Inscrie firma »

S************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************************

Internaţional Tibecom & Co. Trust S.R.L. este compania specializată in suportul şi consilierea clienţilor cărora le oferă produse de calitate fabricate in Italia, destinate ingrijirii personale și a gospodăriei.

Brand-urile pe care le reprezentăm pe piața din Romania provin exclusiv de la producători consacraţi din Italia, sunt prezente la nivel Internaţional şi distribuite de compania noastră atat in mediul online – prin intermediul propriului magazin online CleanSea.ro, cat și in Hipermarket-uri, Supermarket-uri și in magazinele din cartierul tău.

Internaţional Tibecom & Co. Trust S.R.L. iţi pune la dispoziţie o gamă largă de produse, de la parfumuri şi produse de ingrijire corporală pană la detergenți, dezinfectanți sau alte soluții de curățenie casnică.

Dacă ai nevoie de suport, recomandări şi informaţii suplimentare, echipa noastră iţi oferă tot sprijinul prin toate canalele de comunicare moderne. Ştim că gusturile nu se discută şi de aceea, dacă nu găseşti in portofoliul nostru de produse ceea ce cauţi, este suficient să faci o solicitare şi noi iţi vom răspunde promt, incercercand să iţi satisfacem dorinţa şi să iţi aducem produsul preferat.

Printre brand-urile pe care le comercializăm pe piața din Romania şi pentru care suntem reprezentanţi autorizaţi şi exclusivi, amintim: Chanteclair, Perlier, Venus, Bionsen, Fila, Pulirapid, Winni’s, Smacchiotutto, Tesori d’Oriente, Vidal, Madel. Comercializăm aceste brand-uri care au o calitate atestată, recunoscută pe piața Internațională, la prețuri avantajoase pentru tine.

Ţinem cont de părerea ta şi facem tot posibilul pentru a păstra legătura cu tine intr-un mod cat mai plăcut şi confortabil. In acest fel tu vei fi in permanta la curent cu noile lansări de produse, iar noi ne perfecţionăm continuu pentru ca tu să fii mulţumit şi să ne poţi recomanda cu incredere prietenilor tăi.

Prezentarea webshop-ului CleanSea.ro
Magazin online cu produse de ingrijire corporală şi de ingrijirea casei, importate direct de la producători consacrați din Italia.
PREZENTARE S************************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************************
642 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse cosmetice - produse curatenie - cosmetice italia

ULTIMELE PRODUSE ALE SC INTERNATIONAL TIBECOM CO TRUST SRL

Solutie anticalcar Pulirapid 750 mlSolutie anticalcar Pulirapid 750 ml
Solutie anticalcar pulirapid 750 ml
Cu ajutorul solutiei anticalcar Pulirapid 750 ml ai mereu la indemana un ajutor de nadejde. Formula concentrata elimina ...
RON 11.67
Parfum Tesori d’Oriente Byzantium 100 mlParfum Tesori d’Oriente Byzantium 100 ml
Parfum tesori d’oriente byzantium 100 ml
Ingredientele atent selectionate si uleiurile esentiale din formula creeaza o senzatie de confort si rafinament in orice ...
RON 15.71
Balsam de rufe concentrat Tesori d’Oriente Byzantium 750 mlBalsam de rufe concentrat Tesori d’Oriente Byzantium 750 ml
Balsam de rufe concentrat tesori d’orien...
Balsamul de rufe concentrat Tesori d’Oriente Byzantium reimprospateaza articolele de imbracaminte, indiferent de ...
RON 10.00