Inscrie firma »

Furnizori inele si snururi de etansare din cauciuc

S.C. PRONED CONTROL S.R.L.
), poletilentereftalat (docapet), polietilena (docalene), ABS - acrilonitril-butadien-stiren (doca-ABS), poliester (docaester), politetrafluoretilena (docaflon); - snururi si placi ... »
Activitate firma: materiale plastice - snururi si placi de etansare non-azbest - inele si snururi de etansare din cauciuc
Light Member 13 ani
Locatie: Maramures
 Prezentare firma
PERFECT SEAL
, mansete, inele O , profile din cauciuc spongios;Placi de etansare nonasbest , garn.gata stantate ( inclusiv inlocuitorul asbestului ) ;Etansari metalice:garnituri spirometalice, .;Etansari si izolari termice : snururi si tesaturi ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
INDUSTRIAL CRUMAN
Domeniul principal: Chimicale/Cauciucuri » Adezivi si etansari [ Tip firma: Importator ]
folosite pentru reparatii si mentenanta industriala-sisteme de etansare:garnituri, snururi palci, din grafit teflon, PTFE; semeringuri, Oringuri, inele de etansare; garnituri metalica si spirometalice;etansari mecanice, robineti ... »
Buyer Member 13 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
Amero Trading SRL
Domeniul principal: Energie/Resurse/Metale » Oteluri si obiecte din otel [ Tip firma: Producator ]
Infiintata in anul 1991, Amero Trading SRL se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Amero Trading SRL este sa ofere produse de calitate ca simeringuri, inele , banda de ghidare, ... »
Buyer Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
 
4 companii / 1 pagini
25 companii pe pagina.

"inele si snururi de etansare din cauciuc" in Produse Hot - 1 Rezultat(e)