Inscrie firma »

Furnizori hale productie

SC CONSTELLATION INVESTMENT SRL
Firma ofera spre inchiriere spatii pentru depozitare/productie in Bucuresti, Zona pod Fundeni, constructii noi, acces tir, toate utilitatile, pret 3 euro+tva/mp ... »
Activitate firma: inchiriere depozit - spatii depozitare - hale industriale
Light Member 11 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
s.c. L I L Structural Design s.r.l.
structurala si optimizare structurala, cu ajutorul unor programe de analiza structurala (FEA) bazate pe Metoda Elementelor Finite (MEF). Proiectare constructii industriale - proiectare industriala ... »
Activitate firma: proiectare constructii - hale industriale - birou proiectare
Light Member 14 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma  Prezentare video
ISOBAU ROM GRUP
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Acoperis/Tigla [ Tip firma: Producator ]
ISOBAU Rom Grup S.R.L. este reprezentanta in Romania a companiei ISOBAU HELLAS S.A., companie ce reprezinta unul dintre principalii producatori de panouri termoizolante tip sandwich cu spuma ... »
Activitate firma: panouri sandwich - panouri termoizolante - hale metalice
Light Member 12 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC Prefabricate Parma SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Betoane si agregate [ Tip firma: Producator ]
Productie hale industriale din prefabricate beton armat ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Brasov
 Prezentare firma
METALUX INTERNATIONAL
societatae noastra produce la comanda toate tipurile de confectii metalice incepind de la simplele grati de ferestre pana la hale industriale foarte mari;mai nou productie de seriede ori ce tip ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Constanta
 Prezentare firma
S.C. Rocor S.R.L.
Productie si montare structuri metalice usoare cu tehnologie SUA/U.K. utilaje complet noi, de ultima generatie, linie de productie computerizata. Cu acest sistem se pot construi: case(P+!+M), hale, spatii comerciale, mansarde, etc., totul in functie ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
Agentur Siebig
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta management [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Ofer posibilitati de colaborare cu firme din EU, consultanta in cresterea eficientei si productivitatii, in sisteme de calitate-ISO, VDA, TS. Totodat am in program hale de depozitare, productie. Caut firme producatoare de matrite pt injectare mase ... »
Light Member 16 ani
Locatie:
 Prezentare firma
Mondo Project
de birouri si comerciale, hoteluri, pensiuni etc); Proiectare constructii industriale: (hale industriale pentru productie sau pentru depozitare, service-uri auto etc); Proiectare constructii agricole: (hale zootehnice, hale de ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
S.C. RAO INDUSTRY
INCHIRIERE: S.C. RAO INDUSTRY inchiriaza hala productie pentru orice fel de activitate in suprafata de 600 mp. Hala este situata in localitatea Scornicesti - Olt langa DN Bucuresti - Timisoara. - hala este noua din caramida avand ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Olt
 Prezentare firma
Mobelvira
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Mobila [ Tip firma: Producator ]
Producator si comerciant de mobilier si jucarii. Avem 2 magazine de 300 mp fiecare in Zalau si 2 hale/depozit/productie de 1200 mp. Comercializam si panouri rigide de plasa sudata pentru colivii, custi si voliere de pasari si animale mici. ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Salaj
 Prezentare firma
ROMEXTEND IMPEX
Distributie, consultanta si montaj, echipament electric de joasa tensiune.Solutii tehnice, economice si estetice, pentru amenajari societati comerciale(hale de productie, depozite, spatii comerciale, alei, etc ), amenajari interioare si exterioare ptr spatii ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Bacau
 Prezentare firma
ArnAgro
Domeniul principal: Agricultura/Animale » Cereale [ Tip firma: Producator ]
utilitatile necesare desfasurarii activitatii de productie : - Curent electric (putere instalata de 100 kva) - 5 puturi forate pentru alimentarea cu apa - Centrala termica pe Combustibil lichid care asigura incalzirea halelor de productie , ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
Rada Instal
Importator de sisteme de incalzire industriala, generatoare aer cald si dezumidificatoare marca KROLL GERMANIA pt. hale de productie, depozite, service-uri auto, sere ... »
Activitate firma: KROLL - ulei uzat
Light Member 12 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma  Prezentare video
eurotrade impex
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Altele [ Tip firma: Engrosist ]
Firma Olandeza aduce la comanda la credem noi fara indoiala orice fel de echipamente, utilaje constructii si diverse linii de productie in diferite domenii de activitate, materiale de constructii , hale industriale de orice tip panouri sandwich, motostivuitoare, ... »
Light Member 17 ani
Locatie:
 Prezentare firma
Bitcom SRL
Societatea noastra in principal prelucreaza primar material lemnos pentru industria mobilei precum si pentru constructii. Deasemeni construim in zona orasului Piatra Neamt pe DN 15 Piatra Neamt -Bacau, o hala pentru productia de mic mobilier de gradina, jucarii din ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Neamt
 Prezentare firma
SC MARCOMET
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Confectii Metalice [ Tip firma: Producator ]
, pergole, copertine, garaje, la me si cupe pt excavatoare, reparatii ansamble metalice, hale industriale pt productie si comert, containere pentru deseuri, moloz sau depozitare nisip, rafturiINOX/METAL. ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
NutuCom srl
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Prelucrare Metal [ Tip firma: Producator ]
Activitatea in domeniul prelucrarilor mecanice si a confectiilor metalice grele si usoare, acestea constand in :Piese si materiale pentru televiziunea si transmisii de date prin cablu; Hale de productie; Stalpi de sustinere; Porti si garduri; Chioscuri metalice; ... »
Light Member 15 ani
Locatie: Brasov
 Prezentare firma
SC ROBOMAT SRL
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Servicii Electrice/Electronice [ Tip firma: Producator ]
performant, control acces securizat si automatizare hoteluri si pensiuni, birouri - sisteme securitate pentru hoteluri, pensiuni, cladiri de birouri, zone rezidentiale. De asemeni, Robomat srl ... »
Activitate firma: ceas digital LED ceas stradal ceas analogic - sistem acces si pontaj electronic - panou afisaj led display led
Light Member 12 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
BRATCO IMPEX SRL
Societatea nostra are ca domeniu de activitate productia de bunuri industriale prin atelierul sau din Comuna Cazasu, limitrofa orasului Brailain care se executa urmatoarele activitati: prelucrari prin aschiere, mecano- sudura, lacatuserie, deformari la rece, ( ghilotina grosime 6 ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Braila
 Prezentare firma
MARINA C. IONUT PERSOANA FIZICA
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta constructii [ Tip firma: Producator ]
Intocmim devize pentru obtinere imprumut de la banca, pentru persoane fizice si juridice, in vederea construirii, modernizarii de locuinte - case, vile, spatii comerciale, hoteluri, sedii firme, hale de productie, depozite de materii prime si produse finite, etc. ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Dambovita
 Prezentare firma
Energobit srl
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Instalatii electrice [ Tip firma: Producator ]
Energobit-Solutia completa in electricitate Productie: ---Posturi de transformare in anvelopa de beton gama ROBUST ---Celule modulare gama SM6 ---Tablouri electrice de medie si joasa tensiune ---Tablouri de automatizari ---Firide pentru distributie stradala gama Domino ---Contoare ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
Torvill srl
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Instalatii electrice [ Tip firma: Prestator de servicii ]
de locuinte birouri si sedii de firme spatii comerciale, de productie si depozitare hale industriale parcuri de agrement domenii publice Datorita experientei dobandite de-a lungul anilor, in lucrarile de proiectare, ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
Agentia imobiliara BALINT
Domeniul principal: Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare [ Tip firma: Prestator de servicii ]
imobiliare, finisaje interioare cu specialisti italieni si arhitecti competenti Proprietatile imobiliare de care se ocupa firma noastra sunt: apartamente; case si vile; spatii comerciale si de birouri; depozite si hale de productie; terenuri ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
SC WISE COMP SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Amenajari Exterioare [ Tip firma: Distribuitor ]
competitivi in fata concurentei din ce in ce mai asidue recomanda Kwik Kerb. Ganditi-va cat de mult poate schimba Kwik Kerb starea de fapt a lucrurilor: momentam se produc borduri in Romania pe bucati ( turnate sau presate), cat din cota de profit o reprezinta transportul materialelor pana la ... »
Light Member 13 ani
Locatie: Covasna
 Prezentare firma
SC BRENNEKA GROUP SRL
Barbu Vacarescu Bucuresti - instalatii interioare si exterioare Mc Donald s Billa Drumu Taberei Bucuresti - instalatii canlizare exterioara Aerofina Bcuresti-cladiri ... »
Activitate firma: instalatii - instalatii sanitare - instalatii termice
Light Member 13 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
168 companii / 7 pagini
25 companii pe pagina.

"hale productie" in Produse Hot - 1066 Rezultat(e)