Inscrie firma »
Tancuri  de racire lapte

Tancuri de racire lapte

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Tancuri de racire lapte

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 430 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 430 litri si o capacitate maxima de 470 litri.Tensiunea de alimentare este 220 V, dar optional se poate comanda tancul cu tensiune de lucru de 380 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 550 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 550 litri si o capacitate maxima de 573 litri .Tensiunea de alimentare este 220 V, dar optional se poate comanda tancul cu tensiune de lucru de 380 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 650 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 650 litri si o capacitate maxima de 690 litri. Tensiunea de alimentare este 220 V, dar op

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 800 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 800 litri si o capacitate maxima de 880 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V, dar optional se poate comanda tancul cu tensiune de lucru de 220 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1000 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 1000 litri si o capacitate maxima de 1088 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V, dar optional se poate comanda tancul cu tensiune de lucru de 220 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1200 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 1200 litri si o capacitate maxima de 1330 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V, dar optional se poate comanda tancul cu tensiune de lucru de 220 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1390 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 1390 litri si o capacitate maxima de 1468 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1600 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 1600 litri si o capacitate maxima de 1638 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1880 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu un microcomputer cu display digital, care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 1880 litri si o capacitate maxima de 1916 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 2000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 2000 litri si o capacitate maxima de 2200 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 2500 fac parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 2500 litri si o capacitate maxima de 2770 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 3000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 3000 litri si o capacitate maxima de 3220 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 4000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 4000 litri si o capacitate maxima de 4380 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 4000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 4000 litri si o capacitate maxima de 4380 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 6000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 6000 litri si o capacitate maxima de 6370 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 8000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 8000 litri si o capacitate maxima de 8880 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 12000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 12000 litri si o capacitate maxima de 12550 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 10000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 10000 litri si o capacitate maxima de 11110 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 14000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 14000 litri si o capacitate maxima de 14800 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.

Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 16000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil de tipul AlSi 304, izolatorul termic folosit fiind non-poluant realizat din spuma poliuretanica. Tancul este echipat cu kit de autospalare si microcomputer cu display digital care permite urmarirea in timp real a procesului de racire, precum si modificarea parametrilor de functionare prin activarea comenzilor de pe panoul de control. Modelul prezentat are o capacitate nominala de 16000 litri si o capacitate maxima de 16900 litri.Tensiunea de alimentare este 380 V.
PREZENTARE S********
MEMBRU
GRATUIT
S********
55 273 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Agricultura/Animale » Companii generale Agricultura/Animale

PRODUSE ASEMANATOARE CU TANCURI DE RACIRE LAPTE

Tanc  de racire FRIGOMILK G 9 16000Tanc  de racire FRIGOMILK G 9 16000
Tanc de racire FRIGOMILK G 9 16000
Tancurile de racire FRIGOMILK G 9 16000 face parte din categoria tancurilor inchise, fiind realizat din otel inoxidabil ...
Tanc de racire Frigomilk G4 430Tanc de racire Frigomilk G4 430
Tanc de racire Frigomilk G4 430
Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 430 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint ...
Tanc  de racire lapte FRIGOMILK G 4 1000Tanc  de racire lapte FRIGOMILK G 4 1000
Tanc de racire lapte FRIGOMILK G 4 1000
Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1000 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint ...
Tanc  de racire lapte FRIGOMILK G 4 1200Tanc  de racire lapte FRIGOMILK G 4 1200
Tanc de racire lapte FRIGOMILK G 4 1200
Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 1200 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint ...
Tanc  de racire lapte FRIGOMILK G 4 800Tanc  de racire lapte FRIGOMILK G 4 800
Tanc de racire lapte FRIGOMILK G 4 800
sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint fiind non-poluant realizat din spuma ...
Tanc de racire lapte Frigomilk G4 550Tanc de racire lapte Frigomilk G4 550
Tanc de racire lapte Frigomilk G4 550
Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 550 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint ...
Tanc  de racire lapte FRIGOMILK G 4 650Tanc  de racire lapte FRIGOMILK G 4 650
Tanc de racire lapte FRIGOMILK G 4 650
Tancurile de racire lapte FRIGOMILK G 4 650 sunt construite din otel inoxidabil tip AlSi304, izolatorul termic folosint ...
Produse pentru ingrijirea plantelor FLORTISProduse pentru ingrijirea plantelor FLORTIS
Produse pentru ingrijirea plantelor FLOR...
FLORTIS UNIVERSAL Caracteristici: Acest produs a fost creat pentru a asigura plantelor ornamentale verzi si cu ...