Inscrie firma »

Furnizori arzatoare industriale

Ge La Service
Domeniul principal: Energie/Resurse/Metale » Centrale Termice [ Tip firma: Distribuitor ]
Consultanta, proiectare, executie instalatii termice, comercializare centrale termice, arzatoare gaz metan/g.p.l. si motorina, termoconvectoare pe gaz metan/gpl, generatoare de aer cald industrial, service in garantie si post-garantie, autorizari ISCIR. Instalari in ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Arad
 Prezentare firma
Megaterm S.A.
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Altele [ Tip firma: Distribuitor ]
Gaze (Proiectari, executii in domeniul gazelor naturale, retele si instalatii de gaze naturale, conducte si racorduri de inalta presiune, robineti pentru butelii de inalta presiune si GPL, instalatii de incalzire complete industriale, rezidentiale si stradale, servicii, control gaze ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
BLACK SEA SUPPLIERS
SI DEVIATOARE ROBINETE INDUSTRIALE SISTEME ANTI INCENDIU BATERII SANITARE POMPE HIDROFOARE GRUPURI DE POMPARE FILTRE SI INSTALATII DE DEDURIZARE REZERVOARE APARATE DE AER CONDITIONAT CHILLERE VENTILOCONVECTOARE AEROTERME DESTRATIFICATOARE DE AER GENERATOARE DE AER ... »
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
PIFATI - SA
, colectoare; - Grupuri de pompare cu utilizare casnicã, industrialã ºi de incendiu, hidrofoare casnice ºi industriale, cu debite cuprinse între 2, 5-200 mc/h, ºi presiunea 20-120 mca, echipate cu 1-6 pompe Wilo; - Module de expansie; - Preparator apã caldã ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC FLAME POWER SRL
Solutii tehnice si distributie de arzatoare rezidentiale, arzatoare comerciale, arzatoare industriale, arzatoare de ... »
Activitate firma: arzatoare industriale - arzatoare ulei uzat si vegetal - piese de schimb pentru arzatoare
Buyer Member 12 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC SOREVA SRL
Firma SC SOREVA IMPEX SRL are o experienta de 20 de ani in domeniul instalatiilor termice casnice si industriale si va ofera urmatoarele produse: Arzatoare pentru ... »
Activitate firma: cazane - arzatoare - electropompe
Buyer Member 9 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
SC NOVOINST SRL
Comercializare, montaj, autorizare functionare tuburi radiante cu arzatoare pe gaz si corpuri radiante electrice. Novoinst SRL este distribuitor al intregii game de sisteme de ... »
Activitate firma: tuburi radiante cu arzatoare pe gaz - corpuri radiante electrice - incalzire industriala
Buyer Member 12 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
SC Forpres SRL
Domeniul principal: Energie/Resurse/Metale » Servicii Energetice [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Firma autorizata ISCIR executa montaj, service ecipamente termice, arzatoare, cuptoare, plite industriale, servicii energetice optomizarea costurilor energetice servicii de supravegere iscir furnizare de ehipamente termice si materiale instalatii de la furnizori ... »
Buyer Member 6 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
HIDRO TERM SRL - SATU MARE
Executam instalatii la c-tii industriale , montare de cazane de abur , apa calda sau apa fierbinte . Montare de conducte pentru abur , apa calda sau apa fierbinte , sau alte tipuri de fluide . Statii de pompare sau montare de agregate de cogenerare , instalatii de ... »
Buyer Member 15 ani
Locatie: Satu Mare
 Prezentare firma
VersyCNC Tech SRL
VersyCNC SRL produce si comercializeaza o gama larga de masini industriale controlate de calculator (CNC): - masina de debitat cu plasma - masina de debitat cu oxigaz - masina de ... »
Activitate firma: masini de debitat tabla - masina de gravat - masina de taiat jet de apa
Buyer Member 14 ani
Locatie: Salaj
 Prezentare firma
SC PAJERO SRL
de sisteme de aer conditionat, ventilatoare casnice, ventilatoare axiale si centrifugale, ventilatoare industriale, centrale de climatizare, ventiloconvectoare, aeroterme, instalatii ... »
Activitate firma: CLIMATIZARE VENTILARE - servicii climatizare
Buyer Member 12 ani
Locatie: Bihor
 Prezentare firma
DANFOSS
DANFOSS este una dintre cele mai mari companii industriale din Danemarca. Grupul international este lider in cercetare, dezvoltare si productie, comercializare si service pentru ... »
Activitate firma: echipamente termoficare - incalzire pardoseala
Buyer Member 12 ani
Locatie: Ilfov
 Prezentare firma
LUNA GAZ S.R.L.
Domeniul principal: Masini/Piese » Accesorii [ Tip firma: Producator ]
Technoimpianti si accesorii: pistol de livrare, furtun de livrare de 40 m, contoare MA7 marca SAMPI SEMIREMORCI cu capacitatea de 40.000 l a€“ 45.000 l-50.000 l -pentru transport GPL si IZOBUTAN, cu 2 respectiv 3 axe, marca:Technoimpianti REZERVOARE DE PROPANde diferite capacitati ... »
Buyer Member 12 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC Presto Serv General SRL
parametrilor de functionare a arzatoarelor ; 1. Preluarea reziduurilor petroliere si a uleiurilor uzate (minerale sau vegetale) din rezervoarele supra si subterane ; ... »
Activitate firma: neutralizare reziduurilor petroliere - preluare deseuri
Buyer Member 12 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
 
14 companii / 1 pagini
25 companii pe pagina.

"arzatoare industriale" in Produse Hot - 293 Rezultat(e)