Produse din Material saditor - Bucuresti
Produse si Oferte din Material saditor - Bucuresti
Tecamin Raiz
TECAMIN RAIZ este un biofertilizant pentru rasaduri, avand urmatoarele beneficii: Biostimulent pentru dezvoltarea radiculara. Imbunatateste germinatia si rasarirea. Stimuleaza cresterea ramificatiilor radiculare si a perisorilor absorbanti. Contine microelemente Instructiuni ... »
TECAMIN RAIZ este un biofertilizant pentru rasaduri, avand urmatoarele beneficii: Biostimulent pentru dezvoltarea radiculara. Imbunatateste germinatia si rasarirea. Stimuleaza cresterea ramificatiilor radiculare si a perisorilor absorbanti. Contine microelemente Instructiuni ... »
Rizomi miscanthus, planta energetica
Cultura de miscanthus este o cultura foarte rentabila! Plantezi o data si recoltezi in fiecare an! Timp de 25 de ani! Cultura de Miscanthus este una foarte ecologica si economica: dupa stabilirea marimii terenului si a culturii, nu sunt necesare niciun fel de prelucrari sau de ingrijiri ale ... »
Cultura de miscanthus este o cultura foarte rentabila! Plantezi o data si recoltezi in fiecare an! Timp de 25 de ani! Cultura de Miscanthus este una foarte ecologica si economica: dupa stabilirea marimii terenului si a culturii, nu sunt necesare niciun fel de prelucrari sau de ingrijiri ale ... »
WHITE FLAME
Soi nou, apiren, extratimpuriu, creat de catre grupa de selectioneri ai Universitatii Frezno, California. Soiul este viguros, produce recolte inalte de struguri mari cu un termen de coacere foarte timpuriu; bobul - de marime mijlocie, la coacerea deplina de culoarea mramorei albe, ... »
Soi nou, apiren, extratimpuriu, creat de catre grupa de selectioneri ai Universitatii Frezno, California. Soiul este viguros, produce recolte inalte de struguri mari cu un termen de coacere foarte timpuriu; bobul - de marime mijlocie, la coacerea deplina de culoarea mramorei albe, ... »
VICTORIA
Victoria – soi de struguri de masã cu un termen de coacere timpuriu, creat în România de cãtre selecþionerul Victoria Lepãdatu. Strugurii sunt mari, cilindro-conici, aripaþi. Bobiþele – foarte mari, albe sau verzi-gãlbui ... »
Victoria – soi de struguri de masã cu un termen de coacere timpuriu, creat în România de cãtre selecþionerul Victoria Lepãdatu. Strugurii sunt mari, cilindro-conici, aripaþi. Bobiþele – foarte mari, albe sau verzi-gãlbui ... »
THOMPSON SEEDLES
Cel mai rãspîndit soi de masã din SUA. Este o clonã americanã a soiului Kiºmiº Alb.De la deschiderea mugurilor pînã la coacerea deplinã, trec 135-145 de zile. Butucii au o creºtere viguroasã. Maturarea lãstarilor este ... »
Cel mai rãspîndit soi de masã din SUA. Este o clonã americanã a soiului Kiºmiº Alb.De la deschiderea mugurilor pînã la coacerea deplinã, trec 135-145 de zile. Butucii au o creºtere viguroasã. Maturarea lãstarilor este ... »
TALISMAN
Talisman - soi nou de struguri, rezistent la maladii ºi îngheþuri. Termenul de coacere: timpuriu-mijlociu (127-135 zile). Florile sunt de tipul funcþional-femenin, se polenizeazã bine. Strugurii au o densitate medie, uneori - rari; majoritatea au formã ... »
Talisman - soi nou de struguri, rezistent la maladii ºi îngheþuri. Termenul de coacere: timpuriu-mijlociu (127-135 zile). Florile sunt de tipul funcþional-femenin, se polenizeazã bine. Strugurii au o densitate medie, uneori - rari; majoritatea au formã ... »
SUMMER MUSCAT
Summer muscat – soi de struguri fãrã seminþe, hibrid complex vitis vinifera. Perioada de maturitate timpurie. Butucii au o vigoare de creºtere mare. Strugurii sunt medii, greutatea 150-250 gr, conici-alungite, lacºi. Boabele ovale, albe, сu o ... »
Summer muscat – soi de struguri fãrã seminþe, hibrid complex vitis vinifera. Perioada de maturitate timpurie. Butucii au o vigoare de creºtere mare. Strugurii sunt medii, greutatea 150-250 gr, conici-alungite, lacºi. Boabele ovale, albe, сu o ... »
SAUVIGNON
Soi cultivat la început în regiunea Bordeaux (Franþa), actualmente larg rãspîndit în toate zonele viticole. Este un soi de preþ pentru fabricarea vinurilor de calitate superioarã cu aromã pronunþatã de coacãz negru ºi ... »
Soi cultivat la început în regiunea Bordeaux (Franþa), actualmente larg rãspîndit în toate zonele viticole. Este un soi de preþ pentru fabricarea vinurilor de calitate superioarã cu aromã pronunþatã de coacãz negru ºi ... »
RUBY SEEDLES
Creat în rezultatul încruciºãrii soiurilor Emperor ºi Pirovano 75. Butucii au o creºtere viguroasã ºi sunt foarte productivi. De la deschiderea mugurilor pînã la coacerea tehnologicã trec 150-155 zile. Perioada de coacere este ... »
Creat în rezultatul încruciºãrii soiurilor Emperor ºi Pirovano 75. Butucii au o creºtere viguroasã ºi sunt foarte productivi. De la deschiderea mugurilor pînã la coacerea tehnologicã trec 150-155 zile. Perioada de coacere este ... »
Riesling de Rhin
Soi de origine germanã, cultivat la început în vãile Rhinului, actualmente larg rãspîndit în diferite þãri ale Europei Centrale ºi de Nord. Este un soi european din cele mai rezistente la îngheþuri. Se foloseºte pentru ... »
Soi de origine germanã, cultivat la început în vãile Rhinului, actualmente larg rãspîndit în diferite þãri ale Europei Centrale ºi de Nord. Este un soi european din cele mai rezistente la îngheþuri. Se foloseºte pentru ... »
RED GLOBE
În prezent acest soi a cucerit o largã popularutate în întreaga lume, Suprafeþele lui cresc progresiv. Are cele mai mari bobiþe ºi chiar dacã sunt cu seminþe, concureazã cu succes pe piaþã alãturi de soiurile ... »
În prezent acest soi a cucerit o largã popularutate în întreaga lume, Suprafeþele lui cresc progresiv. Are cele mai mari bobiþe ºi chiar dacã sunt cu seminþe, concureazã cu succes pe piaþã alãturi de soiurile ... »
PREZENTABIL
Prezentabil – soi de masã cu o rezistenþã sporitã la boli ºi îngheþuri. Se coace la mijlocul lunii august. Dupã aspectul exterior al strugurilor ºi al bobiþelor, aminteºte de soiul Pleven. Strugurii sunt conici, cu o ... »
Prezentabil – soi de masã cu o rezistenþã sporitã la boli ºi îngheþuri. Se coace la mijlocul lunii august. Dupã aspectul exterior al strugurilor ºi al bobiþelor, aminteºte de soiul Pleven. Strugurii sunt conici, cu o ... »
PODAROC ZAPOROJIA
Podaroc Zaporojiu - soi de struguri creat de selecþionerii din Ucraina. Termenul de coacere este mediu. Butucul este cu creºtere viguroasã. Strugurii mari: 600-900 g, conici sau cilindro-conici. Densitatea boabelor: compactã sau rarã. Bobiþele sunt foarte ... »
Podaroc Zaporojiu - soi de struguri creat de selecþionerii din Ucraina. Termenul de coacere este mediu. Butucul este cu creºtere viguroasã. Strugurii mari: 600-900 g, conici sau cilindro-conici. Densitatea boabelor: compactã sau rarã. Bobiþele sunt foarte ... »
ORIGINAL
Original - soi de vie de masã cu termenul de coacere mediu-tîrziu (135-145 zile), cu creºtere viguroasã. Strugurii sunt mari (400-600 g), conici, cu o densitate moderatã sau rari. Bobiþele mari sau foarte mari, alb-roze sau roze din partea soarelui, cu aspect ... »
Original - soi de vie de masã cu termenul de coacere mediu-tîrziu (135-145 zile), cu creºtere viguroasã. Strugurii sunt mari (400-600 g), conici, cu o densitate moderatã sau rari. Bobiþele mari sau foarte mari, alb-roze sau roze din partea soarelui, cu aspect ... »
NIAGARA
Soi de origine americanã. A fost obþinut în statul New York în rezultatul încruciºãrii soiurilor Concord ºi Kassadu. Maturitatea de consum a strugurilor este cu aproximativ 10 zile înainte de soiul Concord. Butucii posedã vigoare de ... »
Soi de origine americanã. A fost obþinut în statul New York în rezultatul încruciºãrii soiurilor Concord ºi Kassadu. Maturitatea de consum a strugurilor este cu aproximativ 10 zile înainte de soiul Concord. Butucii posedã vigoare de ... »
MUSCAT DE HAMBURG
Patria acestui soi este Anglia. Strugurii sunt de mãrime mijlocie, conici, uneori aripaþi, dispersaþi, cu masa medie de 300 g. Boabele sunt de mãrime mijlocie sau mari, de formã elipsoidalã, cu masa medie 4, 5 g; pieliþa subþire, de culoare ... »
Patria acestui soi este Anglia. Strugurii sunt de mãrime mijlocie, conici, uneori aripaþi, dispersaþi, cu masa medie de 300 g. Boabele sunt de mãrime mijlocie sau mari, de formã elipsoidalã, cu masa medie 4, 5 g; pieliþa subþire, de culoare ... »
MONNUKA
Monukka reprezintã o mutaþie muguralã a soiului Kiºmiº Negru. Existã un ºir de clone de perspectivã, în special Black Monukka. De la dezmugurire ºi pînã la coacerea tehnologicã a strugurilor trec 145-155 zile. Butucii ... »
Monukka reprezintã o mutaþie muguralã a soiului Kiºmiº Negru. Existã un ºir de clone de perspectivã, în special Black Monukka. De la dezmugurire ºi pînã la coacerea tehnologicã a strugurilor trec 145-155 zile. Butucii ... »
MOLDOVA
Moldova este un soi de struguri de masã cu o perioadã tîrzie de coacere (sfîrºitul lui septembrie). Are frunzele mari, rotungite, cu cinci lobi, cu marginea aproape întreagã sau cu inciziuni nu prea mari. Pe suprafaþa inferioarã a limbului ... »
Moldova este un soi de struguri de masã cu o perioadã tîrzie de coacere (sfîrºitul lui septembrie). Are frunzele mari, rotungite, cu cinci lobi, cu marginea aproape întreagã sau cu inciziuni nu prea mari. Pe suprafaþa inferioarã a limbului ... »
MERLO
Soi de origine franceza, cultivat la inceput in Bordeaux, actual foarte raspindit in diferite zone viticole din lume. Serveste pentru producerea vinurilor rosii de masa de marca si cupaj. Strugurii sunt de marime mijlocie; piramidali, aripati, mai mult sau mai putin dispersati, cu peduncul de ... »
Soi de origine franceza, cultivat la inceput in Bordeaux, actual foarte raspindit in diferite zone viticole din lume. Serveste pentru producerea vinurilor rosii de masa de marca si cupaj. Strugurii sunt de marime mijlocie; piramidali, aripati, mai mult sau mai putin dispersati, cu peduncul de ... »
MECITA
Mecita - soi de masã apiren (fãrã seminþe). Strugurii sunt de mãrime medie sau mari, cilindro-conici, deseori aripaþi, rari sau semidenºi la boabe. Masa medie a strugurilor este de 310 g. Bobiþele sunt de mãrime medie, ovale, roz-verzui, ... »
Mecita - soi de masã apiren (fãrã seminþe). Strugurii sunt de mãrime medie sau mari, cilindro-conici, deseori aripaþi, rari sau semidenºi la boabe. Masa medie a strugurilor este de 310 g. Bobiþele sunt de mãrime medie, ovale, roz-verzui, ... »
LORA
Butucii posedã o dezvoltare viguroasã; strugurii au formã lati-conicã sau cilindro-conicã; densitatea medie, uneori rarã, sunt mari ºi foarte mari, cîntãresc circa 600 – 800 grame. Bobiþele sunt ovale, de culoare ... »
Butucii posedã o dezvoltare viguroasã; strugurii au formã lati-conicã sau cilindro-conicã; densitatea medie, uneori rarã, sunt mari ºi foarte mari, cîntãresc circa 600 – 800 grame. Bobiþele sunt ovale, de culoare ... »
LOOSE PERLETE
Este un clon al soiului Perlette ce se caracterizeazã prin struguri mai mari. Soiul este apiren, cu un termen de coacere timpuriu. Suma temperaturilor active constituie 2000-2100 º C. Butucii au o creºtere viguroasã ºi au frunzele frumoase. Strugurii sunt de ... »
Este un clon al soiului Perlette ce se caracterizeazã prin struguri mai mari. Soiul este apiren, cu un termen de coacere timpuriu. Suma temperaturilor active constituie 2000-2100 º C. Butucii au o creºtere viguroasã ºi au frunzele frumoase. Strugurii sunt de ... »
KARABURNU
Este unul din cele mai vechi si raspindite soiuri de masa. Sinonime: Afuz Ali, Aleppo s. a. Evident ca acest soi este de origine estica, probabil din Siria, a capatat o larga raspindire in toate tarile viticole mediteraniene. Ciorcinii sunt mari, alungiti, piramidali sau cilindrici, cu una sau ... »
Este unul din cele mai vechi si raspindite soiuri de masa. Sinonime: Afuz Ali, Aleppo s. a. Evident ca acest soi este de origine estica, probabil din Siria, a capatat o larga raspindire in toate tarile viticole mediteraniene. Ciorcinii sunt mari, alungiti, piramidali sau cilindrici, cu una sau ... »
ITALIA
Soi de struguri de masa creat in Italia de catre profesorul A. Pirovano in anul 1911 in rezultatul incrucisarii soiurilor Bican si Muscat de Hamburg. Este unul din cele mai bune soiuri de struguri de masa din lume. Strugurul este mare, de forma conico-piramidala, cu una sau doua aripi; masa medie ... »
Soi de struguri de masa creat in Italia de catre profesorul A. Pirovano in anul 1911 in rezultatul incrucisarii soiurilor Bican si Muscat de Hamburg. Este unul din cele mai bune soiuri de struguri de masa din lume. Strugurul este mare, de forma conico-piramidala, cu una sau doua aripi; masa medie ... »
IALOVENSKII USTOICEVII
Ialovenskii Ustoicivii, soi de masã. Perioada de coacere tîrzie. De la deschiderea mugurilor ºi pînã la mãturarea tehnologicã în regiunea Chiºinãului decurge 153 zile la suma temperaturilor active 2900-3000°С. Butucii sunt ... »
Ialovenskii Ustoicivii, soi de masã. Perioada de coacere tîrzie. De la deschiderea mugurilor ºi pînã la mãturarea tehnologicã în regiunea Chiºinãului decurge 153 zile la suma temperaturilor active 2900-3000°С. Butucii sunt ... »
49 Produse / 2 pagini
12
Produse recomandate
a - b Alba
|
Altele
|
Arad
|
Arges
|
Bacau
|
Bihor
|
Bistrita-Nasaud
|
Botosani
|
Braila
|
Brasov
|
Bucuresti
|
Buzau
|
c - d Calarasi | Caras severin | Cluj | Constanta | Covasna | Dambovita | Dolj |
g - i Galati | Giurgiu | Gorj | Harghita | Hunedoara | Ialomita | Iasi | Ilfov |
m - p Maramures | Mehedinti | Mures | Neamt | Olt | Prahova |
s - v Salaj | Satu Mare | Sibiu | Suceava | Teleorman | Timis | Tulcea | Valcea | Vaslui | Vrancea | Toate judetele
c - d Calarasi | Caras severin | Cluj | Constanta | Covasna | Dambovita | Dolj |
g - i Galati | Giurgiu | Gorj | Harghita | Hunedoara | Ialomita | Iasi | Ilfov |
m - p Maramures | Mehedinti | Mures | Neamt | Olt | Prahova |
s - v Salaj | Satu Mare | Sibiu | Suceava | Teleorman | Timis | Tulcea | Valcea | Vaslui | Vrancea | Toate judetele