Inscrie firma »
T*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Sterilizator pentru prosoape

Sterilizator pentru prosoape

Producator: Total Pro Beauty
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Sterilizator pentru prosoape

Sterilizator pentru prosoape

Fie ca vorbim de un salon de cosmetica, masaj, frizerie sau coafor trebuie sa luam in calcul folosirea si refolosirea prosoapelor din bumbac.

Fie ca vorbim de sterilizarea prosoapelor sau doar incalzirea lor inainte de folosinta, putem spune ca ambele proceduri sunt esentiale in salonul de infrumusetare.

Stim ca pentru frizerie un prosop cald se poate aplica pentru deschiderea porilor sau relaxarea faciala. Chiar inaintea de un barbierit se poate folosi un prosop cald sau putin umed.

La cosmetica, chiar si inainte de epilare sau dupa se poate folosi un prosop cald pentru deschiderea porilor si atenuarea durerii in timpul epilarii cu ceara. Tot un sterilizator pentru prosoape se poate folosi si pentru a pregati tenul inainte de tratamentul cosmetic. La fel, deschiderea porilor va ajuta o absorbtie mai buna a substantelor active din produsele cosmetice profesionale.

Adaugand cateva picaturi de ulei esential de eucalipt sau de lavanda pe un prosop fierbinte va ajuta clienta sa se relaxeze mult mai usor inainte de tratamentul facial sau corporal.

Un prosop incalzit pentru 20-40 de secunde in acest sterilizator pentru prosoape poate face diferenta intre un tratament clasic sau unul de succes. Totodata un prosop cald aplicat pe corpul clientei va fi mult mai apreciat decat unul rece care poate produce fiori nedoriti si o senzatie de infrigurare.

Chiar daca folosesti prosoape de unica folosinta din hartie ca absorbante dupa o spalare a parului sau dupa un tratament cosmetic pentru a inlatura surplusul de crema, nu uita, ca un prosop cald va face clienta sa nu simta disconfortul schimbarii de temperatura cald - rece brusc. Asigura-te de confortul clientelor tale si vei observa ca acest detaliu va fi apreciat din plin, pana la urma clientele vor aprecia un confort sporit.

Tipul produsului: Sterilizator pentru prosoape
Model: RTD16-A
Putere: 200W
Volum: 16 L
Temperatura: 80C (constanta)
Dimensiuni; 46x35x28cm
Lungimea firului de alimentare: 1,5m

PREZENTARE T***********************
MEMBRU
GRATUIT
T***********************
195 952 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dotari saloane - ceara epilat - aparatura cosmetica

STERILIZATOR PENTRU PROSOAPE ESTE LISTAT IN: