale » Energie solara [ Tip firma: Prestator de servicii ]
si caselor izolate dar si kituri complete ce se pot instala pe case/ sedii firma/ fabrici pentru a reduce costurile cu electricitatea cu pana la 80% pe an. De ... »
Activitate firma: stalp iluminat solar - panouri fotovoltaice - kituri solare fotovoltaice cabane
Light Member 7 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
Tehnoterm 2000
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Alpinism utilitar [ Tip firma: ]
, piloni, silozuri Sisteme de comunicatie / electrotehnica pozare cabluri in locuri greu accesibile montare instalatii electrice exterioare la inaltime montari, demontari, interventii la antene, satelit, TV, radio si accesorii vopsire si intretinere piloni, ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
ATLANTIS MAR GROUP S.R.L.
pentru: - instalatii electrice - instalatii sanitare - instalatii frigorifice - alte lucrari interioare Beneficiaza de serviciile de mentenanta: - nave - societati comerciale - persoane fizice ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC PROFESSIONAL VENT SYSTEMS SRL
. Dispunem de varietate inegalabila de Ventilatoare Axiale, Ventilatoare Centrifugale, Unitati de Climatizare si accesorii electrice si de montaj, varietate pe care suntem ... »
Activitate firma: ventilatoare axiale - ventilatoare industriale - ventilatoare centrifugale
Light Member 7 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
SYSROMELEC SRL
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Sisteme de Securitate [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Infiintata relativ recent, in martie 2004, SC SYSROMELEC SRL si- a inceput activitatea efectuand lucrari de instalatii electrice pentru persoane juridice (vile, sedii de firma, depozite, etc) si ca urmare a obtinerii tuturor licentelor necesare desfasurarii ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC EKONOLED SRL
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Becuri, tuburi cu neon, lampi [ Tip firma: Importator ]
de iluminat. Instalatiile de iluminat comercializate de EKONOLED reprezinta o investitie care se amortizeaza in citiva ani pentru ca reduce costurile cu energia ... »
Activitate firma: corp de iluminat LED - lampa LED de calitate - bec led de lux
Light Member 13 ani
Locatie: Covasna
 Prezentare firma
BIBUS SES
, SECOH, DEUBLIN - pompe si hidromotoare cu palete, pistoane, roti dintate, racitoare ulei, instalatii de ungere, acumulatori, cilindrii hidraulici, transmisii hidrostatice, servodirectii hidraulice, grupuri preparare aer, placi distributie, aparatura pneumatica clasica si ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
FRATII VASILIU PROIECT
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Arhitectura [ Tip firma: Producator ]
Biroul de proiectare FRATII VASILIU PROIECT ofera servicii specifice: PUD (Proiecte Urbanistice de Detaliu); proiecte de executie arhitectura, rezistenta, instalatii sanitare, electrice, incalzire,  verificate de verificatori atestati ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
MICROUNDE CONSULTING SRL
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Prelucrare Lemn [ Tip firma: Producator ]
Produce instalatii industriale destinate tratamentelor termice prin energie de microunde : uscare lemn , pasteurizare vin, etc. TRATAMENTE TERMICE INDUSTRIALE IN CAMP ENERGETIC DE MICROUNDE S.C. "MICROUNDE CONSULTING" S.R.L. Stimate Domnule Director General, ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Salaj
 Prezentare firma
PROMA MACHINERY SRL
, roluit marginile jgeaburilor, bordurat. Brandul WORX propune solutii profesinale de lucru prin gama sa de scule electrice de mana. TELWIN propune solutii profesioniste pentru ... »
Activitate firma: proma - masini unelte - utilaje industriale
Light Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
1365 companii / 55 pagini
25 companii pe pagina.

"instalatii electrice" in Produse Hot - 17058 Rezultat(e)