Inscrie firma »

Produse din Condimente si Extracte Aromatice - Galati

Produse si Oferte din Condimente si Extracte Aromatice - Galati

Sare marina extrafina ambalata in cutie 1 kgSare marina extrafina ambalata in cutie 1 kg
Sare marina extrafina ambalata in cutie 1 kg

societatea noastra comercializeaza sare marina extrafina iodate ambalata la cutie de carton de 1 kg. Sarea este insotita de certificate de conformitate si calitate. Va putem oferi logistica si transport ... »
Light Member 13 ani
Galati
 Contacteaza acum
Sare marinaSare marina
Sare marina

Sare extrafina marina in sac de 25 de kg, iodata neiodata, poate fi in big-bags 1000 kg. transport in orice zona a tarii. ... »
Light Member 13 ani
Galati
 Contacteaza acum
Sare grunjoasa iodata ambalata la saci de 25 kgSare grunjoasa iodata ambalata la saci de 25 kg
Sare grunjoasa iodata ambalata la saci de 25 kg

societatea noastra importa si vinde sare iodata si neiodata alimentara grunjoasa la sac de 25 de kg, granulatia 1, 2, 3. Pentru cei interesati putem oferi si transport. ... »
Light Member 13 ani
Galati
 Contacteaza acum
TarhonTarhon
Tarhon

Caracteristici: Tarhonul este pus in valoare  cel mai bine cand este utilizat  in preparatele cu legume fierte,   marinate, sosuri pentru fripturi, umpluturi de peste si pasare, maioneza, castraveti murati in otet, sos tartar si salata de castraveti. Utilizare: Se foloseste pentru ... »
Scortisoara pudraScortisoara pudra
Scortisoara pudra

Caracteristici: Scortisoara este originara din sud-estul Asiei, fiind utilizata drept condiment si remediu. Utilizare: Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si patiserie, compoturi, orez sau gris cu ... »
Scortisoara macinata- bioScortisoara macinata- bio
Scortisoara macinata- bio

Descriere : Scortisoara (Cinnamonium zeylanicum) este un copac a carui scoarta se prelucreaza si este utilizata ca si condiment. Creste in India, facand parte din familia dafinului. Actiune terapeutica : Folosita cu regularitate, scortisoara este un remediu pentru: -reducerea nivelului de ... »
Scortisoara coajaScortisoara coaja
Scortisoara coaja

Caracteristici: Scortisoara este originara din sud-estul Asiei, fiind utilizata drept condiment si remediu. Utilizare: Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si patiserie, compoturi, orez sau gris cu ... »
RozmarinRozmarin
Rozmarin

Caracteristici: Gustul rozmarinului este rasinos si aromat. Rozmarinul este un condiment clasic al bucatariei mediteraneene dar este folosit totodata si in bucatariile din restul Europei. Utilizare: Se potriveste pentru asezonarea mielului, a vanatului, a carnii de porc si pui. Foarte bun cu ... »
Piper negru boabePiper negru boabe
Piper negru boabe

Caracteristici: Folosit si cultivat pe toate continentele, piperul negru este cel mai comun dintre condimente. Este un antibiotic natural, sursa de fibre, potasiu, fier, vitamina C si K. Utilizare: Poate fi folosit intreg sau macinat, pentru condimentarea diverselor preparate culinare. ... »
OreganoOregano
Oregano

Caracteristici: Condiment clasic al sosurilor de paste si pizza, deci foarte utilizat in bucataria italiana, oregano este prezent si in bucataria greceasca, unde il intalnim de la salata greceasca la preparate din peste. Oregano se asociaza bine cu mancarurile de legume pregatite din dovlecei, ... »
Nucsoara macinataNucsoara macinata
Nucsoara macinata

Caracteristici: Candva unul dintre cele mai scumpe condimente, nucsoara are o aroma foarte fina, dulce si iute totodata. Utilizare: In Romania se foloseste mai mult la aromarea vinului fiert sau a turtei dulci, iar in tarile de origine la amestecurile de curry. In doze mici, nucsoara este ... »
Mustar seminteMustar seminte
Mustar seminte

Actiune: Semintele de mustar ajuta la reducerea colesterolului rai, combaterea constipatiei si in uz extern la ameliorarea afectiunilor respiratorii. Utilizare: Se folosesc in compozitia diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri sau ... »
MaghiranMaghiran
Maghiran

Utilizare: Se foloseste pentru condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate si sosuri. Se poate consuma si sub forma de pulbere, macerat la rece sau ceai (infuzie: 1 lingurita de maghiran la 200 ml de apa fierbinte, ... »
Mac seminteMac seminte
Mac seminte

Caracteristici: Semintele de mac sunt bogate in minerale " calciu, magneziu, fier si cupru . Utilizare: Se foloseste pentru condimentarea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema si cereale, salate de cruditati, produse de patiserie. ... »
IenibaharIenibahar
Ienibahar

Caracteristici: Ienibaharul mai este cunoscut si sub numele de piper jamaican, kurundu, pimenta sau piper cu aroma de cuisoare. Utilizare: Se foloseste la condimentarea sau aromatizarea diferitelor preparate: supe, ciorbe, sufleuri de legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si muraturi. ... »
Ghimbir -bioGhimbir -bio
Ghimbir -bio

Mod de preparare : Ghimbirul este poate cel mai versatil condiment, fiind folosit in absolut toate tipurile de mancaruri, de la sosuri, supe, feluri principale, pana la deserturi si bauturi Beneficii : Este un foarte bun stimulent stomahic, cu actiune benefica asupra cavitatii gastrice; Calmant ... »
GhimbirGhimbir
Ghimbir

Caracteristici: Ghimbirul are proprietati tonice, revitalizante, afrodisiace. Utilizare: Ghimbirul poate fi folosit atat in scop terapeutic, cat si culinar. Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, in combinatii cu crema sau cereale, salate de cruditati, produse de panificatie si ... »
DafinDafin
Dafin

Caracteristici: Dafinul este o planta aromatica originara din zona mediteraneana, utilizat drept condiment si remediu. Utilizare: Se folosesc pentru condimentarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si muraturi. ... »
CurryCurry
Curry

Caracteristici: Amestec oriental de condimente: turmeric, chimion, coriandru, schinduf seminte, patrunjel, chilly, usturoi, fenicul. Utilizare: Curry poate fi folosit pentru orez si preparate din carne alba. ... »
CuisoareCuisoare
Cuisoare

Caracteristici: Cuisoarele sunt o sursa de mangan, vitamina C, acizi grasi omega 3, calciu si magneziu. Actiune: Consumate cu regularitate, intaresc sistemul imunitar, ajuta digestia si sunt eficiente impotriva viermilor intestinali. Utilizare: Se folosesc la condimentarea diferitelor ... »
Coriandru fructeCoriandru fructe
Coriandru fructe

Caracteristici: Coriandrul este bogat in: aminoacizi, uleiuri esentiale, vitamine (mai ales A si C), dar si in minerale, precum fosforul. Actiune: Ajuta la normalizarea colesterolului, calmeaza crampele abdominale, previne balonarile sau diareea, favorizeaza secretia biliara. Utilizare: Se ... »
CimbruCimbru
Cimbru

Caracteristici: Cimbrul este bogat in vitamina A si E, zinc, calciu si potasiu. Actiune: Are proprietati antioxidante si antiseptice si actioneaza in boli precum tusea uscata, laringita, bronsita sau astmul. Contribuie la refacerea digestiei in caz de diaree si elimina crampele. Utilizare: ... »
Chimen fructeChimen fructe
Chimen fructe

Caracteristici: Chimenul este bogat in vitamina A, B3, B9, C, E si minerale: fier, zinc si potasiu. Actiune: Chimenul combate inflamatiile intestinale, calmeaza durerile de stomac, fluidifica secretiile bronsice si are efecte benefice asupra bolilor de inima. Utilizare: Se foloseste la ... »
Cardamon intreg verdeCardamon intreg verde
Cardamon intreg verde

Caracteristici: Considerat unul dintre cele mai pretioase condimente orientale, se caracterizeaza printr-un gust bogat, specific. Utilizare: Poate fi folosit intreg sau macinat, sub forma de pulbere, in cafea sau ceai, pentru prajituri, dar si pentru diverse preparate culinare. ... »
Cacao pudra- bioCacao pudra- bio
Cacao pudra- bio

Descriere : �  Pudra de cacao este un produs fin macinat, obtinut din turtele rezultate la presarea miezului boabelor de cacao. Mod de preparare : Acest produs se intrebuinteaza in amestec cu zahar, cu apa fierbinte sau cu lapte, la prepararea bauturilor de cacao ( la o cana utilizandu-se 5-10 g ... »
36 Produse / 2 pagini
Pagina anterioara12