Inscrie firma »

Catalog Firme, Firme Cluj, Litera Y

CAUTARE AVANSATA
Tip companie:
Localitate:
Alfabetic:
Yemaya srl
yemaya srl
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Accesorii cosmetice [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Salon Yemaya iti ofera o gama cat mai larga de servicii, astfel incat orice problema corporala, faciala, par sau unghii cu care te confrunti sa poata fi rezolvata. Vei beneficia de servicii de coafor, frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica, tratamente corporale la cele mai mici preturi din ... »
Buyer Member 3 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
Yin Vision
Yin Vision
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Rochii de Mireasa [ Tip firma: Producator ]
Atelier de creatie - rochii de mireasa si de ocazie, modele unicat sau la comanda, accesorii (voaluri, manusi, posetute, pernute pt. verighete, cape, bolerouri etc) la preturi de producator. Inchiriem rochii de mireasa (350-800 ron). Pentru programari va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefo ... »
Buyer Member 3 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
YLI Eternit Acces
YLI Eternit Acces
Firma noastra se ocupa, in principal, cu importul si comercializarea unei parti speciale a sistemului de acces si control, si anume electromagnetii de forta. Acestia se pot monta pe usile de intrare ale blocurilor, caselor, apartamentelor, hotelurilor, institutiilor etc. Pot fi actionati cu cheie, c ... »
Light Member 3 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
Yoppi Transilvania
Yoppi Transilvania
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Aparate de cafea [ Tip firma: Distribuitor ]
Yoppi Transilvania, parte a grupului Yoppi International, prezenta in Romania din anul 2002, comercializeaza si ofera servicii de operare gratuita a automatelor. Pornind de la ideea de a oferi produse de calitate, in serviciile oferite, Yoppi pune pe prim plan nevoile consumatorilor, oferind cea ... »
Buyer Member 3 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
 
4 firme / 1 pagini