Inscrie firma »
Shadow of Rome PS2

Shadow of Rome PS2

Tip produs: Software | Jocuri pentru console | Jocuri PS2
 

Prezentare Shadow of Rome PS2

Shadow of Rome pentru PS2 este un joc de tip "fighting" care se inspira din istoria Imperiului Roman. Jocul are scheme de lupta superbe, fara superforte, lupte cu gladiatori de toate marimile, cu animale salbatice,curse de care romane, stealth si superactiune marca Capcom.

Poate ca febra pe care ne-a insuflat-o filmul "Gladiator" a trecut, insa sper ca asta n-o sa te impiedice sa arunci un ochi la "Shadow of Rome". Acest joc de aventuri ne este adus de aceeasi companie care a lansat si seria Onimusha si e plin de lupte corp-la-corp brutale si de intrigi complicate care sa justifice toata violenta de care vei avea parte. .

De fapt, Shadow of Rome combina doua tipuri de gameplay diferite, datorita faptului ca sunt presarate si cateva secvente de furisat printre luptele din arena de gladiatori. Luand fiecare caracteristica pe rand, nu e nimic special la "Shadow of Rome", insa combinatia lor este impresionanta, unica si expresiva..

Shadow of Rome este povestea a doi tineri prieteni, musculosul centurion Agrippa si Octavianus cel manierat. Cand Iulius Cezar este asasinat si tatal lui Agrippa e acuzat de crima, acesta devine gladiator pentru a putea opri sentinta la moarte a acestuia de mana campionului gladiatorilor. Intre timp, Octavianus isi da seama ca e ceva necurat la mijloc si incepe, pe cont propriu o ancheta in spatele culiselor. Nu te astepta la o lectie de istorie din partea acestui joc, in schimb fii sigur ca vei primi o serie de evenimente interesate si pline de surprize, Shadow of Rome reusind sa lege toate itele rebele din poveste si, in acelasi timp sa o incheie lasand loc si de o eventuala continuare a povestii celor 2 personaje.

In mare parte, jocul ii urmeaza lui Agrippa de-a lungul rangului gladiatorilor prin luptele pana la moarte pe care le are de dus in arena. In plus, cu Octavianus va trebui sa te strecori pentru a cauta adevarul. Uneori, ca un fel de pauza, cu Agrippa va trebui sa participi la niste curse de care de razboi mortale. Iar asta nu e totul.

In total, misiunile din Shadow of Rome te vor tine ocupat circa 20 de ore, insa nivelelele sporite de dificultate si obiectele extra din joc te vor face sa mai petreci o vreme in lumea violenta a arenelor romane. In plus, sistemul de lupte ofera o satisfactie viscerala de neimaginat, asa ca nu se poate sa ratezi acest joc.

Membrele zboara smulse, iar sangele improasca tot in jur in orice lupta, insa poti seta ca nivelul violentei grafice sa scada. Totusi, acesta e un joc de macelarit. Agrippa se va confrunta cu dusmani de toate marimile, uneori si cate mai multi odata. Luptele cu sabia sunt socante, uneori, insa nu fara minte. Vei avea la dispozitie o multime de arme si de miscari impresionante, precum si o multime de tipuri de meciuri, asa ca nu tot timpul va castiga cel care supravietuieste. Datorita tuturor factorilor implicati, bataliile sunt pline de haos, asa ca doua dintre ele nu vor semana niciodata intre ele.

Un aspect cheie al luptelor e ca armele, scuturile si armurile sunt destul de vulnerabile, asa ca se vor dezintegra daca sunt lovite de multe ori. Se pare ca in anul 44 i.e.n. omenirea s-a descurcat in a fabrica arme cu care sa se macelareasca, dar nu a reusit si sa le faca durabile. Desigur, nu poti bloca o lovitura de sabie cu mainile goale, asa ca "Shadow of Rome" te incurajeaza sa cauti pe campul de batalie altceva cu care te poti inarma, in cazul in care ti s-a sfarmat armamentul. Desigur, le poti smulge adversarilor armele din mana sau le poti strivi oasele pentru a-i face sa le dea drumul, insa mai poti si sa-i tarai de picioare dupa ce i-ai doborat si multe altele. E posibil, de asemenea, sa arunci orice arma, chiar si pe cele pe care abia le poti ridica in ambele brate, si fiecare lovitura va crea un sunet infundat si o rana pe masura.

 Iti va fi destul de usor sa fii maestru cand vine vorba de miscarile obisnuite, insa schemele de lupta mai complicate iti vor lua mai mult timp. In plus, opozitia va fi foarte variata. Uneori, adversarii se vor alia impotriva ta si, ca si tine, se vor folosi de orice arma le va sta la dispozitie, chiar si de propriile membre retezate. Bataliile cu personajele de tip boss sunt extrem de impresionante si, mai ales aici, asteapta-te sa fii lovit serios. Din fericire, extremitatile trupului tau nu pot fi taiate, oricat de puternice ar fi loviturile adversarilor. Pentru a-ti reface viata in timpul bataliei, va trebui sa actionezi in modul clasic: sa bagi mancare in tine chiar in arena. Uneori spectatorii te vor ajuta aruncandu-ti de mancare, iar tu va trebui sa o inhati rapid si sa ti-o vari cat mai repede cu putinta pe gat pentru a reveni in forma. Cam tampitica solutia, insa e foarte bine venita in tensiunea unei batalii.

Spectatorii vor trece de partea ta, incet, incet, pe masura ca inregistrezi victorie dupa victorie, asa ca uneori iti poti devia atentia spre ei pentru a le saluta insetarea de sange, iar ei, la randul lor, iti vor arunca de mancare sau chiar si arme foarte folositoare. Astfel, in afara de macelurile la care vei lua parte, in "Shadow of Rome" va trebui si sa te folosesti de tactica pentru a mentine lucrurile interesante.

Pe de alta parte, secventele cu Octavianus, in care acesta se va furisa, nu vor fi la fel de interesante, insa sunt satisfacatoare, oferind un gameplay plin de suspans, iar fanii lui Metal Gear Solid sau Hitman se vor bucura de ele pe deplin. Octavianus nu e un luptator, desi se poate furisa in spatele lor si-i poate lovi in cap pana cad inconstienti. Le poate pune si vechea capcana cu o coaja de banana, daca isi doreste. In cea mai mare parte, insa, el va trebui sa evite contactul cu dusmanii furisandu-se pe langa ei. Din fericire, vei avea la dispozitie o harta foarte folositoare pe care sunt marcate pozitiile lor si urmatorul obiectiv, asa ca nu va trebui sa orbecaiesti aiurea. In momentul in care dusmanii te vor zari, vei esua automat in acea secventa, si va trebui s-o reiei. Ele sunt, totusi, destul de scurte pentru ca acest lucru sa nu devina un inconvenient.

Momentele de furisat au partile lor de stupizenie, tipice acestui gen de joc. Daca 3 adversari te vor vedea si vor fugi nervosi spre tine, e posibil ca toti 3 sa se impiedice de aceeasi coaja de banana si sa cada toti in coma, pe rand. In plus, daca vei fi reperat, garzile te vor cauta ... o vreme, dupa care vor uita ca un intrus a patruns in cladirea Senatului.

In plus, momentele de violenta sunt extrem de brutale, insa, daca ai stomacul calit pentru asa ceva, se vor dovedi a fi destul de bine realizate. Grafica este, cu siguranta, de partea acestor gladiatori, totul fiind, parca, plin de viata in "Shadow of Rome". Armele si armurile vor straluci in razele soarelui, ca si trupurile transpirate ale luptatorilor. Efectele sonore sunt si ele foarte bine realizate, de la gemetele de durere pana la tensiunea creata in randul spectatorilor. "Foloseste asta!" inseamna ca unul din ei a aruncat in arena o sabie imensa si atunci o sa iti doresti sa fii primul care ajunge la ea.

Shadow of Rome iti ofera un adevarat macel, ambalat intr-o poveste tensionata si interesanta care ofera o alternativa la istoria uciderii lui Iulius Cezar, pastrandu-te, intre timp, continuu interesat de urmatorul pas pe care il vei avea de facut.

Platforma: PlayStation 2 Capcom 18+;

PREZENTARE T***************
MEMBRU
GRATUIT
T***************
3 792 519 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: magazin - online - comert

PRODUSE ASEMANATOARE CU SHADOW OF ROME PS2

Naruto Ultimate Ninja: Storm PS3Naruto Ultimate Ninja: Storm PS3
Naruto Ultimate Ninja: Storm PS3
Naruto Ultimate Ninja: Storm  este cel mai bun joc din seria Naruto si este al 7-lea din serie, exceptand cele 4 jocuri ...
BeowulfBeowulf
Beowulf
Beowulf este un joc de aventura despre povestea tragica a lui Beowulf, un razboinic viking, care a trait in secolul al ...
Conan PS3Conan PS3
Conan PS3
<!-- @page { size: 8.5in 11in; margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } --> Conan . Sa lamurim un ...
Tom Clancy's Rainbow Six LockdownTom Clancy's Rainbow Six Lockdown
Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown
Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown este un Modern Tactical Shooter, ce are un gameplay bine gandit, un storyline ...
Prince Of Persia: Rival Swords PSPPrince Of Persia: Rival Swords PSP
Prince Of Persia: Rival Swords PSP
Prince of Persia: Rival Swords . Compania Ubisoft a reusit, in sfarsit, sa aduca una din cele mai tari serii ale sale, ...
Ratchet Gladiator PS2Ratchet Gladiator PS2
Ratchet Gladiator PS2
Ratchet Gladiator este un Action-Adventure Game in care jucatorul este aruncat in mijlocul actiunii. Jocul vine cu un ...
Imperium RomanumImperium Romanum
Imperium Romanum
Imperium Romanum este un joc de strategie in timp real dezvoltat de Haemimont Games pentru PC si lansat sub sigla ...
HulkHulk
Hulk
  Avand in vedere ca cei de la Hollywood se inspira din ce in ce mai mult din benzile desenate, legatura acestora cu ...
Star Wars Best of PC PackStar Wars Best of PC Pack
Star Wars Best of PC Pack
Colectia Star Wars: Best of PC contine titlurile: Star Wars: Empire at War, Star Wars: Battlefront, Star Wars: Knights ...

SHADOW OF ROME PS2 ESTE LISTAT IN: