Inscrie firma »
Comunicatedepresa.ro - Formulare si Programe de finantare - Online
Comunicatedepresa.ro - Formulare si Programe de finantare - Online Bucuresti, 04 Iunie 2004 - Dupa ce in toamna anului trecut lansase prima baza de date cu formulare on-line, ca replica la lipsa de initiativa guvernamentala in acest sens, Clubafaceri.ro vine cu noi instrumente de lupta impotriva birocratiei.

Incepand cu 01.06.2004 a devenit accesibila in mediul web cea mai importanta baza de date cu formulare tipizate, cereri si declaratii, peste 500 de acte de care intreprinzatorul roman se loveste in incercarea de a-si crea sau dezvolta o afacere.

De la toate documentele necesare infiintarii unei firme, care te scutesc de drumuri nenumarate la Registrul Comertului, pana la modele de contracte, sectiunea de "Formulare si acte necesare" ( http://www.clubafaceri.ro/formulare/ ) iti salveaza timp si nervi.

Adresata atat microintreprinderilor, cat si IMM-urilor este si sectiunea "Programe de Finantare", care detaliaza schemele de finantare propuse de Uniunea Europeana: plafonul sumelor care se pot obtine, criterii de eligibilitate, perioade de derulare. Baza de date ce cuprinde 115 programe de finantare si toate datele pentru obtinerea lor poate fi accesata la http://www.clubafaceri.ro/finantari/

Portalul www.clubafaceri.ro este un produs care inglobeaza patru servicii diferite. Un portal orientat catre afaceri, de tipul B2B, (ClubAfaceri), un serviciu de informatii de afaceri (InfoAfaceri), o platforma dinamica bursiera (BursaAfaceri) si un serviciu de consultanta online (ConsultAfaceri).

Clubafaceri.ro este un produs care se adreseaza nevoii firmelor de a-si dinamiza activitatea prin patrunderea in noi medii cat mai extinse prin intermediul Internetului - descoperirea de noi piete de desfacere, extinderea ariei de difuzare a ofertei, accesul la instrumente noi, valorificarea superioara a informatiei, promovare rapida si dinamica.

Data aparitiei: 04 Iunie 2004