Inscrie firma »
Curs engleza  Bucuresti,Pitesti, Ploiesti, Targoviste

Curs engleza Bucuresti,Pitesti, Ploiesti, Targoviste

1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Curs engleza Bucuresti,Pitesti, Ploiesti, Targoviste

BSV NETWORK IDEA organizeaza cursuri de engleza pentru afaceri in urmatoarele centre: Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Sighisoara, Targoviste
Obiectul de activitate al firmei noastre il reprezinta cursurile de limbi straine. Acoperim un segment de piata nou intrucat cursurile noastre sunt adaptate cerintelor participantilor iar raportul pret- calitate este unul competitiv.
Avand la baza o metoda noua de predare si anume cea comunicativa, va oferim posibilitatea invatarii limbii engleze la standardele europene si internationale de competenta in materie.
Participantii au acelasi nivel, necesitati, experienta si studiaza limba engleza in grupe restranse ca numar.

Profesorii nostri sunt selectati cu atentie din randul specialistilor in domeniu si au absolvit cursul Cambridge de predare la adulti CELTA (Cambridge Certificate for English Language Teaching to Adults) ajungand astfel la statutul de proficient teacher, recunoscut international.

Nota: Pentru sustinerea examenului final, cu o comisie de la Ministerul Educatiei, recomandam parcurgerea a 2 module de curs pentru fiecare nivel. De exemplu, daca la testul initial ati fost evaluat(a) la nivelul Incepatori, recomandam parcurgerea a doua module de Incepatori inaintea sustinerii examenului. Daca totusi doriti sa sustineti examenul dupa un singur modul, acest lucru este posibil, examenul finalizandu-se cu un certificat recunoscut de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.



Oferta de cursuri

Business English
Acest curs se adreseaza oamenilor de afaceri care folosesc limba engleza la locul de munca. Obiectivele cursului vor fi stabilite impreuna cu participantii si vor fi urmarite pe tot parcursul cursului. Veti invata sa comunicati usor si eficient in situatii cum ar fi:
intalniri de afaceri
convorbiri telefonice
negocieri
prezentari.
Cursul este organizat in jurul unor subiecte ca: marketing, publicitate, domeniul juridic , bancar, comert international, management.
Grupele sunt alcatuite din maximum 6 participanti. Evaluarea nivelului de limba si incadrarea in grupa corespunzatoare se face gratuit, la sediul firmei noastre sau la sediul beneficiarului. Nivelul minim de admitere la acest curs este nivelul Mediu .Participantilor care au obtinut la testul de plasare un rezultat sub acest nivel, li se recomanda un curs de engleza generala.
Pentru a va putea hotari daca acest curs se potriveste cel mai bine stilului dvs. de invatare, prima sedinta este gratuita.


Structura cursului:

Business English: 36 ore
Durata: 9 saptamani
Frecventa: doua sedinte/ saptamana
Pret: 340 RON (doua transe)



GENERAL ENGLISH
Cursul de engleza generala se adreseaza celor care vor folosi limba engleza in situatii de socializare, calatorii etc. Situatiile de comunicare abordate sunt legate de restaurant, hotel, aeroport, cinema, intalniri, petreceri etc, Cursul este de asemenea recomandat celor care desi sunt interesati de engleza de afaceri, au constinte minime de limba. Aceasta etapa preliminara va facilita intelegerea si folosirea ulterioara a vocabularului de afaceri, precum si a unor situatii mai complexe de comunicare. Evaluarea nivelului de limba se face gratuit. Se elibereaza certificatul de absolvire, recunoscut de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii.
Structura cursului:
General English: 36 ore
Durata: 9 saptamani
Frecventa: doua sedinte/saptamana
Pret: 340 RON (doua transe)
Participanti: maxim 6


DEBATE SESSIONS:

Sunt cursuri de engleza conversationala adresate celor care vor sa isi imbunatateasca rapid fluenta si acuratetea. Nivelul minim de admitere la acest curs este nivelul Mediu .Participantilor care au obtinut la testul de plasare un rezultat sub acest nivel, li se recomanda un curs de engleza generala.Fiecare sesiune are o tema , iar participantii,impartiti in echipe isi sustin punctul de vedere cu argumente pro si contra. Profesorul intervine doar pentru a ajuta si completa, va nota exemplele corecte si greselile, asupra carora va insista la sfarsitul sesiunii. Participantii au ocazia sa isi corecteze vocabularul, gramatica, pronuntia exact acolo unde este nevoie, iar fiecare sesiune urmatoare ii va provoca cu subiecte de conversatie care vor exploata punctele problematice (Ex: intrebari la timpul trecut, conditionale, vocabularul de marketing)


Structura cursului:
Debate Sessions: 32 ore
Durata: 8 saptamani
Frecventa: doua sedinte/saptamana
Pret: 290 RON (doua transe)
Participanti: maxim 6




Echipa BSV NETWORK IDEA va multumeste pentru interesul acordat cursurilor si va asteapta!
PREZENTARE B***************
MEMBRU
GRATUIT
B***************
18 118 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
B***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curs - engleza - afaceri

CURS ENGLEZA BUCURESTI,PITESTI, PLOIESTI, TARGOVISTE ESTE LISTAT IN: