Inscrie firma »

ACOPERIRE CU HALAR TEVI TRANSPORT ACID

Acoperire cu Halar tevi transport acid
Data adaugarii: 21 Mar 2024
Tip oferta: Vanzare
Data expirarii: 20 Apr 2024
Pret: negociabil
Conditii de plata: nespecificat
Livrare: nespecificat
Categoria: Chimicale/Cauciucuri
Persona Contact:
Echipa Prompt-Cover
  Trimite un mesaj acestei firme

Detalii anunt: Acoperire cu Halar tevi transport acid

Prompt-Cover realizaza acoperiri cu Halar, ECTFE si E-CTFE pentru industria chimica a tevilor, recipientilor, robinetilor si altor piese ce compun instalatiile de stocare transport si prelucrare pentru diversi acizi.
Elementele acoperite cu Halar ECTFE se preteaza foarte bine pentru aceste aplicatii datorita faptului ca acoperirea cu halar nu este atacata de majoritatea acizilor si rezista la concentatii foarte mari ale acizilor. Este intangibil la urmatoarele concetratii ale acizilor dupa cum urmeaza: acid sulfuric (H2SO4) concentratie 98%, acid clorhidric (HCl) concentratie 40%, hidroxid de sodiu (NaOH) concentratie 50%.
Acoperirile cu Halar, ECTFE realizate de Prompt-Cover ajuta la eficentizarea proceselor tehnologice in domenii importante ale industriei chimice datorita suprafetelor lipsite de porozitate si materialele de ultima generatie folosite. Contribuim la reducerea timpilor morti cu interventiile si reparatiile instalatiilor datorita rezistentei in timp a acoperirilor furnizate de noi.
Reducerea timpilor de spalare si curatare a vaselor si conductelor datorita suprafetelor antiaderente obtinute ce nu imagazineaza substante in suprafata plus suprafetele sunt hidrofobe ce fac ca moleculele de apa si alte substante sa se desprinda cu usurinta de pe suprafata.
PREZENTARE SC Prompt-Cover SRL
de 14 ani SC Prompt-Cover SRL
 
Persoana de contact: Echipa Prompt-Cover
Adresa postala: B-dul Bucuresti 16A, Focsani
Localitate: Focsani, Vrancea
Telefon: click aici +4 0722 365 967/+4 0721 549 467
Contact Yahoo Messenger:
Fax: +40 237 216 143
Website:

Activitate firma: acoperiri cu teflon - teflon coatings - teflon