Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Roland MC-101 Groovebox

Roland MC-101 Groovebox

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Roland
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Roland MC-101 Groovebox





Dimensiune mica. Ritm imens.

Produceti muzica si interpretati oriunde si oricand—fara aglomeratie de echipamente sau complicatii. MC-101 GROOVEBOX contine toate sunetele, secventierea si efectele de inalta calitate ale profesionistului MC-707, intr-o versiune compacta cu patru piste, portabila pentru oriunde. Incepeti cu o colectie inspirata de sunete si pattern-uri gata de a fi utilizate, sau creati-va cu usurinta propriile dvs. sunete. Creati un stil unic importand de sunete si loop-uri personalizate care se sincronizeaza cu tempo-ul. si puteti interpreta cu MC-101, declansand clipuri si modeland sunetele dvs. cu un control direct, la indemana.

















Studio de productie de buzunar.

MC-101 este un instrument de productie profesional, care impartaseste sunetele si multe dintre capabilitatile fratelui sau mai mare, MC-707. si exista avantaje in a fi mic. MC-101 este solid, dar usor, si functioneaza timp de aproximativ cinci ore cu patru baterii AA, astfel incat sa puteti modela sunete, sa creati pattern-uri de tobe si sa compuneti fraze muzicale aproape oriunde. si nu este doar un caiet pentru schite pentru idei simple. Puteti produce piese profesionale complete sau puteti crea piese de fundal si acompaniament pentru interpretari live.







Transformati o scanteie creativa intr-un foc.

MC-101 are un sequencer cu patru piste optimizat pentru crearea muzicii electronice si dance moderne. Puteti utiliza cele 16 pad-uri RGB pentru a crea modele de tobe, bas si sintetizator si pentru a produce propria muzica originala. Explorati un loc de joaca muzical, unde puteti combina in mod liber loop-uri si one-shots cu fraze melodice, inclusiv secvente MIDI proprii si inregistrari audio importate. Compuneti si declansati clipuri, rearanjati, re-samplati, inregistrati automatizari si multe altele.







Un studio portabil plin de echipamente vintage.

MC-101 are sunete Roland care au definit genurile electronice si dance de peste patruzeci de ani. Instrumente legendare precum TR-808, TR-909, JUNO-106 si SH-101 sunt toate aici, gata sa reproduca sunete clasice sau sa fie combinate, modificate si procesate in sunete cu totul noi.







Sunete, pattern-uri si fraze expandabile

Compuneti dintr-o colectie supervizata de ritmuri, fraze si sunete incorporate, toate realizate cu experienta de artisti de renume si designeri de sunet. Iar MC-101 face parte dintr-o platforma expandabila. Deci, cand sunteti gata pentru mai multe sau doriti sa explorati noi genuri si stiluri, puteti schimba cu usurinta lucrurile adaugand continut nou.
Sound Expansion







Redati propriul dvs. audio personalizat in sincronizare perfecta.

Fiecare pista contine un player de sample-uri puternic, astfel incat sa puteti importa propriile sunete personalizate. Folositi-va propria voce sau sunetul instrumentului preferat de pe computer. Materialul audio importat se poate sincroniza cu tempo-ul MC-101 sau poate fi procesat cu arsenalul de efecte incorporate si controale la indemana.







Produceti piese gata pentru publicat sau interpretat.

Cu gama larga de efecte profesionale MC-101, muzica dvs. suna stralucitor si complet produsa. Fiecare pista are procesoare de efecte independente, cu un numar mare de variatii. Chorusul luxuriant aduce profunzime pad-urilor si altor sunete de sintetizator. Delay-urile si reverburile creeaza spatii evocative si adauga miscare secventelor delicate. Overdrive, distorsiune si simularea de amplificatoare injecteaza granulatie si intensitate in sintetizatoare, chitare, tobe si multe altele. De asemenea, puteti rula intregul mix prin efecte master, cum ar fi filtre, bit-crushere si un compresor master bus care le uneste pe toate impreuna cu percusivitate si claritate.







Produceti si impartasiti cu lumea intreaga. Cu un singur cablu.

Cand sunteti gata sa va dezvoltati mai departe piesele sau sa va impartasiti creatiile cu prietenii si fanii, pur si simplu conectati MC-101 la computer cu un singur cablu USB. Are functii avansate de interfata audio USB si poate inregistra un mix intreg sau toate cele patru parti pe piste individuale din DAW. Sau samplati sunete din DAW pentru a captura piese de fundal, stem-uri sau sunetul unui sintetizator software preferat pentru urmatorul show live.







Date tehnice:


SPECIFICATIONSSound GeneratorZEN-Core (Tone, Drum Kit)Track TypeTone, Drum Kit, Looper (Audio Loop)Maximum PolyphonyZEN-Core: 128 voices (varies according to the sound generator load)
LOOPER: 4 (varies according to the available number of Looper track)Tracks4 tracksClips64 clips (16 clips per track)

* Clip Type: Tone, Drum Kit, Looper (Audio Loop), it varies according to the track type.TonesPreset Tone: 3,000 or greater
Preset Drum Kit: 80 or greater
User Sample (as a Tone or Drum Kit): available by importing form SD CARD
Looper Sample (as a clip of Looper track): available by importing from SD CARD

* Available total time for User Sample: 12 minutes in mono, 6 minutes in stereo (44.1 kHz)
* Available format of User Sample: WAV 32–96 kHz/16 bits, 24 bits (mono, stereo)

* Available total time for Looper Sample: Approx. 60 sec (44.1 kHz)
* Available format of Looper Sample: WAV 44.1 kHz/16 bits, 24 bits, 32 bits, 32 bits float (mono, stereo)EffectsTrack Multi-Effects: 90 types
Track EQ
Chorus/Delay: 9 types
Reverb: 7 types
Master Effects: 90 types
Master Compressor
Master EQStep SequencerMaximum Step: 64 steps

* Available on a Tone or Drum Kit TrackLooperTime Stretch, Pitch Shift

* Available on a Looper TrackDisplay16 characters, 2 lines LCD (with backlit)External StorageSD Card (SDHC supported) for saving Project Data and Audio DataConnectorsPHONES jack: Stereo miniature phone type
OUT(L/MONO, R) jacks: 1/4-inch phone type
MIDI (IN, OUT) connectors
USB port: USB B type (Audio, MIDI)Power SupplyAlkaline battery (AA, LR6) x 4
Ni-MH battery (AA, HR6) x 4
Obtained via USB port (USB bus power)Current Draw500 mAExpected battery life under continuous useAlkaline battery (AA, LR6): Approx. 3 hours
Ni-MH battery (AA, HR6): Approx. 4.5 hours

* This can vary depending on the specifications of the batteries, capacity of the batteries, and the conditions of use.AccessoriesOwner\'s manual
Alkaline battery (AA, LR6) x 4
SD Card (installed in the product when shipped from the factory)
SD Card Protector (installed in the product when shipped from the factory)SIZE AND WEIGHTWidth224 mm
8-13/16 inchesDepth132 mm
5-3/16 inchesHeight61 mm
2-7/16 inchesWeight (including batteries)716 g
1 lb 9 oz
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
900 946 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio