Inscrie firma »
T*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ultrasonic portabil pt tratament cu ultrasunete

Ultrasonic portabil pt tratament cu ultrasunete

Producator: Total Pro Beauty
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Ultrasonic portabil pt tratament cu ultrasunete

ULTRASONIC PORTABIL

Ultrasonic portabil pt tratament cu ultrasunete cu potentiometru pentru reglarea intensitatii.

Tratamentul cu Aparatul Ultrasonic portabil este o metoda de infrumusetare care consta in fenomenul de cavitatie, aparatul ultrasonic actioneaza o presiune la 300-400 atmosfere asupra tenului furnizand pielii nutritia potrivita prin presiunea pozitiva,si absorbe rezidurile din cei mai fini pori ,prin energia negativa, obtinand astfel dublu efect: curatarea si protejarea pielii. In plus, Aparatul Ultrasonic face micro-masaj la nivelul celulelor endermice producand caldura, astfel crescand rapiditatea cu care tratamentul intra in piele, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, crescand metabolismul si abilitatea de regenerare a celulelor.

Cand aparatul Ultrasonic portabil este folosit pentru infrumusetare, aplicati crema potrivita (gel sau lotiune) in functie de tratamentul dorit cum ar fi: lotiune anti-pistrui, antiinflamatoare, anti pete, antirid sau nutritiva etc.

Este dovedit stiintific ca prin folosirea Aparatului Ultrasonic se pot obtine efecte satisfacatoare in urmatoarele afectiuni:

- tenul cuperozic

- pistrui

- cicatrice

- pete

- riduri

- cearcane si pungile de sub ochi

- imbunatateste pielea ingrosata sau solzoasa.

BENEFICIILE FOLOSIRII APARATULUI CU ULTRASUNET:

- Curatarea si infrumusetarea tenului

- Activarea tesutului

- Lifting al sanilor si remodelare corporala

- Descompunerea indepartarea grasimii

- Indepartarea puntelor negre

- Activarea metabolismului

- Subtierea picioarelor si litingul feselor

- Intarirea zonei stomacului si a taliei

- Netezirea ridurilor

FOLOSIREA SI INTRETINEREA corespunzatoare a aparatului cu ultrasunete:

Curatati fata / pielea inainte de folosirea aparatului. Deschiteti butonul ON si cand semnalul luminos este aprins inseamna ca aparatul este gata sa lucreze. Alegeti lotiunea/ gelul potrivit si aplicati pe capatul de metal. Durata unei sedinte cu Aparatul Ultrasonic este de maxim15 minute. Folositi capatul sa apasati usor pe ten, miscati cu miscari circulare. Dupa ce ati aplicat tratamentul, opriti aparatul din buton (OFF) I scoateti din priza. Stergeti bine capatul de metal cu o bucata de bumbac pentru a ii prelungi durata de folosire.

Tratamentul facial cu Aparatul Ultrasonic poate fi efectuat in urmatorul mod:

Miscati capatul aparatului in linie dreapta cu miscari circulare, intoarceti incet intr-un punct fix si miscati regulat in aceiasi directie. Miscati aparatul in cercuri simetrice, intoarceti usor intr-un punct fix si miscati regulat in directia opusa. Fruntea: miscati aparatul cu miscari circulare in sus si jos (timp de 4 minute). Fata: miscati aparatul din partea de jos a maxilarului catre tampla, urcati cu miscari circulare ( 3 minute fiecare parte). Sub obraji si ochi: miscati de jos in sus si opreste la tampla ( 3 minute fiecare parte) Petele: puneti aparatul pe pata si miscati catre marginea fetei, nu opriti si miscati continuu ( 3 minute). Gatul: miscati aparatul evitand partea centrala, de jos in sus ( 4 minute fiecare parte). Ridurile: miscati aparatul de-a lungul ridurilor, daca miscarea e stopata poate avea efect negativ. Deci, miscati continuu de jos in sus (10 minute ptr intreaga fata). Sugestii:

- in prima luna a tratamentului se face o sedinta de 5-10 min / zi

- in a doua luna a tratamentului nu mai mult de 15 min/zi

ATENTIONARI: Inainte de folosirea aparatului verificati daca priza folosita are acelasi voltaj ca si aparatul. Nu folositi sau depozitati aparatul intr-un loc umed. Nu folositi Aparatul Ultrasonic timp de 30 incontinuu. Nu demontati sau modificati acest aparat. Nu spalati Aparatul Ultrasonic direct cu apa. Nu folositi material de proasta calitate ptr a sterge aparatul sau convertorul ultrasonic ( partea metalica). Daca in timpul folosirii apare o sensibilitate, usturime, durere sau orice alt disconfort opriti folosirea aparatului ultrasonic. Cand aparatul este in functiune nu indreptati direct catre ochi. NU pastrati aparatul mai mult de 10 secunde in aceiasi zona.

Specificatii:
Material: ABS
Tensiune: 100-240V
Frecventa: 50-60Hz
Putere: 10W
Culoare alba
Greutate: 234g
Dimensiune: 17x4.5cm (Lungime * Latime)

PREZENTARE T***********************
MEMBRU
GRATUIT
T***********************
196 155 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dotari saloane - ceara epilat - aparatura cosmetica

ULTRASONIC PORTABIL PT TRATAMENT CU ULTRASUNETE ESTE LISTAT IN:

ULTRASONIC PORTABIL PT TRATAMENT CU ULTRASUNETE - PRODUSE SIMILARE