Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pioneer HDJ-CX Casti profesionale pentru DJ (negru)

Pioneer HDJ-CX Casti profesionale pentru DJ (negru)

Tip produs: echipamente audio | echipamente DJ | echipamente audio constanta
Producator: Pioneer DJ
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Pioneer HDJ-CX Casti profesionale pentru DJ (negru)

Pioneer HDJ-CX o noutate de casti profesionale pentru DJ, atat de usoare, incat s-ar putea sa uitati ca le purtati. Proiectate special pentru un confort absolut si reglate pentru a oferi o calitate extraordinara a sunetului pentru mixarea si monitorizarea muzicii, acestea sunt, de asemenea, foarte rezistente.


Castile profesionale HDJ-CX peste urechi pentru DJ sunt proiectate special pentru a minimiza stresul la nivelul gatului si la nivelul corpului, ajutand in acelasi timp la maximizarea potentialul de exprimare artistica prin intermediul muzicii.




Cu un design minimalist, dar puternic si un sunet fidel, cu o gama larga de frecvente, conceptul este foarte diferit de castile din seria HDJ-X, care produc un sunet mai spatios si au o constructie mai voluminoasa. Modelul HDJ-CX va ofera o experienta speciala, care ar putea chiar sa va schimbe stilul in care va desfasurati activitatile de DJ.


Design usor si flexibil


Puteti purta confortabil modelul HDJ-CX, de la primul mixaj pana la ultimul. Cantarind doar 136 g fara cablu, acestea sunt proiectate ergonomic, pentru a minimiza orice stres la nivelul capului, gatului sau umerilor. Mai mult, banda de cap din otel inoxidabil are o structura in forma de scara, pentru o flexibilitate suplimentara si pentru rezistenta la stres, astfel incat sa va puteti gasi cu usurinta potrivirea perfecta.




Sunet precis, cu o gama larga si izolare superioara


Noua diafragma din film compozit PEEK-PU-PEEK ofera un sunet precis, cu un raspuns in frecventa de la 5 Hz la 30 kHz. Acest lucru inseamna ca puteti auzi clar loviturile, tobele si hi-hat-urile pentru monitorizare si mixare precise in orice mediu. Unitatile de drivere de φ35 mm realizeaza puterea de intrare pentru a ajunge la 2.000 mW, iar camerele bas reflex din carcase imbunatatesc si mai mult raspunsul la frecvente joase, in timp ce izolatorii de sunet creeaza un nivel mai ridicat de izolare audio, astfel incat veti auzi intregul sunet de bas impreuna cu fiecare nuanta muzicala.


Constructie extrem de robusta


Nu va lasati pacaliti de senzatia de greutate redusa a acestor casti - sunt robuste si construite pentru a dura. Toate componentele sunt extrem de rezistente, inclusiv miezul din otel al benzii pentru cap. Realizate pentru a rezista rigorilor utilizarii constante pe drum, acestea au trecut testele exigente la care sunt supuse alte casti profesionale Pioneer DJ, precum si testul de socuri conform MIL-STD-810H, un standard militar riguros al SUA.


Cabluri si accesorii interschimbabile


Configurati-va castile asa cum va place, alegand dintre cele 2 cabluri furnizate - drept sau spiralat. Pentru a va asigura ca nu va pierdeti niciodata adaptorul cu mufa de 1/4\", fixati suportul adaptorului in mod ingrijit pe cablu, astfel incat sa il aveti mereu la indemana. Este inclusa si o pereche de pernute de schimb pentru urechi si va puteti astepta ca acestea sa va fie de folos in cele din urma, deoarece aceste casti trebuie sa va serveasca bine pentru o perioada lunga de timp.


Date tehnice:

Specificatii






Tip




Inchis, dinamic






Unitati de drivere




Tip dinamic de 35 mm






Priza




Mini-mufa stereo de 3,5 mm






Cablu





1,2 m cablu bobinat montat lateral (3 m cand este extins)
1,6 m cablu drept





ce se afla in cutie





HDJ-CX
Cablu spiralat de 1,2 m (lungime extinsa de 3,0 m)
Cablu drept de 1,6 m
Adaptor cu mufa stereo de 6,3 mm (tip filetat)
Suport pentru adaptor cu mufa
Pernute de rezerva pentru urechi (1 pereche)
Manual de instructiuni









Gama de frecvente




5 - 30000 Hz






Greutate (fara cablu)




136 g






Putere maxima de intrare




2000 mW






Sensibilitate




103 dB






Impedanta




32 Ω






Greutate (fara cablu) 136 g


Gama de frecvente 5 Hz – 30 000 Hz


Sensibilitate 103 dB


Putere maxima de intrare 2000mW

PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
903 750 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PIONEER HDJ-CX CASTI PROFESIONALE PENTRU DJ (NEGRU) ESTE LISTAT IN: