Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pioneer DJM- A9 Mixer profesional cu 4 canale pentru DJ

Pioneer DJM- A9 Mixer profesional cu 4 canale pentru DJ

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Pioneer DJ
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Pioneer DJM- A9 Mixer profesional cu 4 canale pentru DJ

Modelul DJM-A9 cu 4 canale ridica stacheta pentru mixerele standard pentru club - oferind imbunatatiri uriase in comparatie cu predecesorul sau, modelul DJM-900NXS2 - cu o calitate a sunetului uimitor de clara, cu conectivitate si posibilitati de redare imbunatatite si cu o multime de caracteristici noi, care va ajuta sa va duceti performantele la nivelul urmator. De asemenea, modelul DJM-A9 a fost imbunatatit ca instrument muzical pentru performante mai emotionante si mai dinamice, pastrand in acelasi timp functiile si aspectul care au devenit standarde in cluburi.





CARACTERISTICI CHEIE

















Calitate uimitor de clara a sunetului

Sunetul de club de generatie urmatoare al modelului DJM-A9 este rezultatul unei dezvoltari extinse si al unei ajustari fine a tehnologiei existente la unitatile anterioare, plus componente complet noi. Sectiunea de intrare a canalelor este echipata cu un convertor A/D de inalta calitate pe 32 de biti ESS Technology pentru un sunet clar si de inalta rezolutie, in timp ce sectiunile de iesire master si de cabina utilizeaza convertoare D/A de inalta calitate pe 32 de biti de la aceeasi marca, astfel incat sa puteti experimenta un sunet de pe monitoarele de cabina care este acelasi cu cel pe care il aude multimea pe ringul de dans. Chiar si calitatea sunetului de la intrarea microfonului si de la iesirile pentru casti a fost imbunatatita cu ajutorul unor piese noi atent selectionate si cu ajutorul optimizarii designului.






















Capacitate evoluata de redare

Spatiul marit din jurul butoanelor de egalizare va ofera spatiu pentru a va rasuci degetele, iar LED-urile luminoase, de inalta calitate din sectiunea canalelor faciliteaza mai mult decat oricand intelegerea vizuala a nivelurilor de sunet. Puteti presta mai dinamic decat oricand, datorita raspunsului de frecventa al izolatoarelor, care au fost optimizate pentru a profita la maximum de cele mai recente trasaturi de productie muzicala. Iar cu faderele de canal de mai buna calitate si mai lucioase decat cele de la modelul DJM-900NXS2 si in plus cu crossfaderul MAGVEL FADER de a treia generatie, va puteti bucura de un mixaj fin ca matasea si de un scratching rapid si stabil.
























Sound Color FX cu primul buton Center Lock din lume

Activati functia Center Lock complet noua, iar atunci cand folositi popularul Sound Color FX, fiecare buton se va opri din rotire atunci cand ajungeti in pozitia centrala. Acest lucru inseamna ca puteti rasuci butonul cat de repede doriti, ducand efectul in sus pana la maxim sau pana la minimul parametrului scazut, fara riscul de a merge prea departe si de a trece la parametrul opus. Atunci cand dezactivati Center Lock, butoanele Sound Color FX functioneaza in acelasi mod ca cele de pe modelul DJM-900NXS2.






















Beat FX nou avansat

Un nou afisaj color va ajuta sa intelegeti rapid si precis starea efectului selectat si dispune de iluminare care corespunde cu dispunerea orizontala a X-Pad-ului, permitand un control mai intuitiv cu o simpla glisare a degetelor. Puteti utiliza X-Pad-ul pentru a modifica efectele Echo si Ping Pong, pentru a crea un sunet unic in stil banda analogica. Iar in cadrul celor 14 Beat FX totale, exista 3 noi (Mobius, Triplet Filter si Triplet Roll), pe care le puteti folosi pentru a adauga o variatie suplimentara prestatiilor dvs.


Chiar mai bine, selectorul de canale este acum un buton dedicat, care va permite sa aplicati rapid efecte pe canalul ales.






















Sectiune imbunatatita a microfonului

Intrarea cu alimentare fantoma inseamna ca puteti conecta un microfon cu condensator de inalta calitate direct la modelul DJM-A9, o caracteristica nemaiintalnita pana acum pe un mixer pentru DJ. si exista 3 efecte noi de microfon (Echo, Pitch, Megaphone), cu un efect dedicat de reverberatie, astfel incat sa puteti schimba sunetul vocii dvs. si sa va energizati publicul cu vocea dvs.


Este rapid si usor sa activati sau sa dezactivati intrarea microfonului cu ajutorul noului buton Push To Talk, atunci cand doriti sa luati microfonul si sa va adresati publicului. Sunetul de la microfon poate fi exclus de la iesirea de inregistrare, daca doriti, astfel incat sa puteti juca rolul de MC pentru publicul live, dar sa va inregistrati mixajul fara voce.






















Conectivitate extinsa

Conecteaza 2 sisteme PC/Mac diferite in acelasi timp, datorita porturilor USB tip B si USB tip C duble (exista 2 din fiecare), pentru tranzitii fara intreruperi intre DJ si pentru seturi usoare spate in spate. Iar datorita unei intrari Bluetooth® pe care o puteti directiona catre orice canal de pe DJM-A9, puteti sa introduceti fara fir piese audio in seturile dvs. de pe alte dispozitive, cum ar fi smartphone-urile si sa utilizati toate caracteristicile si efectele mixerului pentru a modifica sunetul. Sectiunea Multi I/O are un selector de canal independent, astfel incat efectele externe pot fi utilizate separat de Beat FX, oferind modelului DJM-A9 adevarate capabilitati de trimitere. Acest lucru inseamna ca puteti directiona sunetul cu efect de la o unitate externa, cum ar fi un model RMX-1000 sau o pedala de intarziere catre un canal separat, in loc de canalul de pe care a venit.






















Iesiri duble independente pentru casti si egalizator de cabina

Conectati-va castile in acelasi timp cu un alt DJ si bucurati-va de libertatea de a monitoriza canalele pe care doriti sa le monitorizati. Cu butoane separate de cue, butoane de volum si butoane de echilibrare a mixajului pentru fiecare set de casti, este usor pentru 2 DJ sa selecteze piesele in timpul schimbarilor si seturilor spate in spate. In plus, cu ajutorul egalizatorului de cabina cu 2 benzi, puteti modifica frecventele inalte si joase pentru a completa iesirea master si pentru a adapta starea de spirit din cabina la senzatia de pe ringul de dans.






















Asistenta pentru aplicatia Stagehand complet noua si pentru functia Sound Check incorporata

Modelul DJM-A9 este compatibil cu Stagehand, prima aplicatie de gestionare de la distanta PRO DJ LINK din domeniu pentru echipele care intra in contact cu publicul. Cu ajutorul unui iPad conectat wireless la mixer prin intermediul unui router LAN (disponibil separat), un inginer poate supraveghea aspecte precum indicatoarele de nivel si utilizarea de DJ a comenzilor mixerului, facilitand maximizarea setarilor sistemului de sunet si desfasurarea unui spectacol mai fluid si cu mai mult impact, fara a fi nevoie sa intrerupa prestatia DJ-ului sau chiar sa intre in cabina. (Coming Soon)












ALTE CARACTERISTICI














rekordbox

Folositi din plin functia DVS cu latenta redusa din rekordbox, pentru un scratching intuitiv si fluid. Aflati mai multe.











Compatibil cu Serato DVS

Utilizati Serato DVS pentru a controla si pentru a face scratching cu CDJ-uri sau cu platane rotative..
*Va trebui sa cumparati o licenta sau un abonament.











DJM-REC

Inregistrati-va cu usurinta prestatiile cu aplicatia DJM-REC pentru iOS/Android. Aceasta aplicatie utila va permite sa va partajati mixajele prin intermediul unor platforme precum Mixcloud si sa transmiteti in timp real prin intermediul unor servicii care includ Twitch.











Cablu de alimentare care poate fi blocat

Relaxati-va stiind ca va ramane intotdeauna bine fixat la locul sau cablul de alimentare care poate fi blocat, chiar daca il loviti in timp ce conectati alte echipamente la mixer sau le deconectati de la acesta.
*In unele regiuni, este furnizat un cablu de alimentare care nu poate fi blocat.











Asistenta pentru aplicatii video si de iluminare

Datorita asistentei pentru ShowKontrol de la TC Supply si aplicatiei gratuite PRO DJ LINK Bridge, DJ-ii, producatorii de evenimente, designerii de lumini, LJ-ii, creatorii de videoclipuri si VJ-ii pot produce cu incredere coordonare sonora si vizuala si pot crea spectacole care sa captiveze publicul.











Firmware Update Manager

Veti fi notificat in mod automat atunci cand sunt disponibile actualizari de firmware. Puteti descarca Firmware Update Manager here aici.






























































































































































Date tehnice:







Control MIDI

Comenzi MIDI complet alocabile



PRO DJ LINK

da



Booth EQ

da



Butoane fader P-LOCK

da



Standby automat

da



Control DVS



rekordbox
Serato DJ Pro (Va trebui sa cumparati o licenta sau un abonament.)





Cerinte de sistem software

Vizitati rekordbox.com pentru specificatiile acestuia.
Vizitati serato.com pentru specificatiile acestuia.



Intrare audio Bluetooth



Sistem wireless : Bluetooth Vers.5.0
Distanta maxima de transmisie : Aproximativ 10 m in conditii de neobstructie (distantele de transmisie sunt orientative.)
Banda de frecventa utilizata : 2,4 GHz
Metoda de modulatie : FH-SS (Frequency Hopping Spread Spectrum)
Codecuri compatibile : SBC, AAC





LAN wireless



Standarde acceptate: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Banda de frecventa utilizata: 2,4 GHz/5 GHz





ce se afla in cutie



Modelul DJM-A9
Cablu de alimentare
Garantie (pentru unele regiuni)
Ghid de pornire rapida
Precautii pentru utilizare








Specificatii





Dimensiuni (l x a x h)



407.4 x 107.9 x 458.3 mm
407.4 x 140.7 x 458.3 mm (atunci cand antena wireless se afla in pozitie verticala)





Rata de sampling

96 kHz



Greutate

10,2 kg



Convertor A/D intrare CH

32 bit



MASTER, BOOTH, REC, SEND Convertor D/A

32 bit



Raport S/N Line

105 dB



Raport S/N Phono

88 dB



Raport S/N Mic

79 dB



Distorsiune

< 0,005 % (LINIE)






Canale





EQ/ISO

3 band



EQ Range

Egalizator cu 3 benzi incorporat, comutabil: 26 dB + 6 dB dB






Control performanta





Canale

4



MULTI I/O

USB (Type A)



Efect Sound Color



Spatiu
Dub Echo
Sweep
Zgomot
Crush
Filtru





Efect Beat



Intarziere bucket-brigade
Echo
Ping Pong
Spiral
Helix
Reverberatie
Flanger
Phaser
Filtru
Triplet Filter
Trans
Rola
Triplet Roll
Mobius





Afisaj ecran

da



X-PAD

da



rekordbox Quantize

da






Crossfader





Tip crossfader

Fader Magvel



CURVE alocabil

da



Curve fader

3






Microfon





Putere Phantom

da



Efecte microfon



Echo
Pitch
Megaphone
Reverberatie





Functie Push-to-talk

da



Conexiune microfon



XLR/1/4-inch mufa Combo
Mufa TRS de 1/4-inch





Egalizator microfon

2 band



Gama egalizator microfon

-12 dB ~ +12 dB



Talkover

Buton dedicat



Atenuator talkover

da






Terminale





Intrari



4 Digital (Coaxial)
4 LINIE (RCA)
4 FONO (RCA)





Send/Return



1 TRIMITERE (1/4-inch TS mufa)
1 RETUR (1/4-inch TS mufa)





LAN

1



Iesiri stereo



1 MASTER (XLR, RCA)
1 CABINA (mufa TRS de 1/4 inch)
2 MONITOR CASCA (mufa de 1/4 inchi, mini-mufa)
1 REC (RCA)
1 Digital (Coaxial)





USB



1 port A USB
2 porturi B USB
2 sets USB Type-C port (PC/Mac connection & power supply ×1, Only power supply ×1)






PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
903 750 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PIONEER DJM- A9 MIXER PROFESIONAL CU 4 CANALE PENTRU DJ ESTE LISTAT IN: