Inscrie firma »
T*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aparat ultrasunete (ultrasonic) cu doua capete

Aparat ultrasunete (ultrasonic) cu doua capete

Producator: Total Pro Beauty
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Aparat ultrasunete (ultrasonic) cu doua capete

Aparat ultrasunete (ultrasonic) cu doua capete

Aparat cu ultrasunete profesional compact a fost special creata de profesionistii in domeniu pentru imbunatatirea tratamentelor profesionale in cabinetele cosmetice. Multitudinea de functii ofera utilizatorului tot cea ce este necesar in tratamentele faciale.
Aparat cu ultrasunete profesional compact este alegerea ideala pentru cei care doresc un aparat cu ultrasunete care sa acopere toate necesitatile unui salon de cosmetica profesional.
Aparat cu ultrasunete profesional compact este un echipament revolutionar de ultima generatie pentru tratamente antirid si tratamente faciale profesionale.
Ultrasunet cu 2 pistoale de tratament
Tratamentul cu ultrasunete este destinat in special tratamentelor corporale legate de:
atenuarea nodulilor anticelulitici si reconturarea adipozitatilor localizate, obtinute prin actiunea mecano-termica ce le dizolva si le face mult mai usor de eliminat din organism, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme si lotiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, pentru fermitate sau anti vergeturi, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii.

De asemenea, ultrasunetele sunt folosite in tratamentele faciale pentru ochi si contur facial, lifting facial, anticearcan, depigmentare, prin eliminarea acumularilor de melanina.
Ultrasunetele permit introducerea profund in straturile pielii a substantelor active, indiferent de prezentarea lor (creme, fluide , geluri, seruri), fiind o metoda fara contraindicatii.

Ultrasunetele creaza micro-vibratii invizibile, localizate profund in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime calcifiate.

Undele ultrasonice vibreaza de un milion de ori pe secunda, ducand la efecte de curatare a grasimilor si de incalzire. tratamentele cu ultrasunete simuleaza efectul unei diete, prin topirea grasimilor si eliminarea acestora din organism.

Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre 4 si 5 cm sub piele, creand acelasi efect ca cel al unei diete. Efectul similar unei diete este dat de arderea grasimilor subcutanate cu energie cinetica ce utilizeaza micro-vibratii.

Regim continuu si modulat:
In timpul tratamentului caldura produsa are efect asupra metabolismului, alimentarea cu materie si oxigen. Exista insa cazuri cand caldura este un efect nedorit. De exemplu la tratarea pielii fetei cu acnee. In cazul metalelor implantate in piele, acestea se incalzesc din cauza ultrasunetelor (regim continuu). Insa la aparatele ultrasunet moderne exista o tehnologie cu impuls sau regim modulat. In acest caz valurile de ultrasunet continuu sunt intrerupte pe o perioada scurta de timp si se repeta cu o fregventa bine calculata. asa pielea are destul timp sa se raceasca la temperatura originala. La aparatul EEF-702 puteti alege din 3 feluri de regim modulat.
Valoarea de modulatie 100% continuu a aparatului o folosim numai la mobilizarea grasimii.
Pistoale de tratament pe fata si corp.
aparatul are 2 pistoale de tratament. Capul mic pentru riduri mai adanci. Cu suprafata mica a acestuia pot fi tratate parti ca nasul si imprejurimile nasului. Cu pistolul mare se poate trata o suprafata mai mare, precum obrazul, sau pe corp, unde il folosim pentru tratarea corpului cu o energie mare si intensiva.


Accesorii:
Cap de tratare mic 1 bucata
Cap de tratare mare 1 bucata
Cablu de retea 1 bucata
La sfarsitul duratei de viata al produsului nu aruncati produsul impreuna cu deseurile
menajere.
Predati produsul la una din centrele de colectare autorizate, astfel unele componente vor fi refolosite.
Dimensiune: 37x27.5x15.5 cm

Pachetul contine:
Manual tehnic
Garantie
Termenul de garantie este de 12 luni. Garantia este valabila numai cu act legal de cumparare (factura+chitanta sau bon fiscal). Nu este valabila garantia in cazul in care defectele de functionare provin din folosirea gresita, reconstruirea, depozitarea incorecta a aparatului, sau alte pagube aparute din vina posesorului.

Total Pro Beauty este distribuitor autorizat pentru produse cosmetice profesionale
Va garantam ca toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru sunt originale!
Declaratie de conformitate Total Pro Beauty
* Pozele sunt cu titlu de prezentare

PREZENTARE T***********************
MEMBRU
GRATUIT
T***********************
196 155 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dotari saloane - ceara epilat - aparatura cosmetica

APARAT ULTRASUNETE (ULTRASONIC) CU DOUA CAPETE ESTE LISTAT IN: