Inscrie firma »
Sisteme de lumini HID XENON pentru autovehicule

Sisteme de lumini HID XENON pentru autovehicule

Telefon: click aici0727324047
Persona Contact:
Gabriel Szongoth
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Sisteme de lumini HID XENON pentru autovehicule

H.I.D. XENON - ADEVARATA LUMINA PENTRU MASINA DVS.

Lumina HID Xenon reprezinta viitorul in materie de iluminare in industria auto. Datorita avantajelor nete fata de lumina Halogen, momentul cand va constitui norma obisnuita nu este foarte departe.

HID inseamna: High Intensity Discharge adica descarcare la tensiune inalta, ceea ce da de fapt numele tehnologiei folosite pentru producerea luminii. Practic, in becul HID nu exista filament (ca la becul Halogen) ci se amorseaza un arc electric intr-o capsula de cuart din interiorul becului, in care exista un mediu de gaze nobile la presiune ridicata (Xenon) precum si o mica cantitate de halogenuri (saruri) metalice. Arcul electric este intretinut la parametri functionali de un echipament electronic de control de inalta tehnologie (convertor de inalta tensiune sau balast + starter), incapsulat.

Avantaje:
-durata de viata a becului HID este de peste 2500 de ore (de peste 5-7 ori durata de viata a becului Halogen).
-fluxul de lumina de peste doua ori mai mare (in jur de 3000 lm).
-consumul de putere e redus (doar 35 W fata de 55/60 W cat consuma becul Halogen).
-nuanta de culoare a luminii mult mai placuta si neobositoare (alb intens, cu usoare inflexiuni albastrui), avand caracteristici apropiate de cele ale luminii naturale.

Vederea periferica si in profunzime este imbunatatita, participantii la trafic si semnele de circulatie se disting mai clar si de la distanta mai mare. Cu alte cuvinte, toate acestea inseamna beneficii sub forma de: oboseala redusa, mai mult confort si siguranta pe sosele la drum lung noaptea si in conditii meteo adverse deci si mai putine accidente, si bineinteles o nota de individualitate data de efectul optic deosebit al luminii HID Xenon.

In plus, datorita componentelor de calitate OEM (Matsushita - Japonia; Philips, Hella - Germania; KDG - Korea) la standardele industriei de referinta in domeniu, aveti fiabilitate exceptionala la toate sistemele HID XENON promovate de firma noastra; verificate in timp, experienta de doi ani in domeniu.

Sistemul HID este compus din: becuri HID de 35W (2 buc.), convertor de inalta tensiune (balast) electronic (2 buc.), starter (2 buc.), set cabluri si conectori de inalta si joasa tensiune prevazute cu relee si sigurante fuzibile, set accesorii pentru montaj, manual de instalare si utilizare, certificat de garantie.

Garantie 18 luni. Asistenta in garantie si post-garantie. Stoc complet pe aplicatii si game de culori.
Preturi accesibile, incepand de la 275 Euro. Posibilitate discounturi.


PREZENTARE Globbest Impex srl
LIGHT
MEMBER
Globbest Impex srl
6 781 accesari
Persoana de contact: Gabriel Szongoth
Adresa postala: str. Petre Dulfu nr. 8/47
Localitate: Baia Mare, Maramures
Telefon: click aici 0727324047
Fax: 0262218639
Website:

Categorie principala:
Masini/Piese » Automobile

SISTEME DE LUMINI HID XENON PENTRU AUTOVEHICULE ESTE LISTAT IN:

SISTEME DE LUMINI HID XENON PENTRU AUTOVEHICULE - PRODUSE SIMILARE