Produse din Condimente si Extracte Aromatice - Galati
Produse si Oferte din Condimente si Extracte Aromatice - Galati
Sare marina extrafina ambalata in cutie 1 kg
societatea noastra comercializeaza sare marina extrafina iodate ambalata la cutie de carton de 1 kg. Sarea este insotita de certificate de conformitate si calitate. Va putem oferi logistica si transport ... »
societatea noastra comercializeaza sare marina extrafina iodate ambalata la cutie de carton de 1 kg. Sarea este insotita de certificate de conformitate si calitate. Va putem oferi logistica si transport ... »
Sare marina
Sare extrafina marina in sac de 25 de kg, iodata neiodata, poate fi in big-bags 1000 kg. transport in orice zona a tarii. ... »
Sare extrafina marina in sac de 25 de kg, iodata neiodata, poate fi in big-bags 1000 kg. transport in orice zona a tarii. ... »
Sare grunjoasa iodata ambalata la saci de 25 kg
societatea noastra importa si vinde sare iodata si neiodata alimentara grunjoasa la sac de 25 de kg, granulatia 1, 2, 3. Pentru cei interesati putem oferi si transport. ... »
societatea noastra importa si vinde sare iodata si neiodata alimentara grunjoasa la sac de 25 de kg, granulatia 1, 2, 3. Pentru cei interesati putem oferi si transport. ... »
Tarhon
Caracteristici: Tarhonul este pus in valoare cel mai bine cand este utilizat in preparatele cu legume fierte, marinate, sosuri pentru fripturi, umpluturi de peste si pasare, maioneza, castraveti murati in otet, sos tartar si salata de castraveti. Utilizare: Se foloseste pentru ... »
Caracteristici: Tarhonul este pus in valoare cel mai bine cand este utilizat in preparatele cu legume fierte, marinate, sosuri pentru fripturi, umpluturi de peste si pasare, maioneza, castraveti murati in otet, sos tartar si salata de castraveti. Utilizare: Se foloseste pentru ... »
Scortisoara pudra
Caracteristici: Scortisoara este originara din sud-estul Asiei, fiind utilizata drept condiment si remediu. Utilizare: Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si patiserie, compoturi, orez sau gris cu ... »
Caracteristici: Scortisoara este originara din sud-estul Asiei, fiind utilizata drept condiment si remediu. Utilizare: Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si patiserie, compoturi, orez sau gris cu ... »
Scortisoara macinata- bio
Descriere : Scortisoara (Cinnamonium zeylanicum) este un copac a carui scoarta se prelucreaza si este utilizata ca si condiment. Creste in India, facand parte din familia dafinului. Actiune terapeutica : Folosita cu regularitate, scortisoara este un remediu pentru: -reducerea nivelului de ... »
Descriere : Scortisoara (Cinnamonium zeylanicum) este un copac a carui scoarta se prelucreaza si este utilizata ca si condiment. Creste in India, facand parte din familia dafinului. Actiune terapeutica : Folosita cu regularitate, scortisoara este un remediu pentru: -reducerea nivelului de ... »
Scortisoara coaja
Caracteristici: Scortisoara este originara din sud-estul Asiei, fiind utilizata drept condiment si remediu. Utilizare: Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si patiserie, compoturi, orez sau gris cu ... »
Caracteristici: Scortisoara este originara din sud-estul Asiei, fiind utilizata drept condiment si remediu. Utilizare: Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si patiserie, compoturi, orez sau gris cu ... »
Rozmarin
Caracteristici: Gustul rozmarinului este rasinos si aromat. Rozmarinul este un condiment clasic al bucatariei mediteraneene dar este folosit totodata si in bucatariile din restul Europei. Utilizare: Se potriveste pentru asezonarea mielului, a vanatului, a carnii de porc si pui. Foarte bun cu ... »
Caracteristici: Gustul rozmarinului este rasinos si aromat. Rozmarinul este un condiment clasic al bucatariei mediteraneene dar este folosit totodata si in bucatariile din restul Europei. Utilizare: Se potriveste pentru asezonarea mielului, a vanatului, a carnii de porc si pui. Foarte bun cu ... »
Piper negru boabe
Caracteristici: Folosit si cultivat pe toate continentele, piperul negru este cel mai comun dintre condimente. Este un antibiotic natural, sursa de fibre, potasiu, fier, vitamina C si K. Utilizare: Poate fi folosit intreg sau macinat, pentru condimentarea diverselor preparate culinare. ... »
Caracteristici: Folosit si cultivat pe toate continentele, piperul negru este cel mai comun dintre condimente. Este un antibiotic natural, sursa de fibre, potasiu, fier, vitamina C si K. Utilizare: Poate fi folosit intreg sau macinat, pentru condimentarea diverselor preparate culinare. ... »
Oregano
Caracteristici: Condiment clasic al sosurilor de paste si pizza, deci foarte utilizat in bucataria italiana, oregano este prezent si in bucataria greceasca, unde il intalnim de la salata greceasca la preparate din peste. Oregano se asociaza bine cu mancarurile de legume pregatite din dovlecei, ... »
Caracteristici: Condiment clasic al sosurilor de paste si pizza, deci foarte utilizat in bucataria italiana, oregano este prezent si in bucataria greceasca, unde il intalnim de la salata greceasca la preparate din peste. Oregano se asociaza bine cu mancarurile de legume pregatite din dovlecei, ... »
Nucsoara macinata
Caracteristici: Candva unul dintre cele mai scumpe condimente, nucsoara are o aroma foarte fina, dulce si iute totodata. Utilizare: In Romania se foloseste mai mult la aromarea vinului fiert sau a turtei dulci, iar in tarile de origine la amestecurile de curry. In doze mici, nucsoara este ... »
Caracteristici: Candva unul dintre cele mai scumpe condimente, nucsoara are o aroma foarte fina, dulce si iute totodata. Utilizare: In Romania se foloseste mai mult la aromarea vinului fiert sau a turtei dulci, iar in tarile de origine la amestecurile de curry. In doze mici, nucsoara este ... »
Mustar seminte
Actiune: Semintele de mustar ajuta la reducerea colesterolului rai, combaterea constipatiei si in uz extern la ameliorarea afectiunilor respiratorii. Utilizare: Se folosesc in compozitia diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri sau ... »
Actiune: Semintele de mustar ajuta la reducerea colesterolului rai, combaterea constipatiei si in uz extern la ameliorarea afectiunilor respiratorii. Utilizare: Se folosesc in compozitia diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri sau ... »
Maghiran
Utilizare: Se foloseste pentru condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate si sosuri. Se poate consuma si sub forma de pulbere, macerat la rece sau ceai (infuzie: 1 lingurita de maghiran la 200 ml de apa fierbinte, ... »
Utilizare: Se foloseste pentru condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate si sosuri. Se poate consuma si sub forma de pulbere, macerat la rece sau ceai (infuzie: 1 lingurita de maghiran la 200 ml de apa fierbinte, ... »
Mac seminte
Caracteristici: Semintele de mac sunt bogate in minerale " calciu, magneziu, fier si cupru . Utilizare: Se foloseste pentru condimentarea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema si cereale, salate de cruditati, produse de patiserie. ... »
Caracteristici: Semintele de mac sunt bogate in minerale " calciu, magneziu, fier si cupru . Utilizare: Se foloseste pentru condimentarea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema si cereale, salate de cruditati, produse de patiserie. ... »
Ienibahar
Caracteristici: Ienibaharul mai este cunoscut si sub numele de piper jamaican, kurundu, pimenta sau piper cu aroma de cuisoare. Utilizare: Se foloseste la condimentarea sau aromatizarea diferitelor preparate: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si muraturi. ... »
Caracteristici: Ienibaharul mai este cunoscut si sub numele de piper jamaican, kurundu, pimenta sau piper cu aroma de cuisoare. Utilizare: Se foloseste la condimentarea sau aromatizarea diferitelor preparate: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si muraturi. ... »
Ghimbir -bio
Mod de preparare : Ghimbirul este poate cel mai versatil condiment, fiind folosit in absolut toate tipurile de mancaruri, de la sosuri, supe, feluri principale, pana la deserturi si bauturi Beneficii : Este un foarte bun stimulent stomahic, cu actiune benefica asupra cavitatii gastrice; Calmant ... »
Mod de preparare : Ghimbirul este poate cel mai versatil condiment, fiind folosit in absolut toate tipurile de mancaruri, de la sosuri, supe, feluri principale, pana la deserturi si bauturi Beneficii : Este un foarte bun stimulent stomahic, cu actiune benefica asupra cavitatii gastrice; Calmant ... »
Ghimbir
Caracteristici: Ghimbirul are proprietati tonice, revitalizante, afrodisiace. Utilizare: Ghimbirul poate fi folosit atat in scop terapeutic, cat si culinar. Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si ... »
Caracteristici: Ghimbirul are proprietati tonice, revitalizante, afrodisiace. Utilizare: Ghimbirul poate fi folosit atat in scop terapeutic, cat si culinar. Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si ... »
Dafin
Caracteristici: Dafinul este o planta aromatica originara din zona mediteraneana, utilizat drept condiment si remediu. Utilizare: Se folosesc pentru condimentarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si muraturi. ... »
Caracteristici: Dafinul este o planta aromatica originara din zona mediteraneana, utilizat drept condiment si remediu. Utilizare: Se folosesc pentru condimentarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si muraturi. ... »
Curry
Caracteristici: Amestec oriental de condimente: turmeric, chimion, coriandru, schinduf seminte, patrunjel, chilly, usturoi, fenicul. Utilizare: Curry poate fi folosit pentru orez si preparate din carne alba. ... »
