Inscrie firma »
Ziarul - Business to Business in Romania
Ziarul - Business to Business in Romania In domeniul portalurilor Business to Business, exista in lume aproape 200.000 de site-uri. ClubAfaceri.ro s-a lansat de curind si doreste sa fie in slujba companiilor, in orice stadiu al dezvoltarii lor. Cu serviciile gratuite de InfoAfaceri, Revista Presei, Convertor Valutar, InfoBursier se ofera asistenta adusa la zi cu privire la mediul economico - financiar din tara.

Aici puteti gasi actele necesare si demersurile care trebuie facute de la inregistrarea unei societati in Registrul Comertului pina la obtinerea de diverse autorizatii de functionare, memorii si radiere - si multe ghiduri practice de afaceri.

Aparent un Registru Virtual al companiilor din Romania, ClubAfaceri.ro este mult mai mult decit atit, caracterul interactiv al site-ului avind in spate o echipa dinamica. Din lista de 63 de servicii, membrii isi pot forma pachetul ce raspunde cel mai bine nevoilor companiei pe care o reprezinta. Ele sint grupate in patru categorii mari - Director Firme, Info Afaceri, Bursa, Consultanta - care ofera posibilitatea de a publica anunturi de tipul mica publicitate, cautare parteneri, vinzari curente de bunuri, de a realiza standuri virtuale de produse insotite de fotografii si descriere si tot ce ar putea insemna prezentarea online a unei firme.

Data aparitiei: Marti 30 Septembrie 2003