Inscrie firma »

Furnizori colectare

SC INDRA BIJUTERII SRL
Domeniul principal: Arta/Bijuterii/Cadouri » Pietre pretioase [ Tip firma: Producator ]
, perle naturale de apa dulce de diverse culori (albe , roz, violet , gri ) . Colectia noastra de bijuterii - colectia INDRA - cuprinde multe unicate sau produse de serie mica . ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Valcea
 Prezentare firma
S.C. Consi Serv S.R.L.
Consi Serv ofera servicii software si hardware. Aplicatia Colectie Legi ofera o baza de date completa a legislatiei Romaniei, cu actualizare zilnica automata, la cel mai bun pret de ... »
Activitate firma: legislatie - legi - site
Light Member 15 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
Lara Cosmetic srl
si la academii renumite din Italia, seminarii event adevarate hair show-uri pentru colectiile toamna-iarna si primavara-vara, scheme tehnice de moda, precum si un sistem franchize pentru saloane de coafura si centre de infrumusetare. ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bihor
 Prezentare firma
Top Holding
Domeniul principal: Arta/Bijuterii/Cadouri » Bijuterii [ Tip firma: Distribuitor ]
Top Holding este distribuitorul autorizat pentru Romania al marcilor de ceasuri si bijuterii: adidas, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Fossil si JLO by Jennifer Lopez. In fiecare sezon sunt lansate noi colectii de ceasuri si bijuterii cu modele de dama, masculine si unisex, cu un ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
alfaplast sa
SC ALFAPLAST SA, TIMIS este reciclator de folie de polietilena de joasa densitate care activeaza pe acest segment de piata din anul 1998. Societatea noastra recicleaza deseuri din folie de polietilena de joasa densitate achizitionate de la furnizori specializati in ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Timis
 Prezentare firma
SC IANIA STUDIO DESIGN SRL
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Lohn [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Primul studio de creatie incaltaminte si marochinarie din Romania care ofera toata gama de servicii, de la analize de piata si consiliere pentru pregatirea colectiilor, la proiectare si multiplicare tipare la cele mai mici preturi pe carton fibrat, fise tehnice si consumuri ale ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
EVAL CORP SRL
si are ca principale obiecte de activitate:- evaluarea proprietatilor imobiliare- evaluarea intreprinderilor- evaluarea activelor financiare- evaluarea bunurilor mobileColectivul este format din experti evaluatori autorizati, membri anevar si cetr, specialisticu experienta in ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC Comodo SRL
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Incaltaminte sport [ Tip firma: Detailist ]
Adidasi, haine sport si casual | Comodo Online Shop livreaza Calitate, stil si identitate in orice localitate din tara prin posta sau curierat rapid. Colectia noastra este atent ... »
Activitate firma: incaltaminte - adidasi - haine
Light Member 17 ani
Locatie: Neamt
 Prezentare firma
LYM Consulting
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Cosmetica/Ingrijire [ Tip firma: Engrosist ]
Suntem importatori de produse cosmetice si de ingrijire corporala din SUA In acest moment predusul de baza este sapunul cu glicerina, mai precis colectia de 40 de sapunuri cu ingrediente naturale Royal Soap.Avem propriul nostru stand in Cluj Napoca pe str Eroilor nr 41 in Familly ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
EVIDENT IMOBILIARE
Domeniul principal: Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare [ Tip firma: Distribuitor ]
Grupului Agentiilor Independente din Romania, si a Uniunii Nationale a Agentilor Imobiliari formate prin liberul nostru consimtamant, fara presiuni juridice sau de alta natura. Suntem un colectiv tanar, dinamic si bine pregatit profesional, iar avantajul colaborarii cu agentia ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC ROCOCO TEAM-IMPEX SRL
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Confectii Distributie, Magazine [ Tip firma: Producator ]
Orice viitoare mamica are acum un loc unde isi poate cumpara cele mai frumoase si lejere haine de gravide. Rococo incearca sa ofere o experienta placuta si relaxanta, o alternativa la cumparaturile ... »
Activitate firma: haine gravide - imbracaminte gravide - haine gravida
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Rizescu srl
Domeniul principal: Imobiliare/Mobiliare » Agentii Imobiliare [ Tip firma: Prestator de servicii ]
necesare pentru a le achizitiona. Masini de Epoca prezinta o colectie de masini cu vechime variind intre 70 si 30 de ani care pot fi achizitonte cu ajutorul site-ului nostru. Consignatie pune la dispozitia dumneavoastra oferte de vanzari pentru diverse alte obiecte, masini sau ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Constanta
 Prezentare firma
sc stark holzer srl
! Cu un colectiv tanar, dorim sa satisfacem pretentiile de ambalare a fiecarui client, pastrand o comunicare permanenta si oferind produse certificate prin calitate si garantie! Pentru orice detalii asteptam sa ne contactati! LIVRAM SI IN ALTE LOCALITATI DIN AFARA JUDETULUI! ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Maramures
 Prezentare firma
Eternit
se poate face cu cheie, cu cod de acces, cu buton, sau telecomanda. Unele modelel aplicabile au incluse temporizator, si led. La modele incastrabile deschiderea poate fi programata electronic, regland timpul de deschidere. Eternit este un brand al Eco Colect SRL ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
M trade srl
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Adezivi [ Tip firma: Engrosist ]
in Dolj si 1 in Gorj) specializate in colectare / sortare deseuri metalice si dorim extinderea activitatii catre distributie&comercializare materiale de constructii. De asemenea, suntem producatori de boltari si livram la comanda, atat boltari cat si masini noi pentru produs ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Dolj
 Prezentare firma
SC BILANCIO SRL
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta management [ Tip firma: Prestator de servicii ]
SC BILANCIO SRL este o societate de contabilitate si expertiza contabila autorizata CECCAR. Infiintata inca din anul 2004 societatea are un colectiv cu un inalt grad de competenta, corectitudine, seriozitate si profesionalism. SC BILANCIO SRL este condus de doamna Expert ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Arad
 Prezentare firma
SC FILPEA SRL
si in intreaga Europa prin prisma produselor pe care le ofera pe piata instaltiilor pentru canalizari si colectarea apelor, mai corect spus pentru tratarea si evacuarea apelor uzate ... »
Activitate firma: fose septice - statii epurare - depozite apa
Light Member 14 ani
Locatie: Harghita
 Prezentare firma
ROAL Consulting SRL
- intocmirea si depunerea dosarelor de pensionare la Oficiile Locale de Pensii; - recrutari de personal , organizarea interviurilor in vederea angajarii; - organizarea negocierilor Contractului Colectiv de Munca ; - intocmirea Contractelor Colective de Munca si ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Cabinet avocatura Angelescu Daniela
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta juridica [ Tip firma: Producator ]
-REPREZENTARE CURTEA DE CONTURI -CONSULTANTA IN DOMENIILE MENTIONATE MAI SUS -CONTRACTE : CONSULTANTA, REDACTARE, NEGOCIERE -CONSULTANTA SI REPREZENTARE IN LITIGII DE FALIMENT -CONSULTANTA AFACERI IMOBILIARE -INTOCMIRE CONTRACTE COLECTIVE SI INDIVIDUALE DE ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
DELADONIS TRANS S.R.L.
luate in calcul. Prin colectarea si sortarea hainelor second-hand cu scopul reutilizarii, am economisi resurse, am reduce problemele ecologice si am crea noi locuri de munca. Scopul ... »
Activitate firma: Depzoit haine - haine Second Hand
Light Member 11 ani
Locatie: Hunedoara
 Prezentare firma
MAKSI GLOBAL LOJISTIK SRL
Domeniul principal: Transporturi » Case expeditie [ Tip firma: Prestator de servicii ]
servicii de transport pe liniile Turcia- Macedonia, Balcani. Incepand cu anul 2012, Maksi Global si-a extins activitatea, deschizand alte doua sedii importante: unul in Romania, la Bucuresti, si ... »
Activitate firma: TRANSPORTMARFA TURCIA ROMANIA - TRANSPORT MARFA EUROPA - grupaje turcia romania
Light Member 11 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
1 MEDIA CONSTRUCT SRL
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Civile [ Tip firma: Producator ]
, mocheta de lux si colectii speciale, mocheta auto, mocheta modulara si rola, mocheta dale, mochete profesionale de acces, mochete antiderapante, avezivi si accesorii de fixare a mochetelor.) Renovari (Lucrari de reparatii, reamenajari, modernizari, consolidari de cladiri civile ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
KIP
suntem pe piata, un colectiv unit cu o crestere sanatoasa. • Avem experienta, dar continuam sa invatam. Credem ca orice problema are o solutie optima. • Oferim clientilor nostrii solutii complete, clasice sau neconventionale. • Distribuim echipamente de ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Electroutilaj
ELECTROUTILAJ este un furnizor important de produse si servicii specifice industriei electrotehnice si de automatizari, beneficiind de o experienta de peste 50 de ani in domeniu. Imaginea sub care se prezinta societatea noastra, este rezultatul activitatii mai multor generatii de specialisti. ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
SC Prima Design Consult SRL
Domeniul principal: Birotica/Papeterie » Consumabile [ Tip firma: Distribuitor ]
colectarea si reprocesarea industriala a cartuselor in Romania, activitate benefica pentru societate si pentru mediul in care traim. ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
815 companii / 33 pagini
25 companii pe pagina.

"colectare" in Produse Hot - 46178 Rezultat(e)