Caracteristici: Amestec oriental de condimente: turmeric, chimion, coriandru, schinduf seminte, patrunjel, chilly, usturoi, fenicul. Utilizare: Curry poate fi folosit pentru orez si preparate din carne alba. ... »
Cuisoare
Caracteristici: Cuisoarele sunt o sursa de mangan, vitamina C, acizi grasi omega 3, calciu si magneziu. Actiune: Consumate cu regularitate, intaresc sistemul imunitar, ajuta digestia si sunt eficiente impotriva viermilor intestinali. Utilizare: Se folosesc la condimentarea diferitelor ... »
Caracteristici: Cuisoarele sunt o sursa de mangan, vitamina C, acizi grasi omega 3, calciu si magneziu. Actiune: Consumate cu regularitate, intaresc sistemul imunitar, ajuta digestia si sunt eficiente impotriva viermilor intestinali. Utilizare: Se folosesc la condimentarea diferitelor ... »
Coriandru fructe
Caracteristici: Coriandrul este bogat in: aminoacizi, uleiuri esentiale, vitamine (mai ales A si C), dar si in minerale, precum fosforul. Actiune: Ajuta la normalizarea colesterolului, calmeaza crampele abdominale, previne balonarile sau diareea, favorizeaza secretia biliara. Utilizare: Se ... »
Caracteristici: Coriandrul este bogat in: aminoacizi, uleiuri esentiale, vitamine (mai ales A si C), dar si in minerale, precum fosforul. Actiune: Ajuta la normalizarea colesterolului, calmeaza crampele abdominale, previne balonarile sau diareea, favorizeaza secretia biliara. Utilizare: Se ... »
Cimbru
Caracteristici: Cimbrul este bogat in vitamina A si E, zinc, calciu si potasiu. Actiune: Are proprietati antioxidante si antiseptice si actioneaza in boli precum tusea uscata, laringita, bronsita sau astmul. Contribuie la refacerea digestiei in caz de diaree si elimina crampele. Utilizare: ... »
Caracteristici: Cimbrul este bogat in vitamina A si E, zinc, calciu si potasiu. Actiune: Are proprietati antioxidante si antiseptice si actioneaza in boli precum tusea uscata, laringita, bronsita sau astmul. Contribuie la refacerea digestiei in caz de diaree si elimina crampele. Utilizare: ... »
Chimen fructe
Caracteristici: Chimenul este bogat in vitamina A, B3, B9, C, E si minerale: fier, zinc si potasiu. Actiune: Chimenul combate inflamatiile intestinale, calmeaza durerile de stomac, fluidifica secretiile bronsice si are efecte benefice asupra bolilor de inima. Utilizare: Se foloseste la ... »
Caracteristici: Chimenul este bogat in vitamina A, B3, B9, C, E si minerale: fier, zinc si potasiu. Actiune: Chimenul combate inflamatiile intestinale, calmeaza durerile de stomac, fluidifica secretiile bronsice si are efecte benefice asupra bolilor de inima. Utilizare: Se foloseste la ... »
Cardamon intreg verde
Caracteristici: Considerat unul dintre cele mai pretioase condimente orientale, se caracterizeaza printr-un gust bogat, specific. Utilizare: Poate fi folosit intreg sau macinat, sub forma de pulbere, in cafea sau ceai, pentru prajituri, dar si pentru diverse preparate culinare. ... »
Caracteristici: Considerat unul dintre cele mai pretioase condimente orientale, se caracterizeaza printr-un gust bogat, specific. Utilizare: Poate fi folosit intreg sau macinat, sub forma de pulbere, in cafea sau ceai, pentru prajituri, dar si pentru diverse preparate culinare. ... »
Cacao pudra- bio
Descriere : � Pudra de cacao este un produs fin macinat, obtinut din turtele rezultate la presarea miezului boabelor de cacao. Mod de preparare : Acest produs se intrebuinteaza in amestec cu zahar, cu apa fierbinte sau cu lapte, la prepararea bauturilor de cacao ( la o cana utilizandu-se 5-10 g ... »
Descriere : � Pudra de cacao este un produs fin macinat, obtinut din turtele rezultate la presarea miezului boabelor de cacao. Mod de preparare : Acest produs se intrebuinteaza in amestec cu zahar, cu apa fierbinte sau cu lapte, la prepararea bauturilor de cacao ( la o cana utilizandu-se 5-10 g ... »
36 Produse / 2 pagini
12
Produse recomandate
a - b Alba
|
Altele
|
Arad
|
Arges
|
Bacau
|
Bihor
|
Bistrita-Nasaud
|
Botosani
|
Braila
|
Brasov
|
Bucuresti
|
Buzau
|
c - d Calarasi | Caras severin | Cluj | Constanta | Covasna | Dambovita | Dolj |
g - i Galati | Giurgiu | Gorj | Harghita | Hunedoara | Ialomita | Iasi | Ilfov |
m - p Maramures | Mehedinti | Mures | Neamt | Olt | Prahova |
s - v Salaj | Satu Mare | Sibiu | Suceava | Teleorman | Timis | Tulcea | Valcea | Vaslui | Vrancea | Toate judetele
c - d Calarasi | Caras severin | Cluj | Constanta | Covasna | Dambovita | Dolj |
g - i Galati | Giurgiu | Gorj | Harghita | Hunedoara | Ialomita | Iasi | Ilfov |
m - p Maramures | Mehedinti | Mures | Neamt | Olt | Prahova |
s - v Salaj | Satu Mare | Sibiu | Suceava | Teleorman | Timis | Tulcea | Valcea | Vaslui | Vrancea | Toate judetele