Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
OMNITRONIC PM-408 DJ mixer

OMNITRONIC PM-408 DJ mixer

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Omnitronic
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare OMNITRONIC PM-408 DJ mixer

De ce ai nevoie"
O intrebare: Are sens o gospodina sa conduca un roadster scump, atunci cand vehiculul este utilizat in principal pentru cumparaturi si transportul copiilor" Desigur ca nu! Adesea, ar fi mai intelept sa ne gandim la necesitate si la functionalitate si sa le punem in fruntea listei. Ceva care este adevarat nu numai pentru campurile masinilor. Mixerul OMNITRONIC PM-408 DJ-ul nostru este un exemplu perfect. Deci aveti nevoie doar de un mixer solid, solid, cu caracteristici standard actuale si un design atragator" Pentru dvs. trei canale de intrare cu control al castigului si un egalizator cu trei cai, un canal de microfon cu un egalizator bidirectional si functia talkover, un crossfader inlocuibil, un fader cu canale super-neted, un nivelmetru stereo LED cu 10 cifre si un control la nivel de master , doua intrari de linie / fono comutare si o intrare pentru casti, desigur, sunt suficiente" Apoi PM-404 este alegerea ta. Deoarece acest mixer este o alternativa necomplicata si ieftina pentru zona de amestecare acasa, precum si pentru un bar cu DJ. Cerinta proprie este cu siguranta un factor decisiv. Dar uneori nu trebuie sa fie mai mult!

DJ mixer profesionist cu 3 canale 3 canale de intrare cu control al amplificarii si un egalizator cu 3 cai, canale 1 si 3 cu functia kill Butonul Talkover pentru canalul microfonului DJ Ascultarea pre-fader (CUE) la canalele de intrare stereo prin iesirea reglabila a castilor Crossfader inlocuibil pentru crossfading intre canalele de intrare Fadere de canal de inalta calitate si super-netede 10-digit stereo LED nivel de nivel, comanda nivel de control si de control al nivelului cabinei Intrari: 4 x linie (RCA stereo), 2 x fono / linie (RCA stereo), comutare; DJ microfon si casti (ambele mufa de 6,3 mm) Iesiri: master (XLR cu 3 pini, stereo RCA), cabina si inregistrare (ambele stereo RCA) fehlt: Soclu de intrare pentru retea (M) fehlt (furnizat)

Date tehnice:

Alimentare electrica: 230 V AC, 50 Hz Intrari: DJ microfon: Mufe de 6,3 mm Tensiunea minima de intrare: 1,5 mV RMS / 1 kohm LINE 1-6: stereo RCA Tensiunea minima de intrare: 150 mV RMS / 270 kohm PHONO 1-2: stereo RCA Tensiunea minima de intrare: 3 mV RMS / 470 kohm iesiri: MAESTRU: stereo RCA, stereo XLR (3 pini) STAND: stereo RCA Max. nivel de productie: +22 dBu Tensiunea de iesire: 9 V RMS REC: stereo RCA Tensiunea de iesire: 225 mV RMS / 5 kohm Casti de iesire: Mufe stereo de 6,3 mm, 16 ohmi Controlul tonurilor: 3 x inaltime: -12 dB la +12 dB / 1 kHz 3 x Mijloc: -12 dB la +12 dB / 1 kHz 3 x joasa: 12 dB pana la +12 dB / 1 kHz Raportul S / N: > 80 dB Deformare: 0,05% (linie / phono) Dimensiuni (Lxlx): 262 x 255 x 110 mm Greutate: 2,8 kg Consum de energie: 5,00 W Interval de frecventa: 20 - 20000 Hz Inaltime: 11 cm Adancime: 26,2 cm Latime: 25,5 cm fehlt: Priza de intrare pentru retea (M) Alimentare electrica: 230 V AC, 50 Hz
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
903 181 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

OMNITRONIC PM-408 DJ MIXER ESTE LISTAT IN: