Inscrie firma »

CEAS INDUSTRIAL ANALOGIC

Ceas industrial analogic
Data adaugarii: 2 Mai 2019
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 1 Iun 2019
Pret: 1.00 RON
Conditii de plata: La livrare
Livrare: 1 - 5 ZILE
Categoria: Electrice/Electronice
Persona Contact:
Mattei Marcel
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Ceas industrial analogic

Vindem ceasuri industriale de tip analog, de interior sau exterior, de forma rotunda sau patrata, cu diametre incepand de la 30cm, 40cm, 50cm, 60cm, 85cm. Ceasurile pot functiona independent(individual) cu ajustarea orei manual sau automat prin GPS, sau se pot conecta in retea, iar ajustarea orei se face simultan prin sincronizare de la un MASTERTIME, care la randul lui se sincronizeaza automat cu satelitii GPS.
Sincronizarea ceasurilor conectate la MASTERTIME, se poate face prin retea de cablu sau retea wireless, in acest din urma caz instalarea si configurarea sistemului fiind foarte rapida. Furnizam solutii performante de sincronizare timp a ceasurilor - analogice si/sau digitale - sau orice alte echipamente ce necesita o baza de timp stabila si precisa, precum: sisteme informatice, masini si echipamente industriale, automatizare cladiri prin monitorizare si programare iluminat interior/exterior, clima, ventilatie. Aplicatii posibile in industrie, aeroprturi, gari si autogari, spitale si clinici, scoli si universitati, etc.
Prin aceste solutii se asigura distribuirea orei exacte simultan la toate echipamentele conectate la punctul central de sincronizare timp.
PREZENTARE SC ROBOMAT SRL
LIGHT
MEMBER
SC ROBOMAT SRL
 
Persoana de contact: Mattei Marcel
Adresa postala: Str. Baba Dochia, Bl. D15, Timisoara - Timis
Localitate: Timisoara, Timis
Telefon: click aici 0745.239.852
Fax: 0374-647917
Website:

Activitate firma: ceas digital LED ceas stradal ceas analogic - sistem acces si pontaj electronic - panou afisaj led display led