Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Sistem home cinema Denon cu soundbar 550 Subwoofer + Home 150 x2

Sistem home cinema Denon cu soundbar 550 Subwoofer + Home 150 x2

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Denon
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Sistem home cinema Denon cu soundbar 550 Subwoofer + Home 150 x2

Soundbar cu Dolby Atmos si HEOS incorporat

Ca orice Denon, Denon Home Sound Bar 550 este construit pentru a oferi cea mai buna calitate audio din clasa sa. Cu hardware acustic avansat, procesare digitala a semnalului reglata de experti si drivere premium, aceasta bara de sunet ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru un sunet surround 3D excelent, fara sa ocupe prea mult spatiu sub televizor.


Barele de sunet mari si voluminoase isi au locul lor in lume, dar nu si sub televizor. Amprenta compacta de 65 cm a barei de sunet Denon Home Sound Bar 550 economiseste spatiu fara a sacrifica performanta. Designul industrial simplu si curat il face potrivit pentru orice camera.


Denon este lider in domeniul audio pentru home theater de zeci de ani, incluzand o expertiza profunda in domeniul sunetului surround 3D de la Dolby Atmos si DTS:X. Procesarea de calitate teatrala pentru matricea de sase difuzoare de la Denon Home Sound Bar 550 face ca fiecare film sa para urias. Adaugati difuzoare Denon Home din spate optionale ca surround-uri pentru a deschide cu adevarat camera.


Conectati-va la televizor cu ajutorul cablului HDMI furnizat, conectati-va la o priza electrica si utilizati aplicatia HEOS pentru a configura Denon Home Sound Bar 550 in reteaua Wi-Fi de acasa. Ati terminat. Avand incorporate majoritatea codurilor principale de telecomanda pentru televizoare, puteti controla cu usurinta bara de sunet cu ajutorul telecomenzii televizorului dvs.


Cu suport pentru televizoarele 4K, Dolby Vision si HDR10, bucurati-va de un televizor cinematografic cu un contrast uimitor si nuantat, imagini detaliate si culori si profunzime stralucitoare. eARC (enhanced Audio Return Channel) primeste semnalele audio, inclusiv Dolby Atmos, direct de la televizor. Sunet de home theater Denon excelent, compatibilitate maxima.


Toate marile servicii muzicale sunt complet integrate: Spotify Free si Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer si multe altele prin Wi-Fi, AirPlay 2 sau conexiune Bluetooth. Setati atmosfera potrivita cu colectia dvs. personala de muzica - chiar si in rezolutie inalta, inclusiv in fisiere FLAC 192kHz/24 biti, WAV, ALAC si DSD 2.8/5.6MHz.


Cu HEOS Built-in, fiecare camera din casa dvs. poate avea propriul sunet. Grupati boxe Denon Home suplimentare, bare de sunet, playere de retea sau receptoare AV cu HEOS Built-in pentru a umple casa cu aceeasi melodie, folosind reteaua dvs. de acasa. Cu HEOS Built-in, multi-room inseamna mai multe optiuni.


Cand mana se apropie, panoul de control de pe difuzor se aprinde, permitand un control usor, inclusiv reglarea volumului, redare/paus si posibilitatea de a sari peste sau de a reporni melodii fara a utiliza aplicatia.


Subwooferul Denon Home se conecteaza cu usurinta prin Wi-Fi la un soundbar Denon Home sau la orice difuzor Denon Home pentru a adauga bas profund si puternic. Pur si simplu conectati-l la priza, apoi la soundbar si puteti reda. Este suficient de compact pentru a trece neobservat in camera dvs., dar nu veti putea ignora impactul pe care il va avea asupra ascultarii si vizionarii dvs. Cu HEOS Built-in, este usor sa adaugati subwooferul wireless Denon Home la soundbarul Denon Home si o pereche de boxe Denon Home pentru a crea o experienta de sunet surround 5.1 adevarata sau pentru a extinde puterea basului boxelor dvs. Denon Home fie individuale, fie intr-o setare stereo.


Subwooferul Denon Home poate fi combinat cu orice soundbar Denon Home sau boxa Denon Home pentru a adauga bas profund pentru home cinema si muzica.


Cu renumitul aspect Denon Home, este suficient de compact pentru a trece neobservat in camera dvs., dar nu veti putea ignora impactul pe care il va avea asupra ascultarii si vizionarii dvs.


Cu HEOS Built-in, este usor sa adaugati un subwoofer Denon Home wireless la soundbarul Denon Home si o pereche de boxe Denon Home pentru a crea o adevarata experienta de sunet surround 5.1.


eria Denon Home va umple casa cu un sunet wireless superb. Modelul compact Denon Home 150 reda toata muzica cu sunetul excelent pe care il asteptati de la un Denon. Asociati-l cu un alt Home 150 pentru stereo sau combinati-l cu alte produse HEOS Built-in si ascultati-va muzica oriunde cu ajutorul sistemului audio multi-room.


Bucurati-va de cel mai detaliat sunet in orice camera doriti cu Denon Home 150. Transmiteti fara efort muzica dvs. preferata si folositi preselectiile rapide cu o simpla atingere usoara. Experimentati o performanta acustica impresionanta, bazata pe 110 ani de inovatie in materie de sunet.


La fel ca fiecare Denon, Home 150 este construit pentru a oferi cea mai buna calitate audio din clasa sa. Cu un hardware acustic avansat, procesare digitala a semnalelor reglate de experti si drivere full-range premium, Denon Home 150 ofera cele mai clare inalte si cele mai profunde joase. Experimentati excelenta in fiecare ritm.


Seria Denon Home functioneaza cu cei mai noi asistenti vocali. Folositi un difuzor inteligent sau telefonul dvs. si pur si simplu rostiti comenzile cu Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri. Cereti sa redati muzica, sa mariti volumul, sa treceti la urmatoarea piesa si multe altele. Pentru Amazon Alexa, pur si simplu descarcati abilitatea HEOS Home Entertainment din aplicatia Amazon Alexa si bucurati-va de controlul vocal de pe orice dispozitiv Echo (vandut separat).


Aplicatia HEOS este tot ce aveti nevoie pentru a incepe. Descarcati-o din Apple Store sau Play Store si integrati Denon Home 150 in reteaua dvs. de acasa in cateva minute. Controlati totul cu usurinta cu ajutorul dispozitivului dvs. mobil.


Cu ajutorul celor trei butoane de selectare rapida, puteti stoca cu usurinta posturile de radio preferate de pe internet pentru a va bucura de ele oricand doriti, fara a va mai chinui cu cautarile.


Asociati doua difuzoare Denon Home 150 cu ajutorul aplicatiei HEOS si bucurati-va de o adevarata stereo. Difuzoarele Denon Home 150 functioneaza ca difuzoare stanga si dreapta pentru a oferi un sistem de calitate Hi-Fi, doar ca fara sistem. Ascultati chiar si colectia dvs. Hi-Res cu acuratetea si atentia la detalii pe care o merita muzica dvs.


Cufundati-va in sunetul fara fir. Este suficient sa conectati o pereche de difuzoare Denon Home 150 cu o bara de sunet DHT-S716H si un subwoofer DSW-1H pentru a crea o configuratie de home theater surround 5.1 completa.


Cu HEOS Built-in, fiecare camera din casa dvs. poate avea propriul sunet. Sau, grupati boxe Denon Home suplimentare, bare de sunet, playere de retea sau receptoare AV pentru a umple casa cu aceeasi melodie, folosind reteaua dvs. de acasa. Cu HEOS Built-in, multi-room inseamna mai multe optiuni.


Cu designul sau elegant si materialele sale rafinate, Denon Home 150 este suficient de izbitoare pentru a atrage atentia de la prima vedere. si totusi, este suficient de subtil pentru a se integra perfect in stilul dvs. si pentru a satisface cele mai inalte cerinte estetice. Negru sau alb" Alegeti-va Denon Home 150.


Incepeti aventura muzicala cu cea mai mica atingere. Noua interfata high-end cu detectare de proximitate se activeaza imediat ce mana dvs. se apropie. Butoanele capacitive se aprind pentru a fi atinse, permitand un control complet si fara intreruperi al Denon Home 150.


Toate serviciile muzicale excelente sunt complet integrate: Spotify Free si Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer si multe altele prin Wi-Fi, AirPlay 2 sau conexiune Bluetooth. Setati atmosfera potrivita cu colectia dvs. personala de muzica - chiar si in rezolutie inalta, inclusiv in fisiere FLAC 192kHz/24 biti, WAV, ALAC si DSD 2.8/5.6MHz.




Date tehnice:

DENON HOME SOUND BAR 550

Sistem de difuzoare: Tweeter x 2 - 19mm, Full-Range x 4 - 55mm, Radiator pasiv x 3 - 50x90mm
Servicii de abonare la muzica: Aplicatia HEOS va permite sa alegeti dintre serviciile populare de streaming, inclusiv Spotify Free si Premium, Amazon Music HD, TuneIn Internet Radio, TIDAL, Deezer si multe altele.
Posturi de radio pe internet: Alegeti dintre posturile preferate de radio pe internet din intreaga lume.
Formate muzicale acceptate: WMA: pana la 192kbps, AAC si MP3: pana la 320kbps, FLAC, WAV si ALAC: pana la 24 biti/192kHz, DSD 2.8 si 5.6MHz.
Conectivitate: 4K HDMI 1x IN / 1x OUT cu eARC, Digital Optical x 1, port USB pentru conectarea directa a muzicii stocate, intrare AUX de 3,5 mm.
Bluetooth: Versiunea 3.0
HEOS incorporat
Conexiune prin cablu: Conectati-va la sistemul LAN de acasa prin intermediul portului LAN cu fir RJ-45.


dimensiuni produs: 650 x 75 x 120 mm
greutate neta: 3.30 kg
cantitate minima: 1

DENON HOME SUBWOOFER



Bas profund pentru home cinema si muzica: se asociaza cu orice boxa sau soundbar Denon Home pentru o experienta mai de impact
Subwoofer de 8 inchi cu un design elegant: completeaza perfect gama Denon Home cu acelasi aspect premium
Dimensiune compacta: La doar 13 inchi latime x 14,5 inch inaltime x 13 inch adancime, subwooferul Denon Home se imbina perfect cu interiorul dvs.
Configurare usoara: conectati pur si simplu subwoofer-ul Denon Home la o priza de perete, apoi imperecheati-l cu produsele Denon Home prin Wi-Fi - nu sunt necesare cabluri pentru boxe
Control complet: in aplicatia HEOS, veti gasi setari avansate pentru a ajusta perfect Subwooferul Denon Home la sistemul dvs.
Creati o adevarata experienta de sunet surround: conectati-va cu un soundbar Denon Home si doua boxe Denon Home pentru un set surround complet 5.1


dimensiuni produs: 330 x 372 x 330 mm
greutate neta: 12.50 kg
cantitate minima: 1

DENON HOME 150

Sistem de difuzoare: Tweeter x 1 - Cupola moale de 1 (25 mm), Woofer x 1 - 3 1/2 (89 mm).
Servicii de abonare la muzica: Aplicatia HEOS va permite sa alegeti dintre serviciile populare de streaming, inclusiv Spotify Free si Premium, Amazon Music HD, TuneIn Internet Radio, TIDAL, Deezer si multe altele
Posturi de radio pe internet: Alegeti dintre posturile preferate de radio pe internet din intreaga lume
Formate muzicale acceptate: WMA: pana la 192kbps, AAC si MP3: pana la 320kbps, FLAC, WAV si ALAC: pana la 24 biti/192kHz, DSD 2.8 si 5.6MHz, inclusiv.
Unitati USB acceptate: Denon Home 150 accepta unitati USB prin intermediul portului USB incorporat. Continutul muzical de pe o unitate USB poate fi redat local sau pe oricare sau pe toate playerele HEOS din reteaua dvs.
Conexiune fara fir: Conectati-va rapid si usor la reteaua wireless. Denon Home 150 accepta cele mai recente retele 802.11 (inclusiv dual band N, AC) pentru cea mai fiabila conexiune de retea
Bluetooth: Versiunea 3.0
HEOS incorporat: Da
Conexiune prin cablu: Conectati-va la sistemul LAN de acasa sau de la birou prin intermediul portului LAN cu fir RJ-45
Comenzi si indicatoare: Tip de afisaj: Proximitate, IO Buton de sus, 3 butoane presetate, Volum sus/jos (+,-), Redare/Pausare


dimensiuni produs: 120 x 187 x 120 mm
greutate neta: 3.60 kg
cantitate minima: 1
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
900 946 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEM HOME CINEMA DENON CU SOUNDBAR 550 SUBWOOFER + HOME 150 X2

Sistem Denon Home 350 + SubwooferSistem Denon Home 350 + Subwoofer
Sistem Denon Home 350 + Subwoofer
DENON HOME 350 Boxa Multiroom Seria Denon Home va umple casa cu un sunet wireless superb. Puternicul Denon Home 350, ...
RON 9497
Sistem Denon Home soundbar 550 + SubwooferSistem Denon Home soundbar 550 + Subwoofer
Sistem Denon Home soundbar 550 + Subwoof...
DENON HOME SOUND BAR 550 Soundbar cu Dolby Atmos si HEOS incorporat Ca orice Denon, Denon Home Sound Bar 550 este ...
RON 5697.99
Sistem Denon home soundbar 550 + Home 150 x2Sistem Denon home soundbar 550 + Home 150 x2
Sistem Denon home soundbar 550 + Home 15...
DENON HOME SOUND BAR 550 Ca orice Denon, Denon Home Sound Bar 550 este construit pentru a oferi cea mai buna ...
RON 5796.99
Boxa Multiroom Denon Home 150Boxa Multiroom Denon Home 150
Boxa Multiroom Denon Home 150
Boxa Multiroom Seria Denon Home va umple casa cu un sunet wireless superb. Modelul compact Denon Home 150 reda toata ...
RON 1298.99
DENON Home SubwooferDENON Home Subwoofer
DENON Home Subwoofer
Subwoofer Subwooferul Denon Home se conecteaza cu usurinta prin Wi-Fi la un soundbar Denon Home sau la orice difuzor ...
RON 2499
Boxa Multiroom Denon Home 350 x 2Boxa Multiroom Denon Home 350 x 2
Boxa Multiroom Denon Home 350 x 2
DENON HOME 350 Boxa Multiroom Seria Denon Home va umple casa cu un sunet wireless superb. Puternicul Denon Home 350, ...
RON 6998
Denon Home Sound Bar 550 cu Dolby Atmos si  HeosDenon Home Sound Bar 550 cu Dolby Atmos si  Heos
Denon Home Sound Bar 550 cu Dolby Atmos ...
Soundbar cu Dolby Atmos si HEOS incorporat Ca orice Denon, Denon Home Sound Bar 550 este construit pentru a oferi cea ...
RON 3198.99
Boxa Multiroom Denon Home 350Boxa Multiroom Denon Home 350
Boxa Multiroom Denon Home 350
Boxa Multiroom Seria Denon Home va umple casa cu un sunet wireless superb. Puternicul Denon Home 350, cu o scena sonora ...
RON 3498.99
Boxa Multiroom Denon Home 250Boxa Multiroom Denon Home 250
Boxa Multiroom Denon Home 250
Boxa Multiroom Seria Denon Home va umple casa cu un sunet wireless superb. Uimitorul Denon Home 250, cu scena sa ...
RON 2499

SISTEM HOME CINEMA DENON CU SOUNDBAR 550 SUBWOOFER + HOME 150 X2 ESTE LISTAT IN